Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Vrigstad

Moderne innredet konferansehotell

Best Western Hotel Vrigstad ligger midt i Småland, og har blitt et naturlig møtepunkt for både forretningsreisende og folk på ferie. Her finnes det en stor konferanseavdeling og en populær relaxavdeling, med et utendørsbasseng som tiltrekker seg besøkende i alle aldre om sommeren.

Hotellrommene

Hotellets rom er hjemmekoselige med bekvemmeligheter som komfortable kontinentalsenger, gratis Wi-Fi, TV og klimaanlegg. Du kan velge å bo i et av de luftige dobbeltrommene, og hvis du reiser alene, kan du sjekke inn på et av de koselige enkeltrommene.


Mat og drikke

En luksuriøs frokost er en viktig del for en vellykket hotellopplevelse. Hver morgen serverer Hotel Vrigstad en fantastisk fristende frokostbuffet. Frokosten er inkludert for deg som bor på hotellet. Om kvelden kan du nyte smakfulle retter fra det smålandske skafferiet i hotellets restaurant, Bulls Steakhouse. I tillegg finnes det en automat der du kan handle enkle snacks og kald drikke hele døgnet.


Konferanser og møter

Hvis du er ute etter et veldrevet konferansehotell, har du kommet til rett sted. På Best Western Hotel Vrigstad har man lang kompetanse i å arrangere alt fra store arrangementer og banketter til forretningsmøter og relaterte aktiviteter. Her finner du en rekke ulike lokaler som passer ethvert konferansebehov.


Relaxavdeling

I hotellets relaxavdeling kan du tilbringe mange avslappende timer! Her er det mulig å ta et bad i utendørsbassenget, ha en varmende tur i badstuen eller sosialisere med venner og familie i boblebadet. Når det er sommer og sol, kan du også nyte solens varmende stråler i en av solsengene. Hvis du ønsker å trene i løpet av oppholdet, har hotellets gjester fri tilgang til Power Athletics Gym, som ligger bare 50 meter unna.


Ting å gjøre i og rundt Vrigstad

Småland er et utrolig vakkert sted, med sine mange sjøer og dype skoger. Uansett om du vil legge ut på fottur, dra på sightseeing i byen eller besøke Astrid Lindgrens Värld, er Best Western Hotel Vrigstad et supert utgangspunkt.

Kundevurderinger: 4,6/5 (779 anmeldelser)
Best Western Hotel Vrigstad

Kyrkogatan 2, 576 97 Vrigstad

Telefon: +46 382 575000

E-post: info@hotelvrigstad.se

En møteplass i over 400 år

I 1591 lot kongen av Sverige borgerne i Värnamo og Vrigstad holde et marked i Vrigstad. Etter dette har markedstradisjonen fortsatt i generasjoner, og gjort Vrigstad til en populær møteplass. I årenes løp har det alltid vært en rekke vertshus i området. Best Western Hotel Vrigstad er med sin sentrale beliggenhet en del av denne lange tradisjonen, og er en plass der mennesker kommer for å møtes, omgås og ha det hyggelig – både i jobbsammenheng og privat.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area BW Hotel Vrigstad

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Pool and Outdoor Seating Area

Uteservering

I den varme årstiden kan det være fint å ta med frokosten eller mat og drikke ut. Hotellets store uteservering har komfortable loungemøbler man kan slå seg ned i.

Restaurant BW Hotel Vrigstad

Restaurant Bulls Steakhouse

På gateplan ligger restauranten Bulls Steakhouse, som serverer mat med råvarer fra gårdene rundt om i Småland. Menyen er sesongtilpasset, men har alltid det smålandske skafferiet som utgangspunkt.

Lounge BW Hotel Vrigstad

Lobbybar

I hotellets lounge finner du også lobbybaren – et trivelig område å slå seg ned med noe godt i glasset og koble av en stund.


Lobbybaren følger hotellresepsjonens åpningstider.

Bar BW Hotel Vrigstad

Bulls Bar

Bulls trendy bar inviterer til en hyggelig baropplevelse. Her kan du slå deg ned med en øl eller longdrink, eller ta deg en aperitiff før maten.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Dyr er tillatt mot et gebyr (i et begrenset antall rom). Kontakt hotellet for bestilling.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Gratis parkering. For elbiler finnes det en ladestolpe, som betales på stedet.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Badstue
 • Treningsstudio
 • Safe
 • Gratis parkering
 • Konferansefasiliteter
 • Bankettfaciliteter
 • Forretningssenter
 • Renseri
 • WiFi
Restaurant BW Hotel Vrigstad

Festsal

En trapp opp ligger Restaurang Småland, som passer fint til ulike arrangementer som konferanser og bryllup.

Her serveres alt fra buffeter, koldtbord og julebord til krepselag og konferansemåltider.

I tillegg er det mulig å bestille catering med ulike typer buffeter.

Best Western Hotel Vrigstad

Basseng

Om sommeren kan du ta en herlig dukkert i hotellets utendørsbasseng. I området rundt bassenget kan du slikke sol i solsengene. Bassenget er åpent i sommermånedene. I tillegg finnes det et utendørs, innglasset boblebad som er åpen året rundt. Bassenget og boblebadet kan brukes av alle hotellets gjester.

Sauna

Relaxavdeling

I hjertet av hotelldelen ligger den hyggelige relaxavdelingen. Her er det både badstue, boblebad og utendørsbasseng. Boblebadet ligger utendørs, men er innglasset og kan brukes året rundt. Relaxavdelingen er åpen for alle hotellets gjester.

Møte & konferanse

54

Hotellrom

7

Møterom

260

Teater

Best Western Hotel Vrigstad sørger for arrangementer med høy kvalitet i et innbydende og hjemmekoselig miljø. Uansett om du skal holde møter i et par timer, lansere en ny bilmodell eller organisere en stor kick-off, kan du regne med en varm velkomst og god service. Hotellet har en konferansekapasitet på opptil 300 deltakere.

Konferansebooking

E-post: info@hotelvrigstad.se

Telefon: +46 382-575000

 • Granbacken

  Number of personsMaks 260 gjester

  Et større lokale for hele firmaet, en bankett eller et bryllup?

 • Lägerstenska rummet

  Number of personsMaks 130 gjester

  I hotellets største lokale er det mulig å organisere en rekke ulike oppsett.

 • Marknadsrummet

  Number of personsMaks 50 gjester

  Marknadsrummet er et lyst konferanserom med fleksible oppsettsmuligheter.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.