Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Byhotell i skjærgårdsbyen Västervik

Når du bor på Best Western Plus Västerviks Stadshotell, kan du forvente en herlig hotellopplevelse med et trivelig rom og gratis adgang til hotellets spa. Her kan du senke deg ned i boblebadet eller ta noen svømmetak i poolen – eller koble av en stund i en varmende badstue. I tillegg har hotellet en svært populær restaurant. Velkommen!

Fine og moderne rom

Her bor du i trivelige og koselige hotellrom med moderne innredning. Du kan velge blant enkeltrom, dobbeltrom eller suiter, som har alle fasiliteter du måtte ha behov for. Hvis du velger å bo i en av suitene, kan du i tillegg glede deg til luksuriøse designmøbler og vakre tekstiler.


Gustawas kök och bar

Hotellets restaurant Gustawas kök och bar er en tolkning av Gustawa Sandbergs hjem i Västervik på midten av 1800-tallet. Gustawa var en av de første kvinnene som fikk lov til å drive sin egen virksomhet i sin tid, da hun overtok eksmannens bryggeri – og dagens restaurant er en hyllest til henne. Her blandes smaker fra ulike matkulturer med klassiske svenske råvarer.


Spaavdeling og treningsstudio

På den herlige spaavdelingen kan du senke skuldrene i boblebadet, bassenget eller badstuen. I tillegg venter komfortable lenestoler på deg mellom hvert bad. Avdelingen har også et velutstyrt treningsrom for deg som ønsker å trene under hotelloppholdet.


Aktiviteter i Västervik

Västervik har en vakker skjærgårdsbeliggenhet i Småland. Her finnes det masse aktiviteter for både barn og voksne både utendørs og innendørs. Du kan blant annet padle kajakk, sykle, dykke, klatre, fiske og gå tur. I tillegg finnes det massevis av restauranter, butikker, museer, innendørs gokart, bowling og mye mer.

Kundevurderinger: 4,4/5 (2 130 anmeldelser)
Best Western Plus Västerviks Stadshotell

Storgatan 3, 593 30 Vastervik

Telefon: +46 49082000

E-post: info@stadshotellet.nu

Velg rom

Mat og drikke

Lounge

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Gustawas Kitchen & Bar

Gustawas kök och bar

På Gustawas kök och bar kan du nyte mange herligheter – som ost og charcuterie med en god vin til. Du kan også velge mellom små, mellomstore og større retter eller en fast treretters meny. Ikke gå glipp av Gustawas eget øl, kalt «Godt dricka» etter hennes ølannonser i lokalavisen.

Breakfast area/Lounge

Vinterträdgården

I Vinterhagen serveres både frokostbuffeten og dagens lunsj, med seks forskjellige retter å velge mellom. På ettermiddagen kan du også ta en øl eller et glass vin her.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Hunder er tillatt mot en avgift på 300 SEK/booking.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet tilbyr parkering i garasje for 130 SEK/natt. Om sommeren er det 150 sek/natt på grunn av høysesong. Når du kjøper parkering får du kode og garasjebillett ved innsjekking.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Spa
 • Badstue
 • Døgnåpen resepsjon
 • Safe
 • Konferansefasiliteter
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Parkering ved hotellet
Pool BW Plus V sterviks Stadshotell

Spa og slappe av

Hotellets spaavdeling har både boblebad, pool og badstue pluss en relaxavdeling. Badstuen er utformet som en klassisk svensk rød «stuga», som bringer tankene til sjø og skjærgård. Som hotellgjest har du fri tilgang til spaet!

Gym BW Plus V sterviks Stadshotell

Treningsstudio

I treningsstudioet finner du maskiner for både styrke- og kondisjonstrening. I tillegg har det manualer og annet treningsutstyr som hjelper deg å holde treningen i gang under oppholdet.

Møte & konferanse

101

Hotellrom

10

Møterom

200

Teater

Hotellet har flere konferanselokaler og grupperom som passer til ulike typer møter, konferanser og arrangementer. Her kan både små og store grupper møtes fysisk, digitalt eller i hybridform.

Konferansebooking

E-post: info@stadshotellet.nu

Telefon: +46 490 820 00

 • Kungsgrundet

  Number of personsMaks 350 gjester
  Area400 m2

  Kungsgrundet er hotellets gamle nattklubb, som nå er pusset opp og redesignet. Baren og scenen er der fortsatt, og lokalet passer derfor til mange ulike typer arrangementer, konferanser og fester. Lokalet har plass til opptil 350 stående personer.

 • Utsikten

  Number of personsMaks 150 gjester
  Area200 m2

  I hotellets sjette etasje ligger lokalet Utsikten. Som navnet antyder, har lokalet flott utsikt over byen og sjøen. I tillegg har rommet en stor balkong som er perfekt for mingling i pausene.

 • Skansholmen

  Number of personsMaks 100 gjester
  Area84 m2

  Et romslig og fleksibelt lokale som kan tilpasses på en rekke måter. Ideelt for tradisjonelle møter og konferanser.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.