Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Aiden - Stay fresh

En ny generasjon hoteller for den smarte og informerte gjesten som søker bekvemmelighet og effektive løsninger mens de reiser

Nyt smidig selvinnsjekking, heng i en av hyggekrokene våre, eller utfordre vennen din over et spill i spillområdet. Vil du heller binge? Selvfølgelig er det mulig å streame favorittserien rett fra telefonen til TV-en på rommet ditt. Er du mer er av den aktive typen? Gå på gymmen. Hos Aiden går alt an. 

Åpen

Vi digger å teste og lære om nye ting. Vi er nysgjerrige på alt fra den nyeste teknologien til ny innovasjon som kan forbedre kundeopplevelsen din. Vi er åpne og imøtekommende overfor alle.

Les mer

Livlig

Vi er dedikerte, men ikke selvhøytidelige. Livet handler om å ha det gøy sammen. Vi liker når ting skjer og synes livet er bedre når alle kan være med på moroa.

Snakkesalig

Vi liker å slå av en prat og vi er litt ekstroverte. Men det handler ikke om hva vi har å si, men hvordan vi kan lære mer om deg for å gjøre oppholdet ditt hos oss enda bedre. Det skal være enkelt å komme til oss.

Oppvakt

Vi er informerte og bevisste. Ikke bare om det siste nye, de beste restaurantene og aktivitetene, men også om verden rundt oss og hvordan vi i fellesskap kan ta vare på den. Derfor oppfordrer vi alltid våre gjester til å handle som vi gjør. Med bevissthet og respekt for klimaet.