giftIconSvg tableCellClass

Spesialtilbud - Medlemmer får de beste prisene! Book allerede i dag og få våre laveste priser.

flipPanelIconadd

Begynn å spare. Best Western Reward-priser vil nå vises.

flipPanelIconclose
giftIconSvg tableCellClass

Spesialtilbud - Medlemmer får de beste prisene! Book allerede i dag og få våre laveste priser.

flipPanelIconminus
2
Hotell
4
Betal
Minimere

Oppdater detaljer for ditt opphold, inkludert dato eller antall personer.

 • 1 Natt

Oppdater
Sure Hotel by Best Western Focus

Hotel Details Focus Ornskoldsvik, Sweden

icon of map and pin for directions
Lasarettsgatan 9
Ornskoldsvik, 891 33
Sweden

Innsjekk

3:00 P.M. CEST

Utsjekk

11:00 A.M. CEST

Lokal Valuta

SWEDISH KRONAS (SEK)

Oversikt over hotellet

Sure Hotel by Best Western Focus
Er du på jakt etter et komfortabelt og sentralt overnattingssted i Örnsköldsvik er du hjertelig velkommen til oss. Vi på Sure Hotel by Best Western Focus har 36 romslige værelser, perfekt for besøkende som vil til Fjällräven Center, shoppe i byen eller unne seg en hel dag med avslapping og god mat.

Hotellet vårt ligger midt i byen, helt inntil Vasalunden og det populære badelandet Paradiset. Det betyr at du har gangavstand til det meste, inkludert byens reisesentrum. Hotellet vårt er det eneste hotellet i byen med oppvarmet parkeringshus. Vi tilbyr også muligheten til å lade elbilen din. Hotellet vårt disponerer et begrenset antall gratis parkeringsplasser utendørs, men det er ikke mulig å bestille på forhånd. Det finnes også parkering langs med gaten mot en avgift.

Vi har alle typer rom, fra enkeltrom og dobbeltrom til familierom og rom for gjester med husdyr, Vi har også handikapvennlige rom som passer utmerket for bevegelseshemmede gjester. Hotellet har flere etasjer, blant annet en allergivennlig etasje. Rommene i denne etasjen kan med fordel brukes av personer med kraftig allergi, husk bare å nevne det når du bestiller.

Våre rom har en eldre, men godt bevart karakter. Samtlige kommer med 42 tommers TV, gratis Wi-FI og noen rom har også kjøleskap. Det er mulig å sette inn en ekstraseng eller sprinkelseng på rommet ved behov.

Hver morgen tilbyr vi gjestene våre frokostbuffé på hotellet. Blir du sulten i løpet av dagen kan du alltid besøke vår italienske restaurant, Trattoria Nevia, litt lenger ned i gaten. Her tilbyr vi både småretter, lunsj og middag, med inspirasjon fra det herlige italienske kjøkkenet.

Hotellfasiliteter
I 2018 ble vi ferdig med å renovere badstueavdelingen. Utenom badstue finnes det også en ny jacuzzi som rommer fire personer. I tredje etasje finner du treningsrommet vårt, som er helt kostnadsfritt for hotellgjester å bruke.

Å gjøre i nærheten av hotellet vårt
Takket være beliggenheten i byen er du i nærheten av så godt som alt. Barnefamilier kan for eksempel besøke Paradiset, et stort badeland med flere attraksjoner, blant annet Sveriges lengste vannsklie. Her finnes også gode SPA-muligheter for de som vil slappe av en stund.

I nærheten av hotellet vårt finner du også flere butikker og gallerier, for eksempel Port nio og Oskarsgallerian. Du kommer raskt til å oppdage at Örnsköldsviks bysentrum både er godt planlagt og full av restauranter og spisesteder. Byen har flere ganger blitt utnevnt til «Årets bysentrum», og er regelmessig blant de nominerte stedene, stort sett takket være kombinasjonen av moderne by og vakker natur.

Hockey er stort i Örnsköldsvik. På Fjällräven Center byr Modo HK på elitehockey. Mange legendariske hockeyspillere har vokst opp her, blant annet Peter Forsberg, tvillingene Sedin, Niklas Sundström og Markus Näslund. Damelaget er også veldig sterkt, og begge hockeylagene tiltrekker seg mange besøkende. Fra hotellet vårt kan du enkelt spasere hele veien til Fjällräven Center på bare 15 minutter.

Vær oppmerksom på at det også arrangeres flere events på arenaen, blant annet konserter, messer, fester og konferanser.

Velkommen til oss
Örnsköldsvik er en populær by av mange grunner. Uansett hva slags formål du har med besøket ditt er du velkommen til å bo komfortabelt hos oss. Vi på Sure Hotel by Best Western Focus ser frem til å få hjelpe deg med et passende sted å bo.


Hotellets retningslinjer

Retningslinjer for kjæledyr

Pets accepted. Property offers one pet room with an additional charge of 200 SEK per night


Kategorier

Beliggenhet
Søvnkvalitet
Rom
Service
Verdi
Renslighet
 • Jeg hadde booket dobbeltrom for to og fått bekreftet dette via Booking.com. Ved hotellet var dette en person o enkeltrom. De « fikset» dette ved å gi oss et knøtterom med bred enkeltseng. Samtidig...

  Av 34ulfe
  Ornskoldsvik, Sverige På 2019-07-01
 • Hitt skal vi aldri mer. Et gammelt og slitent hotell. Ikke noe ekstra på rommene. Måtte re opp selv for barna, ikke noe Shampo, kun plastglass på rommet og meget bråkete på natta ! Hotellet, ville...

  Av Ragnhildur A
  På 2018-08-01
 • Har prøvd alle i øvik sentrum, men absolutt triveligste hotel dette. Rene rom og gode senger er det viktigste for meg. I tillegg får man møte hyggelige nicklaes som sto i resepsjonen når vi kom . Han...

  Av rogerreppe
  Flatåsen På 2017-07-01
 • Jeg bor veldig mye på hotell, og dette hotellet kommer jeg til å huske som både fresht, varmende og avslappende. Virkelig en perle! Høydepunkter: et treningssenter med store vinduer, bra maskiner...

  Av sarasusanne
  Kiruna, Sverige På 2017-03-01
 • This hotel is very cozy, very clean, has super healthy breakfast options, very friendly owners and staff (met Patrick, Nicholas, and Erika - also very helpful in providing local "tourist tips...

  Av F2015NTgregr
  Regina Beach, Canada På 2020-02-01

Servicetilbud

Hotell

 • 100% smoke free hotel
 • Breakfast complimentary
 • Complimentary full breakfast
 • Elevator
 • Interior corridor
 • Front desk available from 7:00 a.m. to 10:00 p.m.
 • Coffee shop
 • Ice/vending machines vending machines
 • Garage parking, 150 SEK fee, 24 hours
 • Higher rates may apply for special events and holidays.
 • Café onsite

Rom

 • Cable satellite television, remote control
 • Refrigerator
 • Desk/work area
 • High-speed Internet access
 • Direct dial telephone

Kan ikke bestille rom

Du har ikke nok poeng på kontoen til å bestille dette rommet.

Menu

 Bokmål
Menu