Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Sure Hotel by Best Western Ole Tobias

Velkommen ombord på Sure Hotel by Best Western Ole Tobias!

Ved porten til Polarsirkelen og i hjertet av Mo i Rana ligger dette sjarmerende hotellet. Den særegne innredningen inspirert av Nord-Norges rike jernbanehistorie, og gjestfriheten blant personalet sørger for en uforglemmelig hotellopplevelse.

Rom, møterom og sauna
Hotellet har 30 romslige rom som er oppkalt etter gamle togstasjoner langs jernbanen. Det finnes både store familierom som kan huse inntil 5 gjester, samt handikapprom tilgjengelig. I tilknytning til frokostsalen, har hotellet et møterom som passer for inntil 20 gjester. Er man kald etter en lang dag i Nord, kan hotellets sauna fritt benyttes.

Restaurant og bar
Hotellet tilbyr en herlig start på dagen med sin gode frokostbuffet i «Spisevogna» i underetasjen. Hotellet kan også tilby møtebevertning. I tillegg finnes det en lobbyshop hvor man kan kjøpe snacks og drikke. 
Rett utenfor hotelldøren finnes det også en rekke restauranter som er verdt et besøk.


Mo i Rana
Hotellet og området rundt er verdt å utforske. Opplev Saltfjellet ved Polarsirkelen, eller ta en tur på Svartisen, Nord-Norges største isbre. Gå heller ikke glipp av Grønligrotta som er en av Nordens mest besøkte kalksteinsgrotter. Helgelandskysten er heller ikke langt unna. National Geographic har kåret Helgelandskysten til en av verdens vakreste kjøreturer. Ønsker man en aktiv ferie finnes det en rekke morsomme aktiviter som blant annet sykling, fisking, dykking, ridning og padling.

Kundevurderinger: 4,0/5 (77 anmeldelser)
Sure Hotel by Best Western Ole Tobias

Thora Meyers gt 2, 8622 Mo i Rana

Telefon: +47 75120500

E-post: booking@ole-tobias.no

Ole Tobias restaurant area

Frokost i kupéen

Jernbanehistorien er en sentral del i innredningen til Sure Hotel by Best Western Ole Tobias. Hotellet er oppkalt etter Ole Tobias Olsen. Ole Tobias var en særegen mann, født i 1830, kjent som Nordlandsbanens far. Spisesalen på hotellet er bygd opp som en restaurantvogn på et tog, og her kan en spise frokost i autentiske kupémøbler fra gamle togsett. Når man inntar frokosten kan man i tillegg betrakte vakre Amerika-kofferter på bagasjehyllen over. På hotellet finner man også diverse toggjenstander. Blant annet redskaper brukt til vedlikehold.

Velg rom

Mat og drikke

Ole Tobias restaurant area

Frokost

Hotellet tilbyr en herlig start på dagen med sin gode frokostbuffet i «Spisevogna» i underetasjen.  Frokostverten på hotellet lager ofte hjemmelagde kaker, hjemmelaget müsli, samt en svært god eggesalat.

I tillegg serveres det vafler på ettermiddagen.

Hotellet kan også tilby møtebevertning. 


Frokosttider:
Man-fre: 07.00 – 09.30
Lør-søn: 08.00 – 10.30
Sommertid: kl. 07.00 -10.00 alle dager.


Vaffelbuffet:
Alle dager: 16.00 – 21.00

Reception Desk Area

Lobbyshop

I lobbyshopen kan man kjøpe snacks og drikke.


Åpent alle dager: 07.00 – 23.30


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Barn opptil 2 år sover gratis i babyseng, og barn opptil 5 år sover gratis i foreldrenes seng.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillat mot et gebyr på minimum 200 NOK. Gebyret kan varier ut fra størrelse og antall, samt lengde på oppholdet.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet har totalt 7 parkeringsplasser, inkludert 1 parkeringsplass for el-bil (el-parkering mot betaling). Parkering rett ved hotellet, man kan stå kostnadsfritt mellom 16.00-09.00 hverdager, og hele døgnet i helger.


Øvrige tjenester

 • Frokost inkludert
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Døgnåpen resepsjon
 • Ismaskin
 • Utendørs parkering
Ole Tobias sauna

Sauna og trening

Hotellet har sauna til fri benyttelse for gjester mellom kl. 08.00- 21.00. I tillegg har hotellet avtale med Family Sports Club som ligger 700 meter unna hotellet. Her kan gjester (inntil 2 personer samtidig) trene gratis.

Møte & konferanse

30

Hotellrom

1

Møterom

20

Teater

Hotellet har et møterom på 42 kvadratmeter. Utstyr som projektor, lerret, flippover, TV (HDMI), papir og penn er tilgjengelig. Plass til 15-20 sittende deltakere. Møtebevertning tilbys ved forespørsel.

 • Møterom

  Number of personsMaks 20 gjester
  Area42 m2

  Utstyr som projektor, lerret, flippover, TV (HDMI), papir og penn er tilgjengelig. Plass til 15-20 sittende deltakere.

Hvorfor Sure Hotel by Best Western?

Personlige og rimelige hoteller hvor du får en hyggelig og komfortabel overnatting.