Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Tylebäck Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Konferansehotell nær stranden i Halmstad

I et rolig og bortgjemt skogholt ved Tylösands hvite sandstrand ønskes du velkommen til Tylebäck Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western. Dette ferieparadiset tilbyr moderne hotellrom, restaurant, konferanserom og et svært velutstyrt treningsstudio. I tillegg kan du nyte et varmt boblebad under åpen himmel og en avkjølende dukkert ved Sveriges beste strand – hele året.

Rom med egen uteplass  

Tylebäck Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western tilbyr 70 rom med nordisk design og harmoniske farger. Alle rom har to enkeltsenger og egen uteplass med enten kvelds- eller morgensol. Rommene er fordelt i tre bygninger, hvorav den ene har rom som kan leies på ukebasis om sommeren, og som dessuten har felles stue og kjøkken.  


Møterom, restaurant, treningsstudio og relax  

Hotellet tilbyr ni fleksible lokaler med kapasitet opptil 150 deltakere. Lokalene er velegnet for forskjellige arrangementer som konferanser, messer, kickoffs og mye annet. Både som konferansedeltaker og hotellgjest ønskes du også velkommen til Restaurang Tylebäck, som serverer frokost, lunsjbuffé og en varierende bistromeny frem til middag.  


Hvis du liker å trene, kommer du ikke til å bli skuffet over hotellets treningsstudio. Her finner du hele 225 kvadratmeter med apparater, vekter, stenger og annet utstyr. Hvis du heller foretrekker å slappe av og få ned pulsen, kan du besøke hotellets relaxavdeling der du finner boblebad, badstue og massasjestoler.  


Tylösand og Halmstad  

Tylösand er kanskje best kjent for sin hvite, vidstrakte sandstrand med samme navn. Stranden har flere ganger blitt kåret til Sveriges beste, og på en varm sommerdag er det nesten som å være ved Middelhavet – om ikke bedre. I tillegg har Tylösand et stort utvalg av restauranter, barer og aktiviteter som sykling, fotturer og golf. Med bil tar det cirka et kvarter å kjøre til Halmstad sentrum, der du kan rusle i koselige brosteinsgater og oppdage unike butikker og enda flere restauranter og barer.

Kundevurderinger: 4,3/5 (148 anmeldelser)
Tylebäck Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western

Kungsvägen 1, 302 70 Halmstad

Telefon: +46 35191800

E-post: info@tyleback.com

Fra flyvesand til hotellanlegg

På tomten der hotellet ligger, ble det gjennomført kurs for Försvarsutbildarna fra 1908. På den tiden var området dekket av sand. Den første bygningen ble oppført i 1930 og ble brukt som kokhus under kursene. Gjennom årenes løp ble det bygd forskjellige boliger, og på slutten av 1990-tallet ble de første hotellrommene i det som i dag er Tylebäck Hotell, Sure Hotel Collection by Best Western, bygd.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area Tyleback Hotell

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Tyleback Hotell

Restaurant Tylebäck

Hotellets restaurant serverer retter som i hovedsak er preget av smaker fra Halland, men du finner også noen innslag fra andre deler av verden. Her lages maten fra bunnen av med råvarer fra lokale leverandører i den grad det er mulig. Siden årstidene veksler, og dermed råvarene som kan produseres, er menyen sesongbasert. I restauranten kan du nyte både frokost og lunsj, og på kvelden åpnes hotellets bistro, som serverer små og store retter a la carte.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 10:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr tillatt på noen få rom mot et gebyr på 150 SEK per natt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Stor, gratis parkeringsplass med 200 plasser. Elbiler kan lades via en app.


Øvrige tjenester

 • Utsjekking kl 11.00 lør-søn
 • Frokostbuffet inkludert
 • Gratis parkering
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Restaurant
 • Resepsjonens åpningstider: mandag-lørdag 07.00-21.00, søndag: 07.00-12.00. Hvis du planlegger å ankomme etter stengetid - vennligst kontakt hotellet i god tid for å få hjelp
Relax Tyleback Hotell

Relaxavdeling

På hotellets relaxavdeling kan du nyte et varmt boblebad under åpen himmel eller bare slappe av i en hvilestol og lytte til suset fra furutrærne. Innendørs finner du også en deilig badstue og massasjestoler som du kan slappe av i. Relaxavdelingen har 18 års aldersgrense, men barn er velkomne i selskap med voksne. Det tilkommer en liten avgift for å bruke relaxavdelingen. Te, vann og utlån av badekåpe, tøfler og håndkle er inkludert.

Gym Tyleback Hotell

Treningsstudio

Hotellet tilbyr et stort og velutstyrt treningsstudio med vekter, vektstenger, kettlebells, apparater for kondisjon og styrke og mye annet. Som hotellgjest har du gratis adgang til treningsstudioet, og andre som vil trene, kan kjøpe et treningskort i hotellets resepsjon. For grupper med godkjente crossfitinstruktører er det også en crossfitcontainer utendørs.

Møte & konferanse

69

Hotellrom

9

Møterom

150

Teater

Tylebäck Hotell och Konferens, Sure Hotel Collection by Best Western har ni fleksible møterom som kan kombineres på forskjellige måter basert på ønsker og behov. Siden lokalene ligger i naturen og hotellet ligger ved stranden, kan konferansen eller arrangementet fint kombineres med aktiviteter utendørs.

Konferansebooking

E-post: info@tyleback.com

Telefon: +46 35 19 18 00

 • Kattegatt & Skagerak

  Number of personsMaks 150 gjester
  Area112 m2

  Kattegatt og Skagerak er to store lokaler som kan brukes hver for seg eller kombineres til et større lokale. Lokalene er lyse og trivelige, og de har store vinduer som er vendt mot den omkringliggende skogen.

 • Bäcken A & Bäcken B

  Number of personsMaks 100 gjester
  Area98 m2

  Bäcken A og Bäcken B er to mellomstore lokaler som kan brukes hver for seg eller kombineres til et større lokale. Lokalene ligger i resepsjonsbygningen.

 • Sandhamn & Görvik

  Number of personsMaks 42 gjester
  Area44 m2

  Sandhamn og Görvik er to mindre lokaler som kan brukes hver for seg eller kombineres til et mellomstort lokale. Lokalene ligger i den samme bygningen som Kattegatt og Skagerak, og de har tilgang til den samme lobbyen.

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.