Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hedåsen

Naturnært hotell utenfor Sandviken

Ønsker du en harmonisk og avslappende hotellopplevelse med kort avstand til både naturen og byen? Da har du kommet til riktig sted. På Best Western Hedåsen i Sandviken kan du spise, sove og lade batteriene i et avslappende miljø, samtidig som du har tilgang til et stort utvalg av aktiviteter i nærheten.

Moderne rom med følelse  

Best Western Hedåsen tilbyr 61 rom, hvorav halvparten har egen balkong. Rommene er moderne innredet med en nøytral fargepalett som utgangspunkt, og de har en varm og hyggelig atmosfære. Fire av rommene deler en stor veranda som er vendt mot hotellets gårdsplass og har fantastisk utsikt. Hotellet tilbyr også lengre opphold for deg som skal jobbe i Sandviken eller av andre grunner trenger overnatting over lengre tid.


Restaurant, basseng og relaxavdeling  

I hotellets restaurant kan du nyte både frokostbuffé og middag a la carte. I tillegg har hotellet en koselig bar med et stort utvalg. Fra restauranten har du fin utsikt over golfbanen og skogen og engene. Baren og restauranten har åpent fra 17.00 til 22.00 mandag-fredag. Som gjest har du også gratis adgang til et mindre basseng og et relaxområde, som du bestiller sammen med selskapet ditt, i én time. Relaxavdelingen er åpen fra 08.30 til 21.30 alle dager.


Aktiviteter i Sandviken  

Like ved hotellet ligger Trebo golfbane, som tilbyr to nihullsbaner som du kan benytte deg av uten å bestille tid. Like foran hotellet ligger også Storsjön med flere fine badeplasser og fiskemuligheter. Om vinteren kan du i stedet ta deg en tur på innsjøens skøytebane, som vedlikeholdes av frivillige. Fra hotellet er det cirka ti minutter med bil til Sandviken sentrum. Der kan du for eksempel besøke eventyrbadet Parkbadet og forskjellige restauranter og butikker.

Kundevurderinger: 4,5/5 (1 202 anmeldelser)
Best Western Hedåsen

Årsundavägen 100, 811 61 Sandviken

Telefon: +46 262 51 20 0

E-post: info@hotellhedasen.se

Best Western Hedåsen Facade

Fra skole til hotell

Bygningen som Best Western Hedåsen ligger i, har tidligere vært et skolebygg. Skolen var plassert i området Hedgrind i Sandviken. I 1992 ble bygningen flyttet fra Hedgrind til der den står i dag, og knapt ti år senere ble den forvandlet til et hotell. I dag merkes det ikke at bygningen har vært skole. Eller kan du forestille deg elever som får undervisning i lobbyen?

Velg rom

Mat og drikke

Best Western Hedåsen Restaurant

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Hedåsen Lobby bar

Restaurant og bar

Hotellets restaurant rommer cirka 100 sittende gjester innendørs, og like mange utendørs på den store verandaen. Her serveres god mat i et avslappet miljø. Hvis du ikke er sulten, kan du også bare nyte et glass i den koselige baren. Om sommeren kan du delta på mange arrangementer på hotellet, for eksempel allsang, konserter og standup.

Best Western Hedåsen Outdoor seating Restaurant

Uteservering

Når været tillater det, kan du slå deg ned og nyte mat og drikke på restaurantens veranda. Her har du fin utsikt mot skogen og de åpne jordene.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende seng.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i noen av dobbeltrommene mot en avgift på 200 SEK/natt. Kontakt hotellet for å undersøke om det er ledige dyrevennlige rom.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr gratis, overvåket parkering. Det finnes ladestasjoner for elbiler.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • WiFi
 • Gratis parkering
 • Innendørs basseng
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Restaurant
Best Western Hedåsen Spa Pool indoor

Innendørsbasseng

Når du vil slappe av etter en lang dag, kan du reservere tid i hotellets basseng med tilhørende relaxstoler. Bassenget er åpent når resepsjonen er åpen. Bestill ved å ringe hotellet før du ankommer, eller gi beskjed i resepsjonen når du er på plass.

Møte & konferanse

Hotellet har ingen egne konferanselokaler som kan bestilles. Nærmeste konferanseanlegg er Göransson arena, som tilbyr lokaler for alt fra små møter med to personer til større arrangementer med opptil 5000 deltakere.

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.