Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Botnia

Naturnært hotell i Umeå

Noen minutter fra Umeå sentrum finner du Best Western Hotel Botnia. Med sjarmerende beliggenhet ved Umeälven kan du oppleve naturens beste sider både om vinteren og om sommeren. Hotellet tilbyr blant annet bad i både stamp, boblebad, badstue og naturligvis i elven.

Hotellrom med uforstyrret beliggenhet

Her bor du i lyse og koselige enkelt- eller dobbeltrom med komfortable senger og gode muligheter for å arbeide. Takket være hotellets rolige beliggenhet er det enkelt å koble va og nyte stillheten ved elven. Ved behov kan du bestille en ekstraseng mot avgift, og hvis du reiser med kjæledyr, kan vi ordne det også.


Bademuligheter, aktiviteter og konferanser

På Best Western Hotel Botnia finner du mange forskjellige bademuligheter, noe som passer perfekt i kombinasjon med møter og konferanser. Her møtes dere i et kreativt miljø, og samtidig kan dere benytte anledningen til å styrke teamet med forskjellige aktiviteter. Du kan også forhåndsbestille forskjellige måltider til konferansen. I tillegg til daglig frokostbuffé serverer hotellet en rikholdig kveldsbuffé i spisesalen på hverdager.


Hvis du kommer til Umeå med fly, tog, eller buss og trenger transport til hotellet, kan du snakke med hotellet for å avtale gratis henting og levering. Hvis du kommer med bil, har du tilgang til gratis parkering med motorvarmer eller elbillader mot betaling i en app.


Utforsk Umeå

Siden hotellet ligger bare noen minutter fra Umeå sentrum, har du alle muligheter til å oppleve byens utvalg av shopping og koselige restauranter. Her finner du både second hand-butikker og lokalt håndverk. I tillegg byr byen på mange kulturopplevelser, for eksempel museer, kultursentrum, kunsthall og skulpturpark.

Kundevurderinger: 4,3/5 (1 002 anmeldelser)
Best Western Hotel Botnia

Norra Obbolavägen 125, 904 22 Umeå

Telefon: +46 90 135490

E-post: info@hotelbotnia.com

Dining Area Kåtan BW Hotel Botnia

En norrlandsk grillhytte

Ved elven nedenfor hotellet kan du besøke og spise i denne koselige grillhytten. Her samles dere ved bord som er plassert rundt et knitrende bål, slik at dere kan nyte varmen. I hytten serveres lokalproduserte delikatesser fra Norrland, for eksempel mandelpoteter, enebærsaus og primkrem.

Velg rom

Mat og drikke

Frukost

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Breakfast Area BW Hotel Botnia

Kveldsbuffé i spisesalen

På hverdager serveres det en buffé i hotellets spisesal. Den består av minst to hovedretter, salat, brød, kaffe og kake.  Medlemmer i Best Western Reward leverer en verdisjekk i bytte mot en middag. Ellers koster middagsbuffeen 165 SEK.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 14:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Kostnad for barn mellom 0 og 12 år er 250 SEK. Kostnad for barn mellom 13 og 18 år er 300 SEK. Kostnad for barneseng er 300 SEK per opphold.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot et ekstragebyr på 250 SEK/booking.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr gratis parkering med motorvarmer, men du må hente parkeringsbevis på hotellet først. I tillegg finnes det ladere for elbil. Disse betales via en app.


Øvrige tjenester

 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Middag inkludert
 • Ladestasjoner elbil
 • Ekspress utsjekking
 • Gratis transport til flyplass
 • WiFi
 • Gratis parkering
 • Safe
 • Badstue
Steam Room

Badstue

Nede på bryggen ved elven kan du slappe av i denne vakre dampbadstuen. Nyt utsikten mot vannet og en dukkert i innsjøen. Om vinteren kan du ta pause fra den varme badstuen ved å rulle deg i snøen. Denne badstuen må forhåndsbestilles, og du må betale for å bruke den. Inne på hotellet finner du også en badstue som er gratis for hotellets gjester.

Spa

Badestamper

Ved elvekanten er det to nedgravde badestamper med plass til opptil 16 personer. Her kan du krype ned i det varme vannet og se ut over elva. Badekåpe, tøfler og håndkle er inkludert. Når det er kuldegrader, er det ekstra deilig å sette seg i stampen, og da er også en lue inkludert. Badestampene kan leies mot betaling, og de må forhåndsbestilles hos hotellet.

Spa

Boblebad

I tillegg til badstue og badestamper har hotellet også et deilig boblebad med tilhørende relaxhus. Her kan du krype ned i det varme vannet og se ut over elva. Hvis dere har flaks, kan det hende Norrland viser seg fra sin beste side og lyser opp himmelen med vakkert nordlys.

Møte & konferanse

65

Hotellrom

3

Møterom

65

Teater

Hotellet tilbyr tre konferanserom med utsikt mot elven, utgang mot hagen eller egen balkong. Lokalene er velegnet for både konferanser, utstillinger, møter og andre arrangementer.

Konferansebooking

E-post: info@hotelbotnia.com

Telefon: +46 90 135 490

 • Sandskär

  Number of personsMaks 65 gjester
  Area70 m2

  Dette lokalet har vindu mot elven, utgang mot hagen og eget toalett. Rommet er lyst og romslig, og det passer for forskjellige typer større møter og konferanser.

 • Tuvan

  Number of personsMaks 24 gjester
  Area35 m2

  Tuvan har egen utgang mot hagen og naturlig lys fra flere retninger. Lokalet passer til mellomstore arrangementer.

 • Ön

  Area26 m2

  Lokalet Ön ligger én trapp opp og er vendt ut mot elven. Her har dere en egen balkong, slik at dere kan nyte frisk luft i pausene.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.