Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western

Sjarmerende hotell på en høyde i Sörmland

Med vakker beliggenhet på en høyde, omgitt av beroligende natur som gjenspeiles i både design og fargevalg, ligger hotell- og konferansefasiliteten Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western. Her kan du koble av i relaxavdelingen eller nyte et velsmakende måltid mat.

Rom i jordnære toner

Hotellet tilbyr 45 moderne og friske rom innredet i varme og jordnære toner som grønt, hvitt og grått. Alle rommene har TV, wifi og hårføner.  


Lokalprodusert mat og utvalgt kjøtt

I hotellets restaurant serveres det både lunsj og middag. Her gjøres det en aktiv innsats for å servere mat som har en tilknytning til Sörmland, blant annet ved å bruke en rekke lokale produsenter og sesongtilpasse menyene etter hva som er tilgjengelig. Hotellets eier driver Sofielunds Gård, der det KRAV-merkede kjøttet som serveres kommer fra. Hotellet har også en egen vinkjeller.  


Møter og konferanser

Hotellets konferansefasiliteter omfatter lokaler for mellom 10 og 110 deltakere. Et populært alternativ er å bestille helpensjon med kaffe, lunsj og middag i restauranten.  


Treningsrom, relaxavdeling og spillavdelin

Hotellet har en populær relaxavdeling med badstue og boblebad, pluss et treningsrom for deg som vil holde treningen ved like under oppholdet. Hvis du liker biljard, ping-pong, brettspill med mer, bør du definitivt ta turen til spillrommet i underetasjen.    


Ting å gjøre i Malmköping

Malmköping ligger i hjertet av Sörmland, bare elleve mil fra Stockholm og med kort avstand til både Strängnäs, Eskilstuna og Nyköping. Her kan du spasere mellom kafeer, restauranter og små butikker, og utforske torghandel, markeder og loppemarkeder, som er populære og tilbakevendende innslag i byen. De vakre omgivelsene og nærheten til turstier og innsjøer tiltrekker seg både kreative mennesker og naturelskere. Et annet trekkplaster er Museispårvagnen Malmköping, med et stort utvalg eldre sporvogner.

Kundevurderinger: 4,2/5 (381 anmeldelser)
Hotel Malmköping, Sure Hotel Collection by Best Western

Furugatan, 642 60 Malmkoping

Telefon: +46 15724580

E-post: info@hotelmalmkoping.se

Restaurant Hotell Malmk ping BW

Kjøtt fra egen gård

Hotellets stolthet er storfekjøtt fra storfe som er oppvokst på eierens egen «KRAV»-merkede gård, Sofielunds Gård. Alt storfekjøtt som serveres i restauranten, er altså spesielt utvalgt til hotellet – og man sørger for at alle deler av dyret kommer til nytte.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast area Hotell Malmk ping BW

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Hotell Malmk ping BW

Lunsj

På hverdager serveres en lunsj med forrett, varmrett, salat, hjemmebakt brød, bordvann, kake og kaffe. Pris: 165 kr

Restaurant Hotell Malmk ping BW

Hjorten & Gösen

Velkommen til hotellets avslappede restaurant, der råvarene som serveres i stor grad er valgt fra lokale produsenter.  Om sommeren åpner hotellet også opp uteserveringen, som har plass til rundt 100 personer.

Vink llare Hotell Malmk ping BW

Vinkällaren

Vinkällaren er et hyggelig lokale med vakre vinskap. Her er det plass til opptil 30 personer for vinsmaking og hyggelig lag.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt på noen av rommene til en pris på 295 SEK/natt. Kontakt hotellet på forhånd.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Gratis parkering. Lading av elbil er tilgjengelig mot et gebyr. Parkering for funksjonshemmede er tilgjengelig utenfor hovedinngangen.


Øvrige tjenester

 • Accessible parking
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Ekspress utsjekking
 • WiFi
 • Gratis parkering
 • Sen utsjekk
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Restaurant
 • Skopussemaskin
Gym Hotell Malmk ping BW

Treningsstudio

Du som ønsker å holde styrketreningen ved like under oppholdet, er hjertelig velkommen til hotellets treningsstudio. Her finner du blant annet manualer, vektstenger og maskiner.

The outdoor jacuzzi

Relaxavdeling

Velkommen til relaxavdelingen! Her finner du både boblebad, en tradisjonell badstue og et loungeområde – alt inkludert i prisen for hotellets overnattingsgjester.

Playroom Hotell Malmk ping BW

Spillrom

En trapp ned finner du et hyggelig spillrom med blant annet biljardbord, pingpongbord og fussball, flere sittegrupper med komfortable lenestoler og brettspill til utlån.

Restaurant

Fest og bryllup

Hotellet har lang erfaring med å arrangere fester og bryllup, og skreddersyr arrangementet etter dine ønsker – eller hva med en av hotellets ferdiglagde pakker? Hotellets spisesal har plass til 80 personer, og om sommeren åpnes uteserveringen for opptil 100 personer.

Møte & konferanse

45

Hotellrom

9

Møterom

100

Teater

Alle konferanserommene er utstyrt med moderne teknologi og wifi, og er tilgjengelig for rullestolbrukere.   Hotellet tilbyr konferansepakker for dagskonferanser og med helpensjon.

Konferansebooking

E-post: kajsa@hotelmalmkoping.se

Telefon: 0157-245 80

 • Lagmannen

  Number of personsMaks 100 gjester
  Area0 m2

  Hotellets største lokale har fint lysinnslipp og muligheter for å tilpasse møbleringen på en rekke måter for å finne oppsettet som passer akkurat deres møte.

 • Köpmannen

  Number of personsMaks 40 gjester
  Area0 m2

  Lokalet Köpmannen passer til mellomstore møter. Velg møteromsoppsettet som passer best.

 • Borgmästaren

  Number of personsMaks 20 gjester

  Borgmästaren har fast møblering i styreoppsett, og passer fint for møter med styret eller lederguppen med mellom 10–20 deltakere.

Hvorfor Sure Hotel Collection by Best Western?

En personlig hotellopplevelse, stilig og komfortabel innkvartering med sjarm. Rimelige hoteller med sans for design.