Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Varemerker Best Western

I Skandinavia har vi fire varemerker under navnet Best Western.

Våre ulike varemerker inkluderer unike hoteller med ulike temaer og fasiliteter, alle med fokus på god kvalitet og gjestetilfredshet. På denne måten sikrer vi at det alltid er et hotell blant våre over 4500 hoteller verden over som passer deg og dine behov.

Best Western - Et tidløst og trygt alternativ

Våre 3- eller 4-stjerners hotell, ganske enkelt kalt Best Western, er lokale møteplasser i innbydende miljøer. Hotellene passer for fritids- og forretningsreisende på jakt etter personlig overnatting.

Se våre skandinaviska Best Western-hotell

Best Western Plus - Hotell som tilbyr det lille ekstra

Best Western Plus er vårt 4-stjerners hotell som tilbyr den lille ekstra bekvemmeligheten. På alle Best Western-hoteller møtes du av en personlig og engasjert vert, men på Plus-hotellene det er også restaurant, trenings-, avslapnings- og konferansefasiliteter. Uansett om du er ute etter et byhotell, et helgehotell eller om kommunikasjonen til og fra hotellet er viktigst, har Best Western Plus et hotell for deg. Alltid med 4 stjerner.

Se våre skandinaviske Best Western Plus-hoteller

BW Premier Collection - Førsteklasses hoteller

BW Premier Collection er våre mest eksklusive designhoteller med minst 4 stjerner. Hotellenes egenart gjør dem til et reisemål i seg selv. BW Premier Collection er nøye utvalgte hoteller for å gi deg en fantastisk opplevelse fra design, arkitektur og kulinariske matopplevelser.

Se våre Best Western Premier Collection-hoteller

BW Signature Collection - Innbydende og komfortabel. Hotell som setter deg først.

Ønsker du en unik hotellopplevelse i et miljø med spennende design og personlig service anbefaler vi BW Signature Collection. Disse fargerike hotellene har alltid minst 4 stjerner.

Se våre skandinaviske BW Signature Collection-hoteller