Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Baltic

Hyggelig hotell fra århundreskiftet i Sundsvall

I en fin de siècle-bygning midt i den sentrale bydelen Stenstan i Sundsvall ønskes du velkommen til Best Western Hotel Baltic. Dette sjarmerende har en lang og rik historie, som startet på slutten av 1800-tallet. Her finner du moderne hotellrom med godt bevarte detaljer fra århundreskiftet, restaurant, treningsstudio, relaxavdeling og to lokaler for møter og konferanser.

Hotellrom og leiligheter
Best Western Hotel Baltic kan by på komfortable rom med gjennomtenkt innredning og sjarmerende detaljer. Her finnes det både enkeltrom, dobbeltrom og familierom – og en luksuriøs suite for deg som vil ha ekstra plass eller feirer en spesiell anledning. Rommene har utsikt enten over Sundsvallsfjärden eller bakgården. I tillegg til hotellrommene finnes det også syv leiligheter her som kan bookes for lengre opphold.


Restaurant, konferanselokaler og relaxavdeling
Hotellets restaurant Mamma Augustas Kök serverer klassisk hotellfrokost, dagens lunsj og middag à la carte eller kveldens husmann. I tillegg tilbys både brunsj, afternoon tea, minglebuffet og mye mer. For møter, konferanser og andre arrangementer har hotellet to fleksible lokaler med plass til opptil 55 deltakere. Som gjest på hotellet har du i tillegg gratis inngang til hotellets velutstyrte treningsrom og herlige relaxavdeling med badstue.


Ting å gjøre i Sundsvall
I Stenstan, bykjernen i Sundsvall, kan du rusle rundt blant torg, butikker, restauranter og kafeer omgitt av storslått arkitektur fra 1800-tallet. Hotellet ligger bare noen få minutters gange fra Stora torget, som er omkranset av flere av byens flotteste bygninger. I tillegg til spennende byliv byr Sundsvall omegn på massevis av muligheter for spennende aktiviteter i naturen. Her kan du gå på tur eller på ski, fiske, bade, sykle, padle kajakk, klatre og mye mer.

Kundevurderinger: 4,5/5 (2 712 anmeldelser)
Best Western Hotel Baltic

Sjögatan 5, 852 34 Sundsvall

Telefon: +46 60 140440

E-post: info@baltichotell.com

Et hotell av C.G Wickberg

Best Western Hotel Baltic har en rikholdig historie som i stor grad preges av arkitekten og skipsmegleren C.G. Wickberg, som står bak en del av hotellets fire bygninger. For ham var det viktig å kunne ta imot viktige forretningsforbindelser med stil og klasse i en vakker bolig – som den dag i dag fungerer som hotellets staselige konferanseetasje, der du blant annet finner denne skipsmodellen.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast area BW Hotel Baltic

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er et av høydepunktene ved å overnatte på hotell – og den er inkludert når du bor på Best Western Hotel Baltic, med unntak av leilighetene. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Hotel Baltic

Mamma Augustas kök

I hotellets restaurant Mamma Augustas kök serveres det både frokost, dagens lunsj og middag à la carte. Menyen består av klassiske retter som er laget med omhu av hotellets dyktige kokker. På onsdager og torsdager arrangerer restauranten spesielle temakvelder, og du kan også få litt ekstra luksus i tilværelsen med søndagsbrunsj eller afternoon tea.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom mot en avgift på 200 SEK per natt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Utenfor hotellet finnes det avgiftsbelagt kommunal parkering, og et steinkast unna er det også en kommunal oppvarmet garasje med betalt parkering. Det finnes også ladestasjoner for elbiler rett utenfor hotellet.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Ismaskin
 • Restaurant
 • Safe
 • Badstue
Relax BW Hotel Baltic

Relaxavdeling

Du som ønsker å koble av en stund etter en travel dag, er hjertelig velkommen til hotellets relaxavdeling. Her kan du senke skuldrene i badstuen og det tilhørende relaxområdet, som har lenestoler og bord der du kan ta deg noe å drikke og bite i mellom hver runde i badstuen. Som hotellgjest har du fri tilgang til relaxavdelingen.

Baltic Hotel GYM

Treningsstudio

Hotellets treningsstudio har utstyr for både kondisjons- og styrketrening i form av tredemøller, crosstrainer, romaskin, treningssykkel, kettlebells og frivekter. I tillegg finnes det også annet utstyr som benker, treningsstrikker, medisinballer og TRX. Treningsstudioet er også gratis for hotellets gjester.

Møte & konferanse

94

Hotellrom

2

Møterom

50

Teater

Hotellet har en konferanseetasje med ett større lokale og ett grupperom. Mellom lokalene er det en konferanselounge som passer perfekt til pauser og mingling. Her møtes dere blant vakre kakkelovner og peiser fra 1800-tallet, og dere har alle forutsetninger for en vellykket konferanse.

Konferansebooking

E-post: info@baltichotell.com

Telefon: +46 60 140 440

 • Skeppsredaren

  Number of personsMaks 50 gjester
  Area50 m2

  Skeppsredaren er det største lokalet, med plass til opptil 55 personer. Rommet har en herlig fin de siècle-atmosfære og store vinduer med utsikt over Sundsvalls havn. Lokalet kan møbleres på ulike måter ut fra ønsker og behov.

 • Styrelserummet

  Number of personsMaks 10 gjester
  Area15 m2

  Styrelserummet er et mindre lokale for møter og konferanser med opptil ti deltakere. Rommet har fast møblering i styreoppsett og et stort vindu som slipper inn rikelig med dagslys.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.