Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Focus

Hotell med sentral beliggenhet i Örnsköldsvik

Sure Hotel by Best Western Focus er et perfekt hotell for deg som skal på elitehockeykamp på Hägglunds Arena eller har planer om en hel dag på badelandet Paradiset sammen med familien. Hotellet tilbyr komfortable rom, relaxavdeling med boblebad og badstue samt en flott terrasse der du kan nyte solens stråler om sommeren.

Rom du sover godt i  

Hotellet tilbyr 36 komfortable rom som alle har en godt bevart, eldre stil. Rommene finnes som dobbeltrom for én eller to personer, og som romsligere familierom med fire sengeplasser. Ved behov kan det også settes inn en ekstraseng eller barneseng. 


Relaxavdeling 

Når du bor på Sure Hotel by Best Western Focus, får du fir tilgang til en koselig badstue med tilhørende relaxområde samt en deilig jacuzzi med plass til opptil fire personer. 


Ting å gjøre i nærheten av hotellet 

Takket være hotellets sentrale beliggenhet er det kort avstand til stort sett alt Örnsköldsvik har å by på. Rett ved siden av hotellet finner du badelandet Paradiset med flere attraksjoner og spamuligheter. Hvis du vil utforske byens shoppingmuligheter, kan du besøke kjøpesentrene Port nio og Oskarsgallerian. Byen byr også på flere restauranter og kafeer.   Når du besøker Örnsköldsvik, må du ikke gå glipp av Hägglunds Arena, der Modo Hockeyklubb holder til. Arenaen har fostret mange legendariske hockeyspillere, blant annet Peter Forsberg, brødrene Sedin og Markus Näslund. Arenaen arrangerer også konserter, messer, fester og konferanser.

Kundevurderinger: 3,8/5 (284 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Focus

Lasarettsgatan 9, 891 33 Örnsköldsvik

Telefon: +46 66082100

E-post: info@hotellfocus.se

Konst

Kunst fra lokale talenter

På dette hotellet kan du studere forskjellige verker som er skapt av tre lokale kunstnere fra Örnsköldsvik. En av de unge kunstnerne fokuserer på elgmotiver i kunsten sin, mens en annen lager kunst i fantasysjangeren. Den tredje fyller hotellets korridorer med abstrakte malerier, og det er også hun som har skapt verkene på dette bildet.

Velg rom

Mat og drikke

Frukost

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Reception

Lobbybar

I hotellets resepsjon kan du bestille et glass med vin, en øl, snacks eller en matbit fra en enklere meny. Maten kan du spise i lobbyen, i loungen eller på hotellrommet.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i ett av hotellets rom mot en avgift på 200 SEK/nett.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr oppvarmet garasje mot en avgift på 150 SEK/døgn, og det er også gratis parkeringsplasser utendørs. Det finnes elbillader i form av 230 V (motorvarmerkontakt). Det er Tesla Destination charger i garasjen.


Øvrige tjenester

  • Frokostbuffet inkludert
  • Resepsjonen åpen 07.00 - 22.00
  • Ismaskin
  • Parkering ved hotellet
Spabad

Relaxavdeling

Hotellets relaxavdeling består av en sosialt utformet badstue med benker i to nivåer på hver side. Utenfor badstuen er det et hyggelig relaxområde med lenestoler. I tillegg finnes det en jacuzzi med plass til fire personer, og en dusj.

Entr

Diamond Select - dette gjelder

Medlemmer på Diamond Select-nivå mottar en toast og drikke som en velkomstgave. Hvis du er på dette nivået kan du også parkere gratis i garasjen, samt lade Tesla gratis.

Møte & konferanse

Hotellet tilbyr ikke tradisjonelle konferanserom, men det går fint å holde møter for inntil ti personer i hotellets lounge. Det er også en projektor og en TV.

    Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

    Personlige og rimelige hoteller hvor du får en hyggelig og komfortabel overnatting.