Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Anno 1937

Hotell i historisk bygning i Kristianstad

Ved siden va Heliga Trefaldighetskyrkan i den skånske byen Kristianstad finner du et toetasjes hus med fasade av rød murstein og buede vinduer. I dette historiske huset, som sannsynligvis stammer fra 1700-tallet, ønskes du velkommen til Best Western Hotel Anno 1937. Hotellet tilbyr et hyggelig opphold med perfekt beliggenhet i byen, slik at du bor stille og adskilt, men samtidig har kort avstand til alt.

Rom med unik stil  

Best Western Hotel Anno 1937 tilbyr 33 rom som alle har sin egen stil takket være tapeter og tekstiler. Her finner du både enkeltrom og dobbeltrom samt en mer luksuriøs suite med boblebad og vakre takbjelker hvis du vil ha en ekstra unik hotellopplevelse. Noen av dobbeltrommene er litt romsligere og har en sofagruppe som kan gjøres om til soveplass ved behov.  


Frokostbuffé og badstue

Når du bor på dette hotellet, er det inkludert en fantastisk frokostbuffé som serveres i hotellets frokostsal hver morgen. I sommermånedene, når været tillater det, kan du nyte frokosten din på den koselige gårdsplassen. I hotellets underetasje er det også en badstue som hotellets gjester kan bruke fritt. Der kan du slappe av etter en lang dag og nyte varmen sammen med noe avkjølende.


Utforsk Kristianstad

En av Kristianstads kanskje største severdigheter er Heliga Trefaldighetskyrkan, som ligger ved hotellet. Noen minutters gange unna kan du også besøke Tivoliparken og Kristianstads teater. I sentrum finner du flere butikker og spennende restauranter og kafeer. Du bør heller ikke gå glipp av Naturum Vattenriket, som er et besøkssenter på den andre siden av elven Helge.

Kundevurderinger: 4,1/5 (474 anmeldelser)
Best Western Hotel Anno 1937

Västra Storgatan 17, 291 32 Kristianstad

Telefon: +46 44 126150

E-post: info@hotelanno.se

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast BW Hotel Anno

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 16:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Hotellet er barnefritt. Barn fra 14 år er velkomne. De betaler samme pris som voksne.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Parkering

Utenfor hotellet er det offentlige parkeringsplasser der du kan parkere mot betaling.


Øvrige tjenester

  • Frokost inkludert
  • Frokostbuffet inkludert
  • Døgnåpen resepsjon
  • Salong/bar
  • Badstue
  • Vaskeritjenester
  • Safe
  • WiFi
  • Ismaskin

Møte & konferanse

Best Western Hotel Anno 1937 tilbyr ikke egne lokaler som kan bestilles, men samarbeider med Restaurang Kvarnen, som tilbyr lokaler for opptil 80 sittende deltakere. Kvarnen ligger cirka fem minutters gange fra hotellet.

    Hvorfor Best Western?

    Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.