giftIconSvg tableCellClass

Spesialtilbud - Medlemmer får de beste prisene! Book allerede i dag og få våre laveste priser.

flipPanelIconadd

Begynn å spare. Best Western Reward-priser vil nå vises.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Spesialtilbud - Medlemmer får de beste prisene! Book allerede i dag og få våre laveste priser.

flipPanelIconminus
Malmkoping, Sweden

Destinasjon

29/01/2023

Innsjekk

1 Natt
30/01/2023

Utsjekk

Best pris

Bookingkode

1  Voksen
0   Barn

Rom 1

1  Gjest

1  Rom  1  Gjest

Oppdater informasjon om ditt besøk

 • 1 Natt

Oppdater
2
Hotell
4
Betal
Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Details Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western Furugatan, Malmkoping, 642 60 Sweden

Reservasjoner

Gratisnummer 800 11 624

Verdensomspennende numre

Hotellnummer

+46 15724580

4.3/5
531  Anmeldelser Verified

Oversikt over hotellet

Vårt hotell og omgivelser
Malmköping ligger i hjertet av Sörmland, bare elleve mil fra Stockholm og i nærheten av både Strängnäs, Eskilstuna og Nyköping. Her kan du oppleve mange ting på kort tid, med venner eller familie. Hotell Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western er lett å finne, det ligger på en høyde omgitt av vakker natur, noe som også gjenspeiles i vårt design og fargevalg på hotell- og konferansefasiliteter. Malmköping har vært et viktig handelssted i hundrevis av år, men i nyere tid kan det være den 100 år gamle Allan Karlsson, som gikk ut av vinduet og forsvant, som satte oss på kartet? Det er deilig å rusle blant kafeer, restauranter og små butikker. Omgivelsene tiltrekker selvsagt kreative mennesker og naturelskere, ettersom hotellet ligger nær turstier og innsjøer.

Våre rom
Vi tilbyr totalt 80 senger, fordelt over 45 rom. Ett av disse er et familierom for fire og ett er vårt De Lux-rom. Alle rommene har TV, Wi-Fi og hårføner. Hvis du bor i et enkeltrom kan du velge mellom 90, 120 eller 140 cm sengebredde. Det går fint å ta med hunden til Hotel Malmköping. Si fra når du bestiller, slik at du får et dyrevennlig alternativ.

Kortreist mat og utvalgt kjøtt
Det er kjekt å kunne servere mat som er knyttet til Sörmland. Vi bruker flere lokale produsenter og tilpasser våre menyer til sesong og tilgjengelighet. Hotellets eier driver Sofielund Farm, derfra kommer det KRAV-merkede kjøttet vi serverer. Vi er stolte over å gjøre vår respekt for dyr og natur til velsmakende retter på tallerkenen din.

Den store spisestuen har plass til omtrent 80 personer, den mindre vinkjelleren tar 30. Uteserveringen kan ta opptil 100.Ta kontakt hvis du ønsker ideer til fest, bryllup eller bedriftsarrangementer. Vi er åpne for det meste, men har også noen smarte pakker om det forenkler planleggingen.

Severdigheter og aktiviteter
Handelen har lang tradisjon så torghandel, markeder og loppemarked er folkekjære gjensyn her. Morsomme museer om gamledager, en tur med trikken eller Sörmlands nye museum som åpner i slutten av 2018, er noen av våre største trekkplaster.

Konferanser og møter
Vi har mange gjengangere blant gjestene til konferansesenteret. Vi tilbyr rom for mellom ti og 110 deltakere. Det største rommet, Lagmannen, tar mellom 35 og 85 personer, Köpmannen 20 til 35. I tillegg har vi fem mindre grupperom. Alle med moderne teknologi og wi-fi, og alle er tilgjengelige for rullestolbrukere. Det er praktisk å booke inn alle på fullpensjon, da får man også kaffe og sandwichbuffé ved ankomst, lunsj og ‘ettermiddagsfika’ med hjemmelaget brød. Om kvelden får man treretters middag og overnatting til neste morgen. Enkelt, praktisk og trivelig.


Hotellets retningslinjer

Retningslinjer for kjæledyr
Pets accepted in some rooms for an extra fee of 295 SEK per night.
Retningslinjer for barn
For Every Two Paying Adults, One Child 12 And Under Is Free In The Existing Bedding.

Rom

Populære rom på dette hotellet.

Beliggenhet

Furugatan
Malmkoping

Servicetilbud

   • Kabel eller satellitt-TV, Flatskjerm TV / LED-TV
   • Barneseng tilgjengelig mot ekstra avgift, 295 SEK per natt
   • Ekstraseng tilgjengelig mot ekstra avgift, 295 SEK
   • Array
   • Array

Kan ikke bestille rom

Du har ikke nok poeng på kontoen til å bestille dette rommet.

Handling kreves

Rewards-pris er tilgjengelig for medlemmer som har tjent nok poeng til å kunne løse inn (maksimalt antall personer 2 voksne, unntatt barn)

Menu

 Bokmål
Menu