Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Aiden by Best Western Harstad Narvik Airport

Prisvennlig og teknologisk flyplasshotell tett på naturen

Rett overfor Evenes flyplass ligger Aiden by Best Western Harstad Narvik Airport, som sørger for et sømløst opphold med flott utsikt. Ulike teknologiske løsninger som robot eller self check-in gir en bedre og enklere hotellopplevelse for gjestene. Hotellet ligger på en høyde over flyplassen, med fin utsikt over skoglandskap og omkringliggende fjell. Hotellet har også en takterrasse som kan nytes på solfylte dager.

Når du sjekker inn på Aiden, blir teknologi og smarte løsninger en naturlig del av oppholdet. Her blir du møtt av skandinavisk stil med lyse nyanser og lekne fargekontraster. Innsjekking er enkelt og sømløst med selvinnsjekkingsautomater. Alternativt kan du prøve hotellets hologramresepsjonist – en ny teknologi som per dags dato kun finnes på Aiden i Skandinavia. Hotellets verter står også klare til å hjelpe, eller slå av en prat. Inne på rommet kan du enkelt strømme din favorittserie via Chromecast.


På Aiden står vertskap og gjest i fokus. Hotellet har derfor ikke dedikerte resepsjonister, men verter som ivaretar deg under hele oppholdet. Enten du trenger hjelp med innsjekk, er sulten eller ønsker å slå av en prat i loungeområdet. 


Lounge med spillområde

Når du kommer inn på hotellet, blir du møtt av en romslig og innbydende lobby der gjestene blir tilbudt kaffe og te. Her finnes det også et spillområde om du har lyst å koble av med en runde shuffleboard.  I loungen kan du nyte et glass vin eller en øl etter en lang dag med jobb, reising eller sightseeing.  


Service point og shop

I hver etasje i hotellet finnes det en service point der du kan hente kaffe, låne strykejern og strykebrett, hente ekstra håndklær med mer. Det finnes også en lobbyshop hvor du kan kjøpe små nødvendigheter som toalettsaker, snacks eller noe godt i glasset.  


treningsrom og badstue

Om du liker å holde deg i aktivitet har hotellet et eget treningsrom og badstue tilgjengelig for gjester.    


I nærheten

Evenes ligger i vakre Ofoten i Nordland, og her står naturopplevelsene i kø. Enten man ønsker en aktiv ferie eller en litt roligere ferie, spekket med frisk luft, vakre naturopplevelser og kulturelle innslag. Ønsker man å ta seg en fjelltur, er toppene Lilletind og Stortind vel verdt å få med seg, med en spektakulær utsikt over fjell, hav, øyer og holmer. For den kulturinteresserte, er et besøk i Steinkirka å anbefale. Steinkirka ble skapt av en dansk kunster, Bjørn Nørgaard og er plassert ytterst på Evenestangen ved Ofotfjorden. En spasertur unna Steinkirka finnes ærverdige Evenes Kirke og prestegård. Om man rusler litt til kommer man til Evenestangen med sine ruiner, spor og minner fra andre verdenskrig. For mer urbane opplevelser er byene Narvik og Harstad en kort kjøretur fra byene Harstad og Narvik.

Kundevurderinger: 3,8/5 (456 anmeldelser)
Aiden by Best Western Harstad Narvik Airport

Bedringens Vei 15, 8536 Evenesmarkja

Telefon: +47 41366109

E-post: evenes@aidenhotels.no

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast

Frukostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!  


Earlybird

En begrenset frokostbuffet som serveres hver dag fra kl. 04.00-06.00

Bar

Bar

I loungeområdet finner du en barception der du kan slå deg ned med noe godt i glasset.


Restaurant

Spiseområde

I hotellets restaurant serveres en rikholdig frokostbuffet som gir en god start på dagen. Om kvelden kan man kjøpe hotellets kveldsmat, et godt og rimelig alternativ der du kan forsyne seg så mange ganger du vil. Kveldsmaten består av diverse utvalg hvor man blant annet vil finne varmrett, salater og noe søtt, til under 300,- per person.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 16:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Et barn inntil 12 år bor gratis sammen med voksen i eksisterende seng. Ekstraseng koster 200 NOK per natt.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillat mot et tillegg i prisen på 400 NOK per opphold.


Parkering

Hotellet tilbyr kostnadsfri parkering ved ledig kapasitet for boende gjester – 50 parkeringsplasser er tilgjengelig med 9 Tesla-ladestasjoner for elbiler


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Frokost inkludert
 • Treningsstudio
 • Ekspress innsjekking
 • Ekspress utsjekking
 • Gratis parkering
 • Sen utsjekk
 • Salong/bar
Sauna

Badstue

Alle hotellets gjester har tilgang til badstueavdelingen. 

Shuffleboard

Game zone

I hotellets spillområde kan du utfordre en venn eller fremmed til shuffleboard, eller et hvilket som helst annet spill.

Møte & konferanse

150

Hotellrom

1

Møterom

20

Teater

Hotellet har et møterom på 40 kvadratmeter. Her finnes projektor, flip-over, samt annet praktisk utstyr. Møterommet har også god ventilasjon, store vinduer med lysinnslipp og private WC- fasiliteter.

 • Møterom

  Number of personsMaks 20 gjester
  Area40 m2

  Møterommet har god ventilasjon, store vinduer med lysinnslipp og private WC- fasiliteter.

Hvorfor Aiden?

Aiden er en ny generasjon prisgunstige hoteller med lekne detaljer, hvor teknologiske løsninger står i fokus. Her får du det du trenger for et bekvemt opphold.