Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotell Hudik

Sentralt og koselig hotell i Hudiksvall

Et opphold på Best Western Hotell Hudik er en god idé, uansett om du besøker Hudiksvall som turist eller forretningsreisende. Her finnes det konferanserom for deg som reiser i jobben og skal ha møter, samt et herlig utendørsbasseng. I Hudiksvall er både byens gleder og flotte naturopplevelser tett på!

Koselige rom 

Hotellrommene er innredet i en varm og koselig stil med ulike fondveggtapeter og nøye utvalgt kunst av svenske kunstnere som Mårten Andersson og Peter Dahl. Velg mellom rom i kategoriene standard, superior og deluxe. I tillegg finnes det familierom hvis du reiser med hele familien eller vennegjengen. I tillegg tilbyr hotellet prosjektinnkvartering. 


Mat, trening og bad 

Hotellet har en lobbybar der du kan kose deg med enkle retter og noe godt i glasset. Hotellet har også et mini-treningsstudio for deg som vil holde treningen ved like under oppholdet. I tillegg finnes det en badstue som er gratis for hotellets gjester. På varme soldager om sommeren åpner hotellet også utendørsbassenget, der du kan ta en avkjølende dukkert. 


Tett på både by og natur  

Takket være hotellets sentrale beliggenhet i Hudiksvall er det kort vei til både butikker, restauranter, kafeer og koselige turveier. Det er heller ikke langt til skogen og naturen – i området finnes det både turstier og sykkelstier som tar deg til vakker skog, innsjøer, utsiktspunkter og kystlandskaper.

Kundevurderinger: 4,2/5 (1 043 anmeldelser)
Best Western Hotell Hudik

Norra Kyrkogatan 11, 824 30 Hudiksvall

Telefon: +46 650 541000

E-post: info@hotellhudik.se

Breakfast Area BW Hotell Hudik

Fra markedshall til hotell

Da eiendommen ble kjøpt i 1955 for å bli omgjort til et hotell, huset bygningen en markedshall. Som et nikk til bygningens historie er derfor hotellets frokostsal designet og innredet med inspirasjon fra nettopp den hjemmekoselige markedshallatmosfæren.

Velg rom

Mat og drikke

Lobbybar BW Hotell Hudik

Lobbybar

Hotellets lobbybar tilbyr enkle retter og god drikke. Slå deg ned etter en lang dag med noe godt i glasset eller en enkel matbit.

Breakfast BW Hotell Hudik

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Hunder og katter er velkommen i enkelte rom mot et gebyr på 200 SEK per opphold og dyr.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet tilbyr gratis parkering med et begrenset antall plasser. Det finnes to ladepunkter for elbil. Handikapplass kan bookes på forhånd, men øvrige plasser kan dessverre ikke reserveres.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Utendørs svømmebasseng
 • WiFi
 • Konferansefasiliteter
 • Ismaskin
 • Gratis parkering
Gym BW Hotell Hudik

Minigym og badstue

Som gjest på Best Western Hotel Hudik har du gratis tilgang til hotellets badstue og mini-treningsstudio. I treningsstudioet finner du tredemølle, spinningsykkel, multi-gym, manualer, kettlebells, pilatesball og duowheel.

Pool

Utendørs svømmebasseng

På varme sommerdager åpner hotellet utendørsbassenget for alle hotellets gjester. Her kan du lene deg tilbake i solsengen eller ta en avkjølende dukkert!

Møte & konferanse

67

Hotellrom

3

Møterom

35

Teater

Hotellet har et konferanselokale og to grupperom. I tilknytning til lokalene ligger det en hyggelig lounge med en komfortabel sofa og lenestoler som passer utmerket til pauser og mingling. Vann og søtsaker er inkludert i leien.

Konferansebooking

E-post: info@hotellhudik.se

Telefon: +46 650 541 000

 • Agö

  Number of personsMaks 35 gjester
  Area40 m2

  Lyst og luftig rom med fleksibel møblering. Passer for ulike typer arrangementer, som konferanser, presentasjoner og mellomstore møter.

 • Kråkö

  Number of personsMaks 6 gjester
  Area10 m2

  Grupperom med plass til inntil seks personer, med fast innredning. Passer til å jobbe separat eller ha mindre møter.

 • Drakö

  Number of personsMaks 6 gjester
  Area10 m2

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.