Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Rådmannen

Hotell- og konferansefasiliteter i Alvesta

Best Western Rådmannen er et hyggelig hotell med beliggenhet i jernbaneknutepunktet Alvesta. Ettersom togstasjonen ligger bare hundre meter fra hotellet, er det enkelt for både feriereisende og konferansedeltakere å komme seg hit med tog. Her finner du komfortable hotellrom og mange fleksible lokaler for konferanser og møter.

Rom for alle

Hotellet har 59 rom med totalt 126 sengeplasser. Rommene kommer i ulike størrelser og utførelser, og har noe for alle typer gjester. Du kan velge og vrake i trivelige enkeltrom, komfortable dobbeltrom og romslige familierom for opptil fem personer. For deg som feirer noe spesielt, finnes det et spa-rom med eget boblebad, luksuriøse badekåper og egen minibar.


Restaurant og konferanselokaler

Som gjest hos Best Western Rådmannen kan du hver morgen glede deg til en herlig frokostbuffet. I tillegg kan du besøke hotellets restaurant for en tradisjonell husmannskostlunsj, eller en à la carte-middag med smålandske smaker. Restauranten har et sterkt fokus på lokale råvarer og miljømerket mat. I tillegg til restauranten har hotellet også hele elleve hyggelige konferanselokaler, som alle har tog- og industrirelaterte navn.


Oppdag Alvesta og Småland

I Alvesta er det alltid kort vei til naturen og utendørsaktiviteter som golf, fotturer, sykling og fiske. I tillegg kan du finne mange små og koselige kafeer og bakerier som er vel verdt et besøk. Alvesta er omgitt av flere innsjøer og vassdrag, med mange brygger og badeplasser å ta en dukkert fra om sommeren.


Når du besøker Småland, bør du benytte anledningen til å reise til det berømte Glassriket, der du både kan prøve glassblåsing og kjøpe unike glassgjenstander. Ved Glasriket finner du også Kosta Outlet med flere butikker, restauranter og kaféer.

Kundevurderinger: 4,1/5 (769 anmeldelser)
Best Western Rådmannen

Centralgatan 2, 342 30 Alvesta

Telefon: +46 47244800

E-post: info@hotelradmannen.se

Detail BW R dmannen

En hyllest til industri- og jernbanebyen Alvesta

På begynnelsen av 1900-tallet, da jernbanen kom til Alvesta, skjedde det en enorm utvikling. Industrier, godstog og ferierende samlet seg på stedet, og byen vokste frem. Denne viktige arven er behørig gjenspeilet i Best Western Rådmannens restaurant, som er designet i en industriell stil med flere innslag fra eldre togvogner. Legg fremfor alt merke til de smalere bordene og sofaenes stramme, oppreiste form.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area BW R dmannen

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW R dmannen

Majas krog

I hotellets restaurant, Majas krog, tilbys en smålandsk smaksreise med lokalt dyrkede og KRAV-merkede råvarer og produkter. Her serveres både dagens lunsj og middag à la carte, pluss en barmeny med småretter.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom mot en avgift på 200 SEK/døgn.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr gratis parkering for hotellets gjester, inkludert ladestolper for el- og hybridbiler.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Accessible parking
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Ekspress utsjekking
 • WiFi
 • Gratis parkering
 • Sen utsjekk
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Restaurant
 • Skopussemaskin
Sauna BW R dmannen

Badstue

Som gjest hos Best Western Rådmannen får du gratis adgang til hotellets hyggelige badstue. Her kan du senke skuldrene og slappe av etter en fullpakket dag med møter, aktiviteter eller annet.

Møte & konferanse

59

Hotellrom

11

Møterom

150

Teater

Best Western Rådmannen har et stort utvalg lokaler som kan bookes til ulike typer konferanser, møter og andre arrangementer. Fire av disse er større lokaler, mens de resterende syv er mindre rom.

Konferansebooking

E-post: info@hotelradmannen.se

Telefon: +46 472 448 88

 • Knutpunkten

  Number of personsMaks 150 gjester
  Area135 m2

  Hotellets største lokale går under navnet Knutpunkten, og er en sal med stor takhøyde og høye vinduer som slipper inn masse dagslys. Passer til store konferanser og arrangementer.

 • Allbo

  Number of personsMaks 90 gjester
  Area76 m2

  Lokalet Albo ligger i tilknytning hotellets restaurant, og har to lydisolerende dører. Rommet har store vinduer og utsikt over Centralgatan og jernbanestasjonen.

 • Bulten

  Number of personsMaks 50 gjester
  Area54 m2

  Bulten ligger i hotellets andre etasje. Rommet har fleksibel møblering, men gjør seg best med hesteskooppsett. Lokalet har god ventilasjon og herlig lysinnslipp.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.