Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Palm Tree Hotel, BW Signature Collection

Middelhavsinspirert hotell i Trelleborg

Velkommen til sentrale Trelleborg og Palm Tree Hotel, BW Signature Collection! Her bor du på et moderne og palmekledd hotell som har lagt ned mye arbeid i å innrede med bærekraftige materialer. For eksempel er hotellets tepper laget av resirkulert plast fra havet. I tillegg til komfortable rom tilbyr hotellet en generøs relaxavdeling.

Moderne rom

Hotellet tilbyr 42 rom fordelt på enkeltrom, dobbeltrom og romsligere familierom. Rommene er smakfullt innredet i forskjellige fargepaletter, og de har luksuriøse senger fra Bed Factory Sweden, slik at du får optimale forutsetninger for en god natts søvn. Familierommene har en nedfellbar køyeseng med to senger.


Relax og konferanse

I hotellets fantastiske relaxavdeling kan du nyte badstue, massasje og forskjellige ansikts- og kroppsbehandlinger. For møter, konferanser og arrangementer tilbyr hotellet to lokaler med kapasitet på opptil 30 sittende gjester.


Trelleborg – Sveriges sørligste by

Trelleborg er en koselig småby som regnes som Sveriges sørligste by, noe som ikke må forveksles med Sveriges sørligste punkt, som er turistmålet Smygehuk. I sentrale Trelleborg finner du et godt utvalg av shopping, restauranter og forlystelser. I tillegg er det alltid kort vei til soling og bading langs den vakre sørkysten der strendene avløser hverandre. Nærmeste badeplass i Trelleborg er Dalabadet, som ligger i den østlige delen av byen. Hvis du fortsetter litt lenger, kommer du til Beddinge havsbad, som er en langgrunn strand som er ekstra velegnet for barnefamilier.



Kundevurderinger: 4,1/5 (334 anmeldelser)
Palm Tree Hotel, BW Signature Collection

Corfitz Beck-Friisgatan 3, 231 42 Trelleborg

Telefon: +46 410 48500

E-post: info@palmtreehotel.se

Et palmehotell i palmenes by

Da de første palmene ble plantet i Trelleborg i 1984, var det flere som ristet på hodet. Spanske palmer kunne vel ikke overleve i Trelleborgs skiftende klima? Men det kunne de. Siden har det blitt plantet rundt hundre palmer i byen, og de har blitt et kjennetegn på Trelleborg. Det var noe hotellets grunnlegger Al Fluin ville ta vare på da han innredet Palm Tree Hotel, BW Signature Collection.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Seating

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot en avgift på 200 SEK/opphold.


Parkering

Hotellet tilbyr parkering i oppvarmet garasje mot en avgift på 145 SEK/døgn. Bestill gjerne på forhånd. Det er ladestasjoner for elbiler cirka 50 meter fra hotellet.


Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon
  • Frokostbuffet inkludert
  • WiFi
  • Parkering ved hotellet
Relax Palm Tree Hotel BW

Spa

På hotellets spaavdeling kan du nyte avslappende behandlinger for økt velvære. Her får du tilbud om massasje, bad, kurer, skrubb, innpakninger og mye mer, som kan kombineres eller bestilles separat.

Relax Palm Tree Hotel BW

IR badstue

Badstuen er en IR-badstue med lav temperatur, som gir økt blodsirkulasjon og bedre elastisitet i huden samt fjerner giftstoffer. Her kan du lene deg tilbake og nyte varmen, for deretter å ta en deilig behandling.

Møte & konferanse

42

Hotellrom

2

Møterom

30

Teater

Hotellet erbjuder två lokaler för möten och konferenser. Den ena är en större lokal och den andra är ett grupprum. Förutom med mat och dryck kan hotellet även hjälpa till att boka in föreläsningar och aktiviteter i samband med ditt evenemang.

Konferansebooking

E-post: info@palmtreehotel.se

Telefon: +46 410 485 00

  • Palmen

    Number of personsMaks 30 gjester
    Area45 m2

    Palmen är en medelstor lokal som passar olika typer av evenemang och möten. Lokalen har flexibel möblering.

  • Grupperom

    Number of personsMaks 10 gjester
    Area20 m2

    Grupperommet kan leies separat eller som et ekstra arbeidsrom i forbindelse med større arrangementer. Rommet har fast møblering i styreoppsett.

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.