icon

Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport

Sure Hotel Harstad Narvik Airport

Alt du trenger, ingenting du ikke vil ha.

Rett over Europaveien fra Evenes Flyplass ligger Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport. Hotellet ligger på en høyde over flyplassen, med fin utsikt over skogslandskap og omkringliggende fjell. Ekstra fin utsikt er det fra hotellets takterrasse. Det skal være enkelt å bo på Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport. Det er enkelt og sømløst å sjekke inn via innsjekkingsautomat. På rommet kan man streame favorittserien via chromecast. Det er ingen dedikerte resepsjonister på dette hotellet, man har verter som tar seg av gjestene! Disse vertene bistår med innsjekk, ordner med frokost og kvelds, og slår mer enn gjerne av en prat i mingleområdet.

Rom og møterom
Hotellet har 151 komfortable rom med chromecast som er utsmykket med bilder med lokale motiver. Hotellet har også et møterom på 40 kvadratmeter.

Restaurant og bar
I hotellets restaurant serveres en rikholdig frokostbuffet som gir en god start på dagen. 
Om kvelden kan man kjøpe hotellets kveldsmat, et godt og rimelig alternativ der man kan forsyne seg så mange ganger man vil. Kveldsmaten består av diverse utvalg hvor man blant annet vil finne varmrett, salater og noe søtt, til under 300,- per person. Det finnes også en lobbybar og en lobbyshop, der man kan kjøpe diverse snacks og noe godt i glasset.

Evenes 
Evenes ligger i vakre Ofoten i Nordland, og her står naturopplevelsene i kø. Enten man ønsker en aktiv ferie eller en litt roligere ferie, spekket med frisk luft, vakre naturopplevelser og kulturelle innslag. Ønsker man å ta seg en fjelltur, er toppene Lilletind og Stortind vel verdt å få med seg, med en spektakulær utsikt over fjell, hav, øyer og holmer. For den kulturinteresserte, er et besøk i Steinkirka å anbefale. Steinkirka ble skapt av en dansk kunster, Bjørn Nørgaard og er plassert ytterst på Evenestangen ved Ofotfjorden. En spasertur unna Steinkirka finnes ærverdige Evenes Kirke og prestegård. Om man rusler litt til kommer man til Evenestangen med sine ruiner, spor og minner fra andre verdenskrig. For mer urbane opplevelser er byene Narvik og Harstad en kort kjøretur fra byene Harstad og Narvik.


Kundevurderinger: 3,7/5 (436 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Harstad Narvik Airport

Bedringens Vei 15, 8536 Evenesmarkja

Telefon: +47 400 17 192

E-post: contact@surehotelairport.com

icon
Sure Hotel Harstad Narvik Airport

Alt du trenger, ingenting du ikke vil ha.

Hotellet er prisvennlig og fokuserer på å gjøre oppholdet så sømløst som mulig, ved bruk av en rekke teknologiske løsninger. Formålet med disse løsningene er å skape en bedre og enklere betalingsløsning, og overnattingsopplevelse for gjestene. Man kan enkelt sjekke inn ved ankomst via innsjekkingsautomat, og gå direkte til rommet. På rommet har man muligheten til å strømme fra telefonen direkte på TV. Gjennom det trådløse nettverket eller på TVen, kan man sjekke flytider, bestille mat og drikke fra lobbyen og bestille taxi.

Velg rom

Mat og drikke

Sure Hotel Harstad Narvik Airport

Frokost

Frokostbuffé

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Serveres hver dag fra kl. 06.00-10.00Earlybird
En begrenset frokostbuffet som serveres hver dag fra kl. 04.00-06.00

Sure Hotel Harstad Narvik Airport

Kveldsmat

Kveldsmaten består av diverse utvalg hvor man blant annet vil finne varmrett, salater og noe søtt, til under 300,- per person.

Sure Hotel Harstad Narvik Airport

Lobbyshop og bar

Her kan man kjøpe diverse snacks og noe godt i glasset.


Greit å vite

icon
Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 16:00

Usjekking: kl. 12:00


icon
Barn

Et barn inntil 12 år bor gratis sammen med voksen i eksisterende seng. Ekstraseng koster 200 NOK per natt.


icon
Kjæledyr

Kjæledyr er tillat mot et tillegg i prisen på 400 NOK per opphold.


icon
Parkering

Hotellet tilbyr kostnadsfri parkering ved ledig kapasitet for boende gjester – 50 parkeringsplasser er tilgjengelig.


Øvrige tjenester

 • Frokost inkludert
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Treningsstudio
 • Ekspress innsjekking
 • Ekspress utsjekking
 • Sen utsjekk
 • Gratis parkering
 • Parkering
Sure Hotel Harstad Narvik Airport

Sauna og treningsrom

Hotellet har badstue og eget treningsrom tilgjengelig for gjester.

Møte & konferanse

icon

150

Hotellrom

icon

1

Møterom

icon

20

Teater

Hotellet har et møterom på 40 kvadratmeter. Her finnes projektor, flip-over, samt annet praktisk utstyr. Møterommet har også god ventilasjon, store vinduer med lysinnslipp og private WC- fasiliteter.

 • Møterom

  iconMaks 20 gjester
  icon40 m2

  Møterommet har god ventilasjon, store vinduer med lysinnslipp og private WC- fasiliteter.

icon

Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

Personlige og rimelige hoteller hvor du får en hyggelig og komfortabel overnatting.