Vi elsker sport!

Sport tar deg til nye steder, lar deg treffe nye mennesker og skaper store opplevelser og gode minner. Derfor vil vi oppmuntre folk til å drive enda mer sport. I lag eller individuelt. For moro skyld eller på alvor. I nærmiljøet eller langt borte. Med komfortabel innkvartering til gode priser. 

Tilbud for lag
Lag som er på treningsleir eller konkurranser, bor fra kr 300 per person. Tilbudet inkluderer losji og frokost. Flere av våre hotell tilbyr også måltider til gunstige priser i henhold til vår faste prisliste, så dere enkelt kan skreddersy oppholdet etter deres behov og ønsker. I prislisten ser dere hvilke som dessuten tilbyr juniorpriser på måltider på forespørsel. Dessuten inngår alltid gratis internett hos Best Western, slik at dere enkelt kan følge med på kampresultater under turneringer og legge inn egne oppdateringer på lagets hjemmeside. Uansett hvordan konkurransen går, så sørger vi for at laget alltid har det bra. Gjelder for bestilling av minst 8 rom eller 12 personer.

For spørsmål, kontakt: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Registrering

Bli med i Best Sport for lag og idrettsutøvere. Ved registrering får dere et velkomstbrev med deres kundenummer, samt informasjon om hvordan dere går frem for å booke. 

Registrer deg her

 

Best Sport

Best Sport

Losji og frokost.

Prisnivå 1 = 300 kr/person
Prisnivå 2 = 400 kr/person
Prisnivå 3 = 450 kr/person
Prisnivå 4 = 550 kr/person

Priser er per person i dobbeltrom eller rom med flere senger. Prisene avhenger av tilgjengelighet.

Prisliste måltider

Prisliste måltider

Tilbud på utvalgte hotell, se prisliste. 

Lunsj (inkl. salat, brød og smør) 115 kr/person 
Middag (inkl. salat, brød og smør) 145 kr/person 
Kveldsmål (yoghurt, brødskiver etc.) 95 kr/person

En del hotell tilbyr også rabatterte priser for juniorer. Klikk på lenken under for mer informasjon. Menu

 Bokmål
Menu