Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Vilsta Sporthotell

Sportshotell i et vakkert naturreservat

Bare et par kilometer fra Eskilstuna sentrum finner du dette personlige hotellet midt i vakre grøntområder, rett ved siden av Närsjöfjärden. Her kan du ha en uforglemmelig aktiv ferie eller arrangere konferanser eller kickoffs.

Vilsta Sporthotell ligger i et naturskjønt og familievennlig naturreservat, bare to kilometer fra Eskilstuna sentrum og fire kilometer fra Parken Zoo. Hotellets beliggenhet er perfekt for en avslappende ferie nær joggeløyper og bademuligheter, eller for kickoff når du og kollegene skal finne på noe morsomt sammen.


Bo og møt hverandre på Sure Hotel by Best Western Vilsta Sporthotell

Det er ikke mange hoteller som kan skilte med sin egen idrettshall, men det kan Vilsta Sporthotell. Her finner du også en relaxavdeling med badstue og boblebad. Hotellrommene er utstyrt med komfortable enkeltsenger, og familierommene har også køyesenger. I restauranten Sportcaféet kan du nyte herlig mat, der du velger mellom dagens lunsj og retter fra à la carte-menyen. Om sommeren er også Badterrassen åpen nede ved badeplassen. Her tilbys en enklere meny. Hotellet har fem konferanserom og har lang erfaring med å ta imot grupper på en god måte. Kombiner konferansen med femkamp eller andre aktiviteter for å gjøre dagen minneverdig. Avslutt med en nydelig middag med utsikt over Vilstabacken. Hotellet har flere lokaler som er tilrettelagt for selskaper og konferanser. Book restauranten for festlig lag med opptil 175 personer, eller for større arrangementer: Sportshotellshallen, som har plass til opptil 1000 personer.


Det er enkelt å være aktiv på Sure Hotel by Best Western Vilsta Sporthotell

Hotellanlegget er åpent hele året og organiserer aktiviteter for alle typer grupper. Hva med å dra ut på en herlig fisketur, vandre langs Sörmlandsleden eller ta en tur i kano? Vilstaskogen har store turområder med joggeløyper, opplyste stier og slalåmbakke. Sörmlandsleden går langs hotellet, med en sløyfe på 8 kilometer og en adkomstvei for turgåere. To sykkelstier, Mälardalsleden og Näckrosleden, går også forbi hotellet. I tillegg er det mulighet for å spille minigolf og leie kano og båt. Hotellet passer også bra for de som vil besøke Parken Zoo, som ligger 4 km unna.

Kundevurderinger: 3,3/5 (88 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Vilsta Sporthotell

Vasavägen 80, 633 58 Eskilstuna

Telefon: +46 16513080

E-post: info@vilstasporthotell.se

BW Vilsta Sporthotell outdoor trekking trail

Fokus på sport

Som navnet tilsier, er det masse å finne på for den sportsinteresserte på Vilsta Sporthotell – hele året. Ved siden av hotellet ligger Sörmlandsleden med en Vilsta-sløyfe på 8 km, pluss en liten skibakke og badeplass. Hotellet har også en idrettshall.

Velg rom

Mat og drikke

BW Vilsta Sporthotell breakfast buffet

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Vilsta Sporthotell matsal

Sportcaféet restaurant

I Sportcaféet restaurant serveres dagens lunsj (husmannskost) eller à la carte. Til middag kan du velge blant spennende à la carte-retter. Her er det mulighet for å booke større selskaper – restauranten har plass til opptil 175 personer, og serverer da en treretters meny. Ved større arrangementer innredes Sportshotellshallen med plass til opptil 1000 personer og buffetservering.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Barn under 2 år bor gratis hvis de sover i foreldrenes seng.


Kjæledyr

Kjæledyr tillates på forespørsel mot et tilleggsgebyr.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Gratis utendørs parkering. 2 kommunale ladestasjoner er tilgjengelig på parkeringsplassen.


Øvrige tjenester

 • Accessible parking
 • Barnas aktiviteter
 • Frokostbuffet inkludert
 • Treningsstudio
 • Ekspress utsjekking
 • Gratis parkering
 • Ismaskin
 • Sen utsjekk
 • Garderobe
 • Utendørs parkering
 • Restaurant
 • Skopussemaskin
 • Vannsport
BW Vilsta Sporthotell jacuzzi

Jacuzzi

I hotellets relaxavdeling kan du slappe av i det herlige boblebadet. Hvis du er i humør for noe godt å drikke, kan du kjøpe det i Sports Bar, som ligger i relaxavdelingen. Det er et tilleggsgebyr for inngang til relaxavdelingen.

BW Vilsta Sporthotell Sauna

Badstue

Etter en lang dag med aktiviteter kan det være deilig å slappe av i badstuen i relaxavdelingen. Det er et tilleggsgebyr for inngang til relaxavdelingen.

Basketball court

Sporthotellshallen

I Sporthotellshallen kan du spille innebandy, håndball og basket. I hallen finnes det også et treningsstudio drevet av Korpen Eskilstuna. Tilgang kan bookes gjennom hotellet.


Hallen kan bookes for treningsleirer og turneringer, men også for messer, bedriftsarrangementer, konserter med mer.

Møte & konferanse

59

Hotellrom

5

Møterom

150

Teater

Hotellet har fem konferanselokaler, der det også er mulig å arrangere større selskaper. Kombiner gjerne konferansen med en av alle idrettsaktivitetene som er tilgjengelig i og rundt hotellet. 


Alle konferanserommene er utstyrt med projektor, TV og trådløst internett. Datamaskiner er tilgjengelige for utlån.

Konferansebooking

E-post: info@vilstasporthotell.se

Telefon: +46 (0)16-51 30 80

 • Stora Konferensen

  Number of personsMaks 150 gjester
  Area200 m2

  Hotellets største konferanserom. Her er også høyttalere tilgjengelig.

 • Mellankonferensen

  Number of personsMaks 60 gjester
  Area120 m2

  Hyggelig rom med naturlig lysinnslipp. Her er det også mulig å bruke mikrofon og høyttalere.

 • Poolkonferensen

  Number of personsMaks 60 gjester
  Area120 m2

  Navnet på dette rommet avslører at det en gang var et svømmebasseng her. Høyttalere er tilgjengelige.

Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

Personlige og rimelige hoteller hvor du får en hyggelig og komfortabel overnatting.