Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Grand Hotell Elektra

Hotell med sentral beliggenhet i Ludvika

Velkommen til Dalarna og Ludvikas største hotell! Her tilbys du en komplett hotellopplevelse med trivelige rom, relaxavdeling, bistro, bar, konferanselokaler og et 1500 kvm stort treningsstudio. Hotellet har sentral beliggenhet med gangavstand til byens tilbud av butikker, restauranter, kaféer, severdigheter samt buss og tog.

Store rom

Hotellet har totalt 103 rom, både dobbeltrom, familierom og en romslig suite med separat soverom og stue. Mange av rommene har en beroligende utsikt over Väsman, Dalarnas femte største innsjø. Noen av rommene har også badekar, der du kan koble av og senke skuldrene i et varmende bad etter en intensiv dag.


Restaurant, konferanselokaler og relaxavdeling

I hotellets bistro serveres både en kveldsbuffet og middag á la carte. Ved siden av bistroen kan du slå deg ned i den hyggelige lobbybaren eller foran peisen i lobbyen. For konferanser og møter finnes det fire funksjonelle lokaler med plass til opptil 75 sittende deltakere. I tillegg kan du få tilgang til en herlig relaxavdeling med badstue og boblebad. I samme bygning ligger også treningsrommet, som du som hotellgjest kan benytte deg av uten ekstra kostnad. Oppdag Ludvika og Dalarna Da Ludvika kommune feiret 100-årsjubileum i 2019, fikk kunstneren Shai Dahan i oppdrag å lage Dalarnas første veggmaleri. Ikke gå glipp av å se dette fantastiske Dalahest-verket når du besøker Ludvika. I tillegg byr Ludvika og hele Dalarna på minneverdige naturopplevelser med dype skoger og mange vann med fine badeplasser. Et stykke nordover kan du for eksempel besøke reservatet Malingarna, der veien slynger seg helt inntil vannet langs nes, viker, øyer og klipper.

Kundevurderinger: 4,3/5 (1 409 anmeldelser)
Best Western Plus Grand Hotell Elektra

Eriksgatan 6, 771 31 Ludvika

Telefon: +46 24018220

E-post: info@ghe.se

Et hotellnavn som gjenspeiler Ludvika

Ludvika er blant annet kjent for sine mange innovasjoner innen elektrisitet, for eksempel trefasesystemet for overføring av vekselstrøm, verdens kraftigste transformatorer og miljøeffektive høyspenningsanlegg. Da Best Western Plus Grand Hotell Elektra ble bygd i 1972, ble det utlyst en konkurranse i lokalavisen om hva hotellet skulle hete. På bakgrunn av Ludvikas historie ble det nettopp Elektra som gikk av med seieren.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area BW Plus Grand Hotell Elektra

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Plus Grand Hotell Elektra

Bistro

I hotellets bistro kan du nyde en god middag i form af aftenbuffet med forret og hovedret eller en ret fra menuen. Der kan også forudbestilles frokost til konferencedeltagere eller andre større grupper.

Lobbybar BW Plus Grand Hotell Elektra

Lobbybar

I lobbybaren kan du og dit selskab slå jer ned omkring et rundt bord og nyde en kold drink og salte snacks. Den perfekte afslutning på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot en avgift på 250 SEK/opphold. Maks to kjæledyr per booking.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet har 19 gratis parkeringsplasser, hvorav fire har ladepunkter.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Konferansefasiliteter
 • Bankettfaciliteter
Gym BW Plus Grand Hotell Elektra

Gymmet

I samme bygning som hotellet ligger det velkjente Gymmet – et 1500 kvadratmeter stort treningsanlegg med et stort og rikholdig utvalg av vekter, utstyr og maskiner. Du kan velge å trene på egen hånd, eller booke deg inn på en gruppetreningsøkt.

Møte & konferanse

Hotellet tilbyr fire konferanserom, hvorav to er større lokaler og to av dem er mindre grupperom. Takket være hotellets sentrale beliggenhet er det enkelt å komme seg hit både med buss, tog og bil. Hotellet tilbyr flere ulike pakker med eller uten overnatting for ulike typer møter.

Konferansebooking

E-post: info@ghe.se

Telefon: +46 240 182 20

 • Transformatorn

  Number of personsMaks 75 gjester
  Area100 m2

  Transformatorn er hotellets største lokale, og passer perfekt for konferanser og møter av det større slaget. Lokalet kan møbleres enten i skoleoppsett eller kinooppsett.

 • Kondensatorn

  Number of personsMaks 25 gjester
  Area45 m2

  Et mellomstort lokale for mindre konferanser eller større gruppemøter. Lokalet er lyst og trivelig, og kan innredes med kinooppsett eller hesteskooppsett.

 • Frekvens

  Number of personsMaks 10 gjester
  Area24 m2

  Frekvens er et romslig møterom for mindre grupper. Rommet har fast møblering i styreoppsett.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.