Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Spahoteller

Ta en pause fra hverdagsstresset og sjekk inn på et spahotell! Få et etterlengtet avbrekk hverdagslige gjøremål og nyt en rolig atmosfære, mens stresset sakte forsvinner.

Hvorfor ikke lese en bok i flere timer, nyte badstuen eller ta en deilig svømmetur i bassenget? Uansett hva du har lyst til å gjøre, er det som om tiden går langsommere på et spa! Her er det rett og slett mer tid til å ta vare på seg selv, eller tilbringe kvalitetstid med en du har kjær.

Vi trenger alle en pause fra tid til annen for å ta vare på både kropp og sjel. Unn deg selv et opphold på hotell med spa, god mat og en beroligende atmosfære. Slapp av i avslapningsområdet i løpet av dagen, ta en skikkelig lang svømmetur eller tenk på livet i badstuen. Eller hvorfor ikke kombinere spahelgen med shopping, eller oppdage den lokale byen? Mulighetene er mange!

Når du føler deg avslappet og rolig etter en dag på et spahotell, venter en komfortabel hotellseng på deg. Nyt en god natts søvn før det er tid for en luksuriøs hotellfrokost.

Våre hoteller med spa

Mer hotellinspirasjon