Spring til hovedindhold
Best Western logo

Statt Hässleholm, BW Signature Collection

Moderne byhotell med personlig design

Når du kommer til Statt Hässleholm, BW Signature Collection, møtes du av en staselig bygning midt på Stortorget, som ønsker velkommen til en personlig og minneverdig hotellopplevelse. Innendørs ønskes du velkommen av et varmt og innbydende interiør som får hvem som helst til å trives.

Bo i et rom med unikt interiør

Alle hotellets rom er innredet i forskjellige stiler med nøye utvalgte interiørdetaljer. Mesteparten av interiøret kommer fra Artwood of Sweden, noe som gir en følelse av koselig og elegant luksus. Her kan du velge mellom enkeltrom og dobbeltrom med forskjellige standarder, og du kan også bestille en minneverdig hotellopplevelse i en av juniorsuitene.


Spise og møtes Hotellets restaurant

Lobbybaren tilbyr middag a la carte, diverse småretter og et stort utvalg av viner fra alle verdenshjørner. I tilknytning til Lobbybaren finner du også en fin veranda samt en uteservering som er åpen om sommeren. Hotellet har også seks moderne konferanserom med plass til opptil 230 deltakere samt det velutstyrte treningsstudioet TRAIN – Station. Navnet henspiller til hotellets nærhet til jernbanestasjonen i Hässleholm.


Knutepunktet Hässleholm

Hotellet har sentral beliggenhet på Stortorget i Hässleholm, noe som er et perfekt utgangspunkt for å utforske hva byen har å tilby. I nærheten finner du restauranter, kafeer, butikker og severdigheter. I tillegg ligger togstasjonen bare 100 meter fra hotellet, der hele fem jernbanelinjer passerer. Selv om du er i en by, er det heller aldri langt til turstier, golf og forskjellige naturopplevelser når du besøker Hässleholm.

Kundevurderinger: 4,4/5 (1.315 anmeldelser)
Statt Hässleholm, BW Signature Collection

Frykholmsgatan 13, 281 31 Hässleholm

Telefon: +46 45 189 00 0

E-mail: info@statt.se

Kort avstand til både natur og by

Det er ikke mange som kan skryte av å ha kort avstand til både naturen og byen. Når du bor hos Statt Hässleholm, BW Signature Collection, finner du turstien Hovdalaleden rett utenfor døren, og det er bare én kilometer til nærmeste golfbane. Det er bare 100 meter til sentralstasjonen, og med beliggenheten midt i byen er det også kort avstand til butikker og restauranter.

Vælg værelse

Mad og drikke

Lobbybaren

Lobbybaren serverer a la carte og småretter med skånske smaker, laget av lokale råvarer. Verandaen kan bestilles separat, og den har plass til opptil tolv personer. Restauranten tilbyr også catering og take away. På hverdager serveres forretningslunsj ved forhåndsbestilling. Kontakt hotellet for mer informasjon.

Brunch

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Værd at vide

Ind-og udcheckning

Indcheckning: kl. 15:00

Udcheckning: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kæledyr

Kjæledyr er tillatt mot en avgift på 300 SEK/opphold.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

100 meter fra hotellet ligger Kulturhusets parkeringshus med 200 plasser. Du kan også parkere på oppmerkede parkeringsplasser på gaten. Det er gratis fra 18.00 til 09.00 med mindre annet er angitt.


Andre ydelser

 • Døgnåpen resepsjon
 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Treningsstudio
 • WiFi
 • Restaurant
Gym Statt H ssleholm

TRAIN - Station

Hotellets treningsstudio tilbyr kettlebells, manualer, vektstenger og apparater. I tillegg har det mer funksjonelt utstyr, for eksempel uttøyningsmatter og fitnessballer. Treningsstudioet kan brukes gratis av hotellets gjester.

Møder og konference

93

Hotelværelser

6

Mødelokale

230

Bio opstilling

Hotellet tilbyr seks velutstyrte konferanselokaler med mye dagslys, god takhøyde og vinduer som kan åpnes for å slippe inn luft. Alle konferansepakker inkluderer kaffe, vann og frukt. Hässleholm er et av Skånes største knutepunkter med fem toglinjer. Når dere møtes i Hässleholm, kan deltakerne reise miljøvennlig fra hele Sør-Sverige. Hotellet ligger bare 100 meter fra stasjonen.

Konferencebooking

E-mail: boka@statt.se

Telefon: +46 451 890 00

 • Grand Central

  Number of personsMax 170 gæster
  Area182 m2

  Grand Central er hotellets største lokale. Lokalet har en stor scene, lydanlegg og flere projektorer og mikrofoner, slik at det passer perfekt for større arrangementer som presentasjoner, forelesninger og lignende. I tillegg til det som er beskrevet nedenfor, kan deltakerne plasseres i en halvmåne (70), i fiskebein (60) eller i en ring (75).

 • Hessle Wapen

  Number of personsMax 80 gæster
  Area100 m2

  Hessle Wapen er hotellets nest største lokale, og det er velegnet for mellomstore konferanser og arrangementer. Fleksibel møblering med syv forskjellige alternativer for oppsett. I tillegg til det som er beskrevet nedenfor, kan deltakerne plasseres i en halvmåne (20), i fiskebein (30) eller i en ring (20). Mulighet for mikrofon.

 • Gare du Nord

  Number of personsMax 60 gæster
  Area80 m2

  Gare du Nord er et stort lokale som passer for konferanser og møter. Fleksibel møblering med syv forskjellige alternativer for oppsett. I tillegg til det som er beskrevet nedenfor, kan deltakerne plasseres i en halvmåne (30), i fiskebein (30) eller i en ring (35).

Hvorfor BW Signature Collection?

Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.