Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Lagan

Prisgunstig hotell like utenfor Lagan

Enten du er på forretningsreise eller på ferie, er Sure Hotel by Best Western Lagan et svært godt alternativ for deg som skal til Lagan, Ljungby eller Värnamo. Hotellet ligger lett tilgjengelig ved E4 på motsatt side av den populære elgparken Laganland. Her kan du bo komfortabelt, og du får også tilgang til restaurant, minitreningsstudio og badstue.

Naturinspirerte rom
Hotellet tilbyr fint innredede rom i naturnære farger som skaper en rolig og avslappet atmosfære. Her finner du både enkeltrom, dobbeltrom og større familierom med opptil fire senger.


Restaurant, butikk, minitreningsstudio og badstue

I hotellets restaurant kan du nyte både lunsj, småretter og a la carte-middag. Ved restauranten finner du også en flott uteservering som er åpen om sommeren. For enklere snacks, godteri, aviser og annet er det også en butikk i resepsjonen. Som gjest hos Sure Hotel by Best Western Lagan har du gratis tilgang til hotellets treningsstudio og badstue.


Naturopplevelser og elgpark

I området rundt hotellet er det et stort utvalg av utendørsaktiviteter som vandring, fiske og golf. Her finner du også elgparken Laganland, der du møter skogens konge i sitt naturlige miljø. Parken har også Sveriges største suvenirbutikk for elgrelaterte produkter, og Buslandet, som er et stort lekeland for barn.

Kundevurderinger: 3,7/5 (133 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Lagan

Laganvägen 2, 341 50 Lagan

Telefon: +46 37235200

E-post: reception@hotellagan.se

Til minne om Cliff Burton

Etter en konsert i Stockholm i 1986, kjørte Metallicas turnébuss av veien like utenfor Ljungby, og bandets bassist Cliff Burton omkom. Det har lenge vært en minnestein på ulykkesstedet, men med støtte fra Riksantikvarieämbetet ble det våren 2022 også åpnet et museum for å hedre hans minne. Museet ligger i Laganland, like ved Sure Hotel by Best Western Lagan.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area BW Lagan

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Lagan

Restaurant

Hotellets restaurant serverer både dagens lunsj og a la carte-middag. Her kan du nyte god, tradisjonell husmannskost. Lunsjmenyen består av to alternativer, og du kan også forhåndsbestille både lunsj og småretter.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt uten ekstra kostnad i enkelte romtyper. Gi beskjed når du bestiller.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømerket med den Svensk Miljöbas, noe som betyr at det kan demonstrere strukturert, dokumentert og fungerende miljøarbeid.


Parkering

Gratis parkering like utenfor hotellet.


Øvrige tjenester

  • Frokostbuffet inkludert
  • Treningsstudio
  • WiFi
  • Gratis parkering
  • Restaurant
Sauna BW Lagan

Badstue

Som hotellgjest har du gratis tilgang til hotellets badstue. Her finner du benker i to nivåer, slik at du kan slappe av etter en hektisk dag.

Gym BW Lagan

Mindre treningsstudio

Hotellet har et mindre treningsstudio med noen kondisjonsmaskiner samt en multimaskin for styrketrening. Gratis for hotellets gjester.

Playroom BW Lagan

Lekerom

Hotellets yngre gjester kan slå seg løs i et kreativt og veldig stort lekerom. Her finnes alt fra puslespill til mer fartsfylte aktiviteter

Møte & konferanse

For konferanser og møter henviser Sure Hotel by Best Western Lagan til søsterhotellet Best Western Hotel Ljungby, som ligger 13 km unna. Der er det tre konferanserom med kapasitet opptil 80 deltakere.

Konferansebooking

E-post: reception@hotellagan.se

Telefon: +46 372 352 00

    Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

    Personlige og rimelige hoteller hvor du får en hyggelig og komfortabel overnatting.