Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Badehoteller - Badevennlige hoteller i Skandinavia

Her finner du et utvalg badehoteller som har basseng, jacuzzi, privat strand, brygge eller ligger nær sjøen – i alt fra urbane miljøer til landlige idyller.

Perfekt for de som ønsker å bo på hotell nær vannet – uansett årstid. Velkommen til et av våre badevennlige hoteller i Skandinavia!

Hoteller med basseng

Her finner du hoteller med innendørs- og utendørsbasseng for alle gjester som har lyst på en svømmetur. Starte dagen med en treningssvøm – eller avslutt dagen med en deilig dukkert. Flere av våre hoteller tilbyr også badstue og relaxfasiliteter.

Les mer

Hoteller ved sjøen

Her finner du et utvalg av våre hoteller ved sjøen eller innsjøen. Noen har egen strand eller brygge, andre ligger i lett gangavstand til vannet. Ikke glem å pakke badetøyet!

Les mer

Hoteller med jacuzzi

Vi har flere hoteller med jacuzzi – enten jacuzzi på rommet og/eller i hotellets spa/relaxområde. Forbedre oppholdet ditt med litt avslapning i boblebadet!

Les mer

20% rabatt i sommer

Strand, by, skog, fjell og fantastisk frokost. Nå er sommeren her, og du får 20% når du booker minst to netter på et av våre 191 like ulike hoteller i Skandinavia. Mon tro om du klarer å besøke dem alle? Psst. 25% for medlemmer!

Ta meg til kampanjen

Oppdag våre like ulike hoteller – les mer: