Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus John Bauer Hotel

Boutiquehotell med John Bauer-tema i Jönköping

Velkommen til Best Western Plus John Bauer Hotel og John Bauers eventyrverden! Dette er et moderne hotell med fint innredede rom, en populær restaurant og gode konferansefasiliteter. Med sentral beliggenhet i Jönköping er det kort avstand til byens forlystelser, og det er også gode forbindelser til byene Stockholm, Malmö og Göteborg.

John Bauer-inspirerte rom

Hotellrommene er smakfullt og moderne innredet med nøytrale farger som kombineres med innslag av mønstre og farger fra John Bauers eventyr. Rommene har komfortable senger, og på veggene henger det kunst fra den nevnte kunstneren. For et ekstra luksuriøst opphold kan du bestille den elegante suiten eller en av juniorsuitene som ligger øverst i hotellet. Suiten er innredet av designbyrået Levande Lejon og byr på en flott utsikt mot Munksjön samt en privat badstue.


Restaurant, bar og konferanse

I tilknytning til hotellet finner du restauranten Ester Kök och Bar som serverer både dagens lunsj og middag a la carte. Restauranten følger også hotellets tema, siden den har fått navn etter John Bauers kone Ester Ellqvist. I loungen finner du en hyggelig bar som serverer bistromeny og arrangerer både after work og kvelder med levende musikk. Siden Best Western Plus John Bauer Hotel ligger i knutepunktet Jönköping, er det ekstra velegnet for konferanser med deltakere som kommer med bil, tog, buss eller fly. Hotellet tilbyr seks fleksible lokaler, hvorav det ene passer perfekt som festlokale til bryllup og andre større arrangementer.


Opplev Jönköping

Det er mye spennende å se og gjøre i Jönköping og omegn. I sentrum er det mer enn 200 butikker som du kan utforske, og på Västra Torget kan du besøke byens torghandel hver lørdag. En kort spasertur fra hotellet ligger Tändsticksområdet som forteller om fyrstikkens historie og byr på butikker, restauranter og forskjellige aktiviteter. Nord for Jönköping kan du også besøke Gränna og de koselige polkagriskokeriene eller ta ferjen over til historiske Visingsö.

Kundevurderinger: 4,5/5 (3 844 anmeldelser)
Best Western Plus John Bauer Hotel

Södra Strandgatan 15, 553 20 Jönköping

Telefon: +46 36 349000

E-post: hotellet@johnbauer.se

"Bland tomtar och troll"

Da hotellet åpnet i 1986, var temaet en hyllest til kunstneren John Bauer og hans vakre illustrasjoner i eventyrboken «Bland tomtar och troll». Da kunne man studere motivet av prinsesse Tuvstarr som rir på elgoksen Skutt som er vevd inn i vegg til vegg-tepper på hotellet. I dag vises temaet litt mer subtilt i form av for eksempel treslag og farger som fører tankene til den trolske skogen i Småland.

Velg rom

Mat og drikke

Mitt projekt

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

john bauer

Ester Kök & Bar

I hotellets restaurant serveres frokost, lunsjbuffé og middag. I tillegg kan du spise «Veckans smålänning», som er en tradisjonell tre retters meny til en fast pris. Ester Kök och bar deler familien Bauers forkjærlighet for naturen og ønsker å formidle det ved hjelp av mat og drikke. Menyen tilpasses etter sesong, og råvarene er både kortreiste og økologiske. For eksempel kommer alt storfekjøtt som serveres her, fra Ebbarps Norrgård, som ligger en 20-minutters kjøretur fra hotellet.

john bauer

Loungebar

I loungen finner du en neonbelyst bar med en hyggelig atmosfære og en følelse av hjemmekos i din egen stue. Den tilbyr et stort utvalg av vin og øl samt Esters bistromeny. Om sommeren kan du også slå deg ned på den tilhørende balkongen. Baren er designet av interiørarkitektene Levande Lejon.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Et barn på opptil tolv år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende senger.


Kjæledyr

Hunder er tillatt i spesielle dobbeltrom og i ett av familierommene. Det koster 250 SEK ekstra å ta med hunden, og da inkluderer det en hundeseng, skåler og et "very important dog" kit. Ta kontakt med hotellet før du ankommer med hund.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømerket med den Svensk Miljöbas, noe som betyr at det kan demonstrere strukturert, dokumentert og fungerende miljøarbeid.


Parkering

Hotellet tilbyr parkering i garasje mot en avgift på 225 SEK/natt. Det finnes ladestolper for elbil, som kan benyttes mot betaling. Kontakt hotellet før ankomst for å bestille en plass.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Renseri
 • Treningsstudio
 • WiFi
 • Ismaskin
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Safe
 • Skopussemaskin
 • Badstue
 • Salong/bar
 • Restaurant
Best Western John Bauer Gym

Treningsstudio

Hotellets kostnadsfrie treningsstudio inneholder apparater for å trene både styrke og kondisjon. I tillegg har det manualer, TRX-bånd og annet treningsutstyr som hjelper deg å holde treningen i gang under oppholdet.

Sauna

Badstue

Som gjest hos Best Western Plus John Bauer Hotel har du gratis adgang til hotellets relaxavdeling med badstue. Perfekt for å slappe av etter en lang dag på byen eller som avslutning på konferansen!

Møte & konferanse

105

Hotellrom

6

Møterom

70

Teater

Hotellet har lokaler for forskjellige typer arrangementer, for eksempel tradisjonelle møter og konferanser, men også fester og bryllup. Hotellet kan også bistå med aktiviteter som matlagingskurs og vinsmaking, i forbindelse med konferansen. For større arrangementer med mer enn 70 deltakere samarbeider hotellet med Jönköpings Stadsbibliotek som har plass til opptil 170 deltakere.

Konferansebooking

E-post: hotellet@johnbauer.se

Telefon: +46 36 34 90 00

 • Skutt

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area113 m2

  Skutt er hotellets største lokale, og det kalles også Esters festlokale. Ved fester og banketter er det plass til opptil 60 sittende middagsgjester. Lokalet har også en bar.

 • Humpe

  Number of personsMaks 50 gjester
  Area55 m2

  Humpe er et fleksibelt lokale som er egnet for mellomstore møter og konferanser.

 • Bergakungen

  Number of personsMaks 20 gjester
  Area54 m2

  Bergakungen er et stort konferanserom med fast møblering i styreoppsett. Passer for små og mellomstore møter.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.