Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by Best Western

Sjønært hotell i Värmland

Hvis du leter etter en hotellopplevelse tett på naturen med mulighet for rolige turer i skogen, varmende badstubad og god mat – da er Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by Best Western stedet for deg. I de värmländske skogen rett ved innsjøen Fryken ligger alt til rette for å koble av og falle til ro.

Komfortable rom med utsikt over innsjøen

Hotellet har komfortable rom i ulike kategorier, og i noen av rommene kan du våkne opp til fantastisk utsikt over innsjøen Fryken. Som gjest på Hotell Frykenstrand, Sure Hotel by Best Western får du tilgang til wi-fi, treningsrom, badstue, frokost og parkering.


Finsk badstue og värmlandsk mat

Hvis du liker å ta badstue, kommer du ikke til å bli skuffet over badstuetilbudet på dette hotellet. Her finnes nemlig hele fire stykker, alle i finsk stil: én for menn, én for kvinner, Frykenbastun og Flytbastun. I hotellets restaurant Fryken serveres det retter med nøye utvalgte råvarer som alltid har en eller annen form for tilknytning til Värmland. Restauranten serverer både frokost og middag, og restaurantlokalet kan også leies til private arrangementer som bryllup og bursdagsfester.


Selma Lagerlöf og Sunne

Innsjøen Fryken, som ligger rett ved siden av hotellet, er et gjennomgående tema i bøker og fortellinger av Selma Lagerlöf. I Sunne, det nærmeste tettstedet, finnes det også en statue av Lagerlöf og en gård ved navn Mårbacka Minnesgård, der du kan vandre rundt i forfatterens fotspor.


Rundt hotellet finnes det nær sagt uendelige muligheter for å legge ut på forfriskende turer i skog og daler. Du kan også fiske eller svømme i sjøen – eller ta en kjapp, avkjølende dukkert og deretter få varmen i kroppen igjen i badstuen. I tillegg har hotellet kano- og kajakkutleie for deg som vil utforske området fra et annet perspektiv.Kundevurderinger: 4,3/5 (797 anmeldelser)
Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by Best Western

By 80, 686 93 Sunne

Telefon: +46 56513300

E-post: info@frykenstrand.se

Värmlands første feriehus for husmødre

Når du besøker dette hotellet, befinner du deg på et sted som har spilt en viktig rolle i Sveriges historie. Her ble nemlig Värmlands første feriehus for husmødre åpnet i 1940, etter at Riksdagen vedtok å gi statsstøtte til foreninger som gjorde det mulig for hardtarbeidende kvinner å få ferie.

Velg rom

Mat og drikke

Restaurant Hotell Frykenstrand BW

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Hotell Frykenstrand BW

Restaurant Fryken

I hotellets restaurant kan du nyte en middag med skandinaviske smaker og värmlandske råvarer. Her ligger husmannskosten varmt om hjertet, og det finnes alltid en mulighet til å bestille kveldens husmannsrett.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot et ekstragebyr på 100 SEK per besøk og dyr.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet har to store gratis parkeringsplasser, der den ene også har seks ladestasjoner for el- og hybridbiler.


Øvrige tjenester

 • Accessible parking
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • WiFi
 • Gratis parkering
 • Sen utsjekk
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Restaurant
Gym Hotell Frykenstrand BW

Treningsstudio & Relaxavdeling

Hotellets treningsrom har et bredt utvalg av treningsutstyr, med både kondisjons- og styrkeapparater samt manualer og annet utstyr. Etter trening kan du koble av en stund i en separat dame- eller herrebadstue.

Egen brygga och vedeldad bastu Hotell Frykenstrand BW

Badstue ved sjøen

Ved vannet finner du to herlige badstuer du kan koble av i. Frykenbastun ligger rett i vannkanten, og har plass til seks personer. Om sommeren kan du også leie Flytbastun, som flyter på innsjøen og har plass til opptil åtte personer.

Møte & konferanse

62

Hotellrom

9

Møterom

140

Teater

Hotellet har seks lokaler som kan bookes til møter og konferanser, hvorav ett av dem er et mindre grupperom. Her kan dere møtes i flotte og praktiske lokaler i naturskjønne omgivelser med både sjø og skog i umiddelbar nærhet.

Konferansebooking

E-post: info@frykenstrand.se

Telefon: 00565 - 133 00

 • Erlingsalen

  Number of personsMaks 140 gjester
  Area260 m2

  Erlingsalen er hotellets største lokale, som har plass til flest personer i teateroppsett. Fleksibel møblering og moderne teknologi som møtekamera.

 • Kejsaren

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area100 m2

  Et romslig lokale som passer perfekt til ulike typer konferanser og arrangementer.

 • Hildur

  Number of personsMaks 25 gjester
  Area64 m2

  Et stort lokale som gjør seg best i skole- eller styreoppsett.

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.