Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotell Vidöstern

Prisgunstig hotell utenfor Värnamo

Velkommen til et praktisk beliggende hotell i Värnamo – akkurat der vei 27 og E4 møtes! Her bor du på et familievennlig hotell med gratis parkering og en klassisk veikro. Best Western Hotell Vidöstern henter sitt navn fra sjøen Vidöstern, som ligger et steinkast unna hotellet – her kan du velge og vrake i naturopplevelser, bade, fiske og padle kano!

Rom for alle

Best Western Hotel Vidöstern har 58 flotte rom med komfortable senger. Her kan du velge mellom to ulike dobbeltrom med større eller mindre seng, og det er også mulig å sette inn en sprinkelseng. Alle rommene har eget bad med dusj. Noen rom har også en dør imellom, og kan bestilles som familierom. I tillegg finnes det universelt utformede og dyrevennlige rom.


Restaurant, konferanserom og badstue

I hotellets restaurant kan du spise god mat til både lunsj og middag hver dag i uken. Her serveres også hotellets frokostbuffet, med blant annet chiapudding, fruktsalat, smoothies og mye mer. Restauranten kan også ta imot større grupper ved forhåndsbestilling. For å senke skuldrene etter en travel dag kan du ta et varmende bad i hotellets badstue.


Naturskjønne Värnamo

Värnamo har vakker natur med en rekke frilufts- og utendørsaktiviteter både sommer og vinter. Her kan du besøke nasjonalparken Stora Mosse og den trivelige møteplassen Naturum, der du skuer ut over Kävsjön. I Stora Mosse finnes det rundt 40 kilometer med turstier gjennom skog og over myr. I nærheten av hotellet finnes det også en elgpark, aktivitetsparker og golfbaner.

Kundevurderinger: 4,2/5 (499 anmeldelser)
Best Western Hotell Vidöstern

Refugen 1, 331 44 Värnamo

Telefon: +46 370 371100

E-post: reception@hotelvidostern.se

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast area BW Hotel Vidostern

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Uteservering BW Hotel Vidostern

Taverna

Hotellets restaurant tilbyr både dagens lunsj og middag a la carte. Maten som serveres, er klassisk husmannskost laget fra bunnen av, og det finnes alltid et vegetarisk alternativ. Når været tillater det, er du hjertelig velkommen til å nyte maten på restaurantens uteservering.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Husdyr er tillatt uten ekstra kostnad.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømerket med den Svensk Miljöbas, noe som betyr at det kan demonstrere strukturert, dokumentert og fungerende miljøarbeid.


Parkering

Hotellet har både gratis parkering og ladepunkter for elbil, som kan brukes via Pair Recharge-appen.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Frokostbuffet inkludert
  • Salong/bar
  • Ismaskin
  • Gratis parkering
  • Utendørs parkering
Sauna Relax BW Hotel Vidostern

Badstue

I hotellets badstue kan du koble av etter intense dager med konferansevirksomhet, naturopplevelser eller lang reisevei. Badstuen er gratis for deg som hotellgjest.

Møte & konferanse

58

Hotellrom

2

Møterom

24

Teater

Hotellet har to typer lokaler som kan brukes til ulike typer konferanser eller møter.

Konferansebooking

E-post: reception@hotelvidostern.se

Telefon: +46 370 37 11 00

  • Bredasten 1

    Number of personsMaks 24 gjester
    Area35 m2

    Et lyst og hyggelig lokale som passer for konferanser og møter med opptil 24 deltakere. Fleksibel møblering med langbord eller skoleoppsett.

  • Bredasten 2

    Number of personsMaks 8 gjester
    Area22 m2

    Et mindre møterom med plass til opptil åtte deltakere. Lokalet har fast møblering i skoleoppsett.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.