Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Corallen

Hotell med stor relaxavdeling ved havet i Oskarshamn

Best Western Hotel Corallen er et komplett forretnings- og fritidshotell i Oskarshamn. Dette er et supert sted for avkobling, hyggelig samvær og viktige forretninger i Småland. Som gjest på hotellet vil du neppe gå glipp av den store relaxavdelingen med flere badstuer og bademuligheter både inne og ute.

Hotellrom med sjøutsikt 

Her kan du sjekke inn på moderne, innbydende og koselige hotellrom, der mange av dem har havutsikt og enten balkong eller terrasse. Du kan velge mellom alt fra litt enklere dobbeltrom til familierom eller en av de forskjellige suitene. En av suitene har også boblebad med sjøutsikt!    


Relaxavdeling inne og ute 

På Best Western Hotel Corallen finnes det et eget utendørs relaxområde med store panoramavinduer som vender mot havet. Bassenget er sprengt ut i svaberget, og innbyr til et forfriskende bad i et fredelig miljø. Du kan også koble av og senke skuldrene i en av hotellets badstuer, eller holde treningen ved like i treningsstudioet.   


Mat og møter 

Hotellets restaurant inviterer deg til en herlig atmosfære ved havet. Om morgenen dekkes det opp til en stor og gjennomtenkt frokostbuffet – som alltid er inkludert for hotellets gjester. I sommermånedene kan du slå deg ned på den herlige terrassen. Om kveldene serveres à la carte. Gled deg til et herlig måltid med panoramautsikt over Østersjøen og nasjonalparken Blå Jungfrun. For deg som er på forretningsreise, tilbyr Best Western Hotel Corallen suverene konferansefasiliteter med moderne konferanseutstyr og lyse, innbydende lokaler i forskjellige størrelser.   


Ting å gjøre i Oskarshamn 

Med hotellet som utgangspunkt har du umiddelbar nærhet til fantastisk natur, havet og nasjonalparken Blå Jungfrun, samtidig som du bor bare et steinkast fra sentrum av Oskarshamn. Oskarshamn er en koselig og fredelig by som har noe å by på for enhver smak – fra sjøbad til shopping i sentrum. De som er interessert i historie, kan besøke Döderhultar-museet som ligger tre kilometer unna.

Kundevurderinger: 4,5/5 (2 001 anmeldelser)
Best Western Hotel Corallen

Gröndalsgatan 35 , 572 35 Oskarshamn

Telefon: +46 491 76 81 81

E-post: info@hotelcorallen.se

Best Western Corallen Relax Spa Outdoor Jacuzzi

Tre nyanser av blått

På Best Western Hotel Corallen får du både boblebad, svømmebasseng og salt sjø. I tillegg til det innendørs boblebadet kan du velge å slå deg ned i den varme badestampen ute eller ta en dukkert i utebassenget, som er fylt med sjøvann – samtidig som du skuer ut over havet. Det er selvsagt også mulig å ta en dukkert fra bryggen. Kanskje du til og med våger deg på et vinterbad i den kalde årstiden?

Velg rom

Mat og drikke

DSC

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Best Western Corallen Restaurant View

Corallens restaurant

Slå deg ned i restauranten med den storslåtte utsikten over Østersjøen. Om morgenen spiser du en herlig frokost her, og om kvelden serveres det både à la carte og retter fra bistromenyen.  Lunsj serveres på forespørsel ved konferanselunsjer eller større selskaper.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt på noen av rommene til en pris på 150 SEK/natt. Kontakt hotellet for informasjon om tilgjengelighet.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet tilbyr gratis parkering, der noen av plassene er under tak i carporten. Her er det også parkering for busser og lastebiler. Det finnes 14 ladestasjoner for elbiler rett ved siden av hotellet, som betjenes med appen Chargenode. Plassene trenger ikke forhåndsbestilles.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Salong/bar
 • Utendørs svømmebasseng
 • Badstue
 • Døgnåpen resepsjon
 • Forretningssenter
 • Ismaskin
 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Safe
 • Gratis parkering
Best Western Corallen Relax Spa Outdoor Pool

Utendørsbasseng

Sku ut over havet mens du svømmer i det herlige bassenget, som er fylt med sjøvann og gir deg følelsen av en dukkert i havet. Fri adgang for hotellets gjester.

Best Western Corallen Relax Spa Outdoor Jacuzzi

Varm badestamp

Len deg tilbake i det varme vannet i den utendørs badestampen – kanskje for å få varmen i kroppen etter en dukkert i det kjøligere bassenget? Fri adgang for hotellets gjester.

Best Western Corallen Relax Spa Jacuzzi

Boblebad inne

Dette boblebadet ligger inne i relaxavdelingen. Klyv ned i det deilige, boblende vannet og ta inn den flotte utsikten. Fri adgang for hotellets gjester.

Best Western Corallen Relax Spa Sauna

Badstuer

I tillegg til infrabadstuen i utendørs-relaxområdet har innendørsdelen også en dampbadstue og IR-badstue. Det sies at et besøk i en infrarødbadstue styrker immunforsvaret, hjelper mot stive muskler og renser kroppen for avfallsstoffer. Fri adgang for hotellets gjester.

Best Western Corallen Outdoor seating Patio

Uteplasser og brygge

Hotellet har gjort alt for at oppholdet ved sjøen får det lille ekstra. Her finner du sittegrupper både på terrassen og ved plenen. Eller hva med en spasertur til bryggen som ligger nedenfor hotellet?

Best Western Corallen Gym

Treningsstudio

Hotellets treningsstudio ligger i første etasje. Her finner du alt fra tredemøller og crosstrainere til frivekter og multigym.

Møte & konferanse

75

Hotellrom

5

Møterom

70

Teater

Best Western Hotel Corallen tilbyr lyse og innbydende konferanselokaler med moderne konferanseutstyr. Mange av rommene har utsikt over havet. Hotellet hjelper gjerne til med å arrangere mat, drikke og aktiviteter og skreddersy et opplegg som passer for dere.

Konferansebooking

E-post: info@hotelcorallen.se

Telefon: +46 491-76 81 81

 • Snäckan

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area73,5 m2

  Hotellets største møtelokale er lyst og luftig.

 • Sjöstjärnan

  Number of personsMaks 20 gjester
  Area32 m2

  Sjöstjärnan er et stort styrerom med plass til 20 personer rundt langbordet, og med flott sjøutsikt.

 • Sjöhästen

  Number of personsMaks 12 gjester
  Area19 m2

  Et lyst og moderne møterom med utsikt over havet. Rundt bordet i styreoppsett er det plass til 12 deltakere.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.