icon
icon
icon
icon

Medlemsfordeler – Best Western Rewards

Fordeler for alle medlemmer

Poengene våre er gyldige for alltid

Hos oss trenger du ikke holde styr på utløpspoeng. De gjelder for alltid. Så benytt muligheten til å akkumulere for å kunne bytte dem til en bonusnatt eller noe i poengshoppen.

Medlemspris

Medlemmer får alltid minst 10 % rabatt på våre hoteller over hele verden.

Tidlig innsjekking - Sen utsjekking

Medlemmer tilbys tidligere innsjekking og senere utsjekking. Vi kan kanskje ikke tilby det nøyaktig hver gang avhengig av belegg og tilgjengelighet, men vi vil alltid gjøre vårt beste for å tilby deg den fordelen.

Restaurantsjekker

For at du som medlem skal føle deg ekstra komfortabel når du bor hos oss, tilbyr vi deg en restaurantsjekk på nesten alle våre hoteller i Sverige og Norge. Jo høyere nivå i programmet, jo mer får du å spise og drikke for.

Reisepartnere

Uansett om du reiser med fly eller bil, privat eller med jobb, så lønner det seg å være medlem av Best Western Rewards. På verdensbasis kan du oppnå en lang rekke av fordeler hos våre samarbeidspartnere.

Våre reisepartnere

Valører restaurantsjekk

På hotellene som har egen restaurant kan du ved ankomst velge om du vil ha restaurantsjekk eller heller vil få ekstrapoeng.

 • Blue 25 kr / 250 poeng

 • Gold 50 kr / 500 poeng

 • Platinum 75 kr / 750 poeng

 • Diamond 125 kr / 1000 poeng

 • Diamond Select 150 kr / 1000 poeng

Dersom du overnatter flere netter vil du motta alle restaurantkuponger ved innsjekking, men du kan kun bruke én per dag.

Kupongene kan brukes som rabatt i hotellets restaurant og bar eller som rabatt på snacks og alkoholfrie drinker i hotellbutikken. Ønsker du å bruke sjekken på øl eller vin, gjelder det kun i forbindelse med mat.

Se vilkår og betingelser for restaurantsjekk lenger ned på denne siden.*

Bonusnetter

En bonusnatt er en hotellnatt du bestiller og betaler for med dine poeng. Du kan bruke dine poeng til bonusnetter på alle våre hoteller rundt om i verden. Prisen i poeng for en bonusnatt varierer mellom 5 000-70 000.

Les mer om bonusnetter

Poengshoppen

I Poengshoppen kan du bruke dine opptjente poeng til gavekort fra en av våre partnere. Akkurat nå jobber vi med en ny skandinavisk poengshop. I mellomtiden henviser vi til poengshoppen på bestwestern.com, hvor du blant annet kan kjøpe reisekort.

Til Poengshoppen

Fordeler ved høyere medlemsnivåer

Velkomstgave eller 500 poeng

Medlemmer på gullnivå og over tilbys alltid en velkomstgave eller 500 ekstra poeng for hvert opphold. Du velger det som passer deg best. Siden våre hoteller er like forskjellige overalt, vil innholdet i velkomstgaven variere.

Oppgradering

Goldmedlemmer og oppover tilbys en romoppgradering ved innsjekking. Oppgraderingen betyr at du, avhengig av plass, kan oppgraderes til neste nivå av romtype. I noen tilfeller kan vi ikke tilby dette på grunn av at hotellet er fullbooket.

Romgaranti 48 timer før ankomst

For medlemmer på vårt høyeste nivå, Diamond Select, kan vi garantere romreservasjon 48 timer før ankomst til våre hoteller i Sverige, Norge og Danmark. Det eneste unntaket er når det er et stort arrangement eller messe på gang på aktuelle hotellet.

*Vilkår restaurantsjekk

 • Restaurantsjekkene deles ikke ut dersom du har booket oppholdet gjennom OTAer som Booking.com eller Expedia, så husk å booke

  direkte fra Best Western sine kanaler.

 • Du kan ikke veksle inn sjekken i penger.

 • Denne fordelen gjelder på våre hoteller i Sverige og i Norge med unntak av Sure Hotel, Sure Hotel Collection og Sure Hotel Studio.

 • For å få restaurantsjekken må du ha booket til en pris som gir deg rett til poen