Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Malmia Hotel

Hotell sentralt i Skellefteå

Midt på torget i Skellefteå i Norrland finner du Best Western Hotel Malmia. Hotellet tilbyr komfortable overnattinger i hyggelige rom, god frokost og en badstue. Takket være den sentrale beliggenheten er det kort avstand til byens utvalg av shopping, fornøyelser og severdigheter. I den omkringliggende naturen finner du også dype skoger, utemmet villmark og fjell som tilbyr på forskjellige aktiviteter hele året.

Rom med moderne interiør

Hotellet tilbyr 100 rom i forskjellige størrelser og utførelser. Her finner du enkeltrom, dobbeltrom og en elegant suite i klassisk stil. Suiten kan også bestilles for møter og mindre konferanser. Enkelt- og dobbeltrommene har en nøytral fargepalett som gjør det enkelt å slappe av og finne roen. Noen av dobbeltrommene ligger øverst i hotellet og har egen balkong.  


Frokostbuffé, relax og restaurant i nærheten

Som gjest hos Best Western Hotel Malmia våker du hver morgen opp til en deilig frokostbuffé med både varme og kalde retter. Hotellet har også en koselig relaxavdeling med badstue, der du kan slappe av etter en lang dag. En kort spasertur fra hotellet finner du restauranten Verandan, som hotellet samarbeider tett med. Der serveres middag a la carte, snacks og forskjellige drikker.  


Utforsk Skellefteå

I Skellefteå er det mye å se og gjøre både for den som er interessert i natur og kultur, og for den som vil ta pulsen på byen. Inne i sentrum finner du både restauranter, kafeer, velkjente butikkjeder og lokale butikker som du kan utforske. Du kan også besøke Bonnstan, som er en kirkeby fra 1600-tallet, og som yrer av liv om sommeren med både midtsommerfeiring og markeder. Skellefteå er også en ekte snøscooterkommune med cirka 170 mil med scooterløyper som tar deg stort sett overalt. I tillegg kan du besøke villmarkssentre, ri islandshest i skogen, gå på ski, bli med på elgsafari og mye mer.

Kundevurderinger: 3,9/5 (873 anmeldelser)
Best Western Malmia Hotel

Torget 2, 931 31 Skellefteå

Telefon: +46 910 73 25 00

E-post: reception@malmia.se

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast area BW Malmia Hotel

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom mot en avgift på 100 SEK per booking/natt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr parkering i garasje mot en avgift på 160 SEK per døgn.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Renseri
 • Ekspress utsjekking
 • WiFi
 • Ismaskin
 • Sen utsjekk
 • Salong/bar
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Skopussemaskin
 • Spa
 • Badstue
 • Tilgjengelighetstilpassede rom
Sauna

Badstue og relax

Hotellet har en relaxavdeling der du kan nyte et varmende badstubad etter en intens dag, og slappe av med noe oppfriskende i stolene utenfor badstuen.

Møte & konferanse

Ønsker dere å booke konferanse i forbindelse med oppholdet deres? Hotellet samarbeider med Comfort Hotel Skellefteå angående konferanselokaler. Konferanselokalene ligger kun noen få minutters gange fra Best Western Malmia Hotel. Ta kontakt med hotellet for en pakke.

Konferansebooking

E-post: reception@malmia.se

Telefon: +46 910 73 25 00

  Hvorfor Best Western?

  Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.