Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus Edward Hotel

Hyggelig hotell sentralt i Lidköping

Best Western Plus Edward Hotel ligger i Gamla staden på østsiden av elven Lidan i Lidköping. Hotellet tilbyr en hyggelig atmosfære og koselige rom. Den sentrale beliggenheten betyr at du har kort avstand til alt byen har å tilby. Lidköpings beliggenhet ved innsjøen gjør at du også kan bade, fiske og gjøre andre ting som hører Vänern til.

Hjemmekoselige rom

Hotellet tilbyr lyse og innbydende rom med komfortable senger og bad med gulvvarme. Mange av rommene har skrå vinkler og vakre takbjelker som bidrar til en ekstra koselig atmosfære. Her kan du velge mellom enkeltrom, dobbeltrom og en romslig suite.  


Badstue, treningsstudio og restaurant i nærheten

Når du bor hos Best Western Plus Edward Hotel, får du gratis tilgang til både en deilig badstue og til hotellets minitreningsstudio. I tillegg samarbeider hotellet med STC Training Club som ligger fem minutters gange unna, slik at hotellets gjester kan trene gratis hos dem. I samme bygning som hotellet ligger restauranten FeelingLkp som både har en avslappet bistro og en finere spisesal med faste menyer.


Lidköping og Rörstrand Center

Byen Lidköping er delt i to av elven Lidan som renner ut i innsjøen Vänern. De to delene er forbundet med totalt seks broer. Byen tilbyr en rekke koselige butikker, kafeer og restauranter, og hver onsdag og lørdag er det torghandel her. I den gamle porselensfabrikken ligger Rörstrand Center med Rörstrand Museum som forteller om en del av Europas eldste porselensfabrikker med samlinger som går helt tilbake til 1726.

Kundevurderinger: 4,4/5 (1 368 anmeldelser)
Best Western Plus Edward Hotel

Skaragatan 7, 531 32 Lidköping

Telefon: +46 510 79 00 00

E-post: info@edwardhotel.se

Kong Edvard VIIs buksepresse

Storbritannias kong Edvard VII fikk ved et uhell krøllete bukser da en kvinne på et vertshus strøk de våte buksene hans. Dermed var frøet til buksepressen sådd.   Men hva har det med et hotell i Lidköping å gjøre? Jo, da Jan Hemberg startet hotellet i 1984, hadde han en annen virksomhet der han kjøpte inn buksepresser som han solgte videre eller beholdt på hotellet. Hemberg ble inspirert av produktets opphavsmann da han ga navn til hotellet.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area BW Plus Edward Hotel

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

BW Plus Edward Hotel Restaurang

Restaurang FeelingLkp

Hotellet har en restaurant som drives av restauratøren Stephen Rowe. Her er det to restaurantkonsepter under samme tak. Bistroen Casual er upretensiøs uten at det går på bekostning av kvaliteten på maten og drikken. I spisesalen Fine øker ambisjonsnivået, og her tilbys faste menyer med nøye utvalgt drikke.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr 4 parkeringsplasser på gårdsplassen for 195 SEK per natt. Alle plassene har også lademuligheter mot en tilleggspris. Det finnes også gratis parkeringsplasser to kvartaler unna.


Øvrige tjenester

  • Restaurant
  • Kontinental frokost inkludert
  • Treningsstudio
  • WiFi
Sauna BW Plus Edward Hotel

Badstue

Hotellet har en koselig badstue med tilhørende dusjer, slik at du kan koble av etter en hektisk dag. Badstuen er gratis for hotellets gjester.

Gym BW Plus Edward Hotel

Mindre treningsstudio

Hvis du vil trene under besøket, har hotellet et mindre treningsstudio som er gratis for hotellets gjester. Her finner du noen treningsmaskiner, en benk, lettere manualer samt matter for uttøyning.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.