Best Western Princess Hotel

Sentralt hotell i Norrköping

Velkommen til Best Western Princess Hotel og den koselige industribyen Norrköping! På dette hotellet med sentral beliggenhet møtes du av en innbydende lobby, og du får adgang til en badstue og et stort treningsstudio. Hotellet har svært god beliggenhet bare et kvarters spasertur fra sentralstasjonen og 30 minutter med bil fra dyreparken Kolmården.

Elegante rom
Hotellet tilbyr 119 rom som alle har elegant innredning og vindu som slipper inn mye dagslys. Her finner du både enkeltrom og større leilighetsrom og suiter. Mange av rommene har storblomstret tapet bak sengen, noe som skaper en varm og innbydende atmosfære.


Badstue, treningsstudio og lekerom
Når du bor hos Best Western Princess Hotel, får du gratis adgang til både badstue og treningsstudio. Badstuen er halvt innbygd med glass og har et tilhørende relaxområde med flere lenestoler der gjestene kan slappe av og sosialisere. Treningsstudioet er stort og godt utstyrt med mange forskjellige typer apparater og utstyr. De minste kan benytte seg av et spennende lekerom med mange leker og spill.

I og utenfor Norrköping
Hvis du vil utforske Norrköping, finnes det mange museer, gallerier og severdigheter å besøke. Norrköping er kjent for sine gule trikker, de gamle, vakre industribygningene og elven som renner gjennom sentrum. Knyttet til industrien finner du for eksempel Arbetets museum med en bygning som er formet som et strykejern. Like utenfor Norrköping finner du også Kolmården, som er Nordens største dyrepark og et populært sted for barnefamilier. I tillegg finner du porten til Göta kanal fra Østersjøen i byen Mem.

Kundbetyg: 4,3/5 (1 669 omdömen)
Best Western Princess Hotel

Skomakaregatan 8, 602 32 Norrkoping

Telefon: +46 11 28 58 40

E-post: info@princesshotel.se

The Princess of Princess

Da Best Western Princess Hotel ble innviet i 1982, var det journalisten Ulrika Nilsson, som på den tiden gikk på videregående og hadde ekstrajobb på hotellet, som var vertinne for selve seremonien. Det førte til at Ulrika ble hotellets ansikt utad, og hun har siden gått under navnet The Princess of Princess. Dette maleriet av henne henger i hotellets lobby.

Välj rum

Mat & Dryck

Frukostbuff

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurang Poco Mas

Restaurant Poco Mas

Hotellet samarbeider med Poco Mas. En lokal restaurant som serverer spansk tapas. I tillegg til god mat er de spesialister på gin og tilbyr et stort utvalg fra alle verdenshjørner. Poco Mas kan nås direkte fra hotellet.


Bra att veta

In-/utcheckning

Incheckning: kl. 15:00

Utcheckning: kl. 12:00


Barn

Kjæledyr er tillatt mot en avgift på 200 SEK/booking.


Husdjur

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet tilbyr plasser i parkeringshuset Spiran, som kan forhåndsbestilles for 175 SEK/døgn.


Övriga tjänster

 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Safe
 • Forretningssenter
 • Badstue
 • Treningsstudio
 • Garderobe
 • Renseri
 • Sen utsjekk
 • Skopussemaskin
 • WiFi
 • Ismaskin
Relax

Badstue og relax

Hotellet tilbyr en elektrisk oppvarmet unisexbadstue som er tildekket med glass mot relaxavdelingen. Her kan du slappe av i den varme badstuen og i lenestolene. I tilknytning til badstuen er det separate garderober for kvinner og menn.

Gym

Treningsstudio

På Best Western Princess Hotel får du adgang til et ekstra stort og velutstyrt treningsstudio. Her finner du apparater for styrketrening og kondisjon samt mye annet utstyr som hjelper deg med å holde treningen i gang under oppholdet.

Lekrum

Lekerom

Hotellets yngste gjester kan benytte seg av et kreativt lekerom der de kan spille TV-spill og slippe fantasien løs med spill og leker.

Möten & Konferens

Hotellet tilbyr ingen tradisjonelle konferanserom, men det kan gjennomføres mindre møter og konferanser i en av leilighetene, med plass til opptil tolv personer. Hotellets suiter kan også bestilles for møter med opptil seks deltakere.  Et steinkast fra hotellet finner du både Louis de Geer konsert och kongress og Arbetets museum, som tilbyr lokaler for opptil 1000 deltakere.

  Varför Best Western?

  Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.