BestSport web header NO versjon

Ta ditt lag til neste nivå!

Vi elsker sport. Sport tar deg til nye steder, lar deg treffe nye mennesker og skaper store opplevelser og gode minner. Derfor vil vi oppmuntre folk til å drive enda mer sport. I lag eller individuelt. For moro skyld eller på alvor. I nærmiljøet eller langt borte. Med komfortabel innkvartering til gode priser. 

Tilbud for lag

Lag som er på treningsleir eller konkurranser, bor fra kr 300 per person. Tilbudet inkluderer losji og frokost. Flere av våre hotell tilbyr også måltider til gunstige priser, så dere enkelt kan skreddersy oppholdet etter deres behov og ønsker. Dessuten inngår alltid gratis internett hos Best Western, slik at dere enkelt kan følge med på kampresultater under turneringer og legge inn egne oppdateringer på lagets hjemmeside. Uansett hvordan konkurransen går, så sørger vi for at laget alltid har det bra. Gjelder for bestilling av minst 8 rom eller 12 personer.

For spørsmål, kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Losji med frokost
Prisnivå 1 = 300 kr/person
Prisnivå 2 = 400 kr/person
Prisnivå 3 = 450 kr/person
Prisnivå 4 = 550 kr/person

SE PRISLISTE

Våre sportshoteller
Et av våre sportshoteller er Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection, som ligger i umiddelbar nærhet til skiløyper og storslått natur. 

SE VÅRE SPORTSHOTELLER

"Best Sport er et konsept som forsterker og viser frem våre styrker. Voksenåsen arrangerer samlinger, akademier og leirer innen musikk, idrett og kultur hvor fokus er på utvikling av den enkelte og ens ferdigheter. Vår beliggenhet i 500 meters høyde over Oslo, med tilgang til et av verdens beste skisentre i Holmenkollen/Nordmarka og hovedstaden, alle fasiliteter til arenaer og kompetansemiljøer for idrett og kultur i umiddelbar nærhet er en uslåelig kombinasjon."

-Maria af Klinteberg Herresthal, VD på Voksenåsen Hotell, BW Signature Collection.


 

BestSport web banner NO versjon

Registrer deg her, og få tilgang til våre beste sportspriser. Gjelder for lag, eller for deg som utøver. Ved påmelding vil du få tilsendt et velkomstbrev med ytterligere informasjon om bestilling. I tillegg vil det være mulighet for å abonnere på nyhetsbrev for å ta del i fremtidige tilbud. Ønsker du å lese mer om vår policy og håndtering av personopplysninger - kan du gjøre det her.


Menu

 Bokmål
Menu