Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Gustaf Wasa Hotel

Personlig hotell sentralt i Borlänge

Best Western Gustaf Wasa Hotel ligger midt i sentrum, bare et steinkast fra jernbanestasjonen. Her møtes du av en luftig og innbydende lobby, og du bor på et koselig hotellrom. I hotellet finner du også den populære restauranten Broken Dreams

Best Western Gustaf Wasa Hotel er et firestjerners moderne og personlig hotell som ligger i forretningsstrøket i Borlänge, ved siden av togstasjonen og bare 8 km fra Dala lufthavn. Hvis du løfter blikket når du nærmer deg frokostsalen, kan du studere de vakre takmaleriene i klassisk dalastil.


Bestill et av de koselige rommene, som alle er utstyrt med Wi-Fi, TV og kaffe/te. Hvis du velger suiten, får du egen jacuzzi og badstue. Uansett hvilket rom du velger, får du tilgang til hotellets badstue, relaxavdeling og treningsstudio.


Hotellets yngre gjester vil sikkert sette pris på at de kan bruke både lekerommet og gamingrommet.


Rock’n’roll og amerikansk på Broken Dreams

Hotellets restaurant Broken Dreams, som tilbyr rundt 1000 forskjellige typer øl, er en destinasjon i seg selv. Her kan du nyte god og spennende mat i en amerikansk bar og bistro. Du kan bestille ølsmaking eller besøke noen av konsertene, standup-showene og de andre tingene som restauranten arrangerer.


Attraksjoner og eventyr i nærheten av Gustaf Wasa Hotel

Gustaf Wasa Hotels sentrale plassering gjør hotellet til et perfekt utgangspunkt for mange aktiviteter. En populære destinasjon for hotellets gjester er Romme Alpin, som ligger cirka 15 minutter unna med bil. Falu kobbergruver ligger bare to mil unna. Eventyrbadet Aqua Nova er populært, ikke minst blant barnefamilier. Hvis du foretrekker museer, finner du eksperimentmuseet 2047 Science Center, Jussi Björling-museet, Geologiska museet og Framtidsmuseet mindre en én kilometer unna.

Kundevurderinger: 4,3/5 (1 961 anmeldelser)
Best Western Gustaf Wasa Hotel

Tunagatan 1, 784 34 Borlänge

Telefon: +46 243 217400

E-post: info@gustafwasa.se

BW Gustaf Wasa Broken Dreams Bar

1000 forskjellige typer øl

Baren i Broken Dreams er mildt sagt velkjent i ølkretser. Med cirka 1000 forskjellige typer øl finnes det noe for alle. Her møter du kunnskapsrike medarbeidere, og kanskje til og med Broken Dreams-legenden Frippe.

Velg rom

Tilbud

Sommertilbud fra 895 kr

Bo på det nydelige Gustaf Wasa Hotel i Borlänge sentrum. Nå kan du sjekke inn fra 895 SEK/per natt for to personer. Frokost og parkering inkludert!

Bruk bookingkoden

Klikk på knappen og bookingkoden vises i søkefeltet:

Mat og drikke

BW Gustaf Wasa Breakfast buffet

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Dining area Gustaf Wasa hotel

Lunsj

Velkommen til dagens lunsj hos Broken Dreams. Lunsjen består av en stor salatbuffe, hjemmebakt brød, smør, kaffe og mange deilige, hjemmelagde småkaker.

BW Gustaf Wasa Broken Dreams restaurant

Broken Dreams

Ikke gå glipp av populære Broken Dreams – en amerikansk bar og bistro. Her opplever man velsmakende og spennende mat i et miljø som er fylt av nostalgi, romantikk og rock’n’roll.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksne i samme seng.


Kjæledyr

Dyr er tillatt på enkelte rom.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Gratis parkering utendørs. Garasje 150 kr/døgn. Elbil: Hotellet har seks parkeringsplasser med ladestolpe utendørs. Du betaler med app fra selskapet Pair.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Frokostbuffet inkludert
 • Ekspress utsjekking
 • Gratis parkering
BW Gustaf Wasa gaming room

Lekerom og spillrom

I lobbyen finner du både et lekerom og et spillrom. Slipp de minste løs i lekerommet, og la de gaminginteresserte barna spille i rommet ved siden av.

BW Gustaf Wasa gym

Treningsstudio

Hotellet har et stort treningsstudio med tredemølle, styrkemaskiner og frivekter. Aldersgrensen for treningsstudioet er 18 år. Personer under 18 år kan trene sammen med foresatte.

BW Gustaf Wasa relax

Badstue og relaxavdeling

Hotellet har en relaxavdeling med badstue, dusjer og sittegrupper. Den har også en felles badstue i klassisk finsk stil, i et rolig miljø. Øl og chips finner dere i resepsjonen på vei til badstuen. Gratis for hotellets gjester.

Møte & konferanse

Hotellet har tre møterom i forskjellige størrelser. Alle møterom er lyse og freshe med naturlig sollys og utsikt over Borlänge.


Hotellet har også mange sittegrupper i fellesområdene, som kan passe bra til break out sessions.

Konferansebooking

E-post: info@gustafwasa.se

Telefon:

 • Stora Tuna

  Number of personsMaks 60 gjester
  Area92 m2

  Hotellets største rom har et deilig lys og plass til 60 personer. Navnet kommer fra en del av Borlänge som dateres tilbake til 1300-tallet.

 • Jussi Björling

  Number of personsMaks 42 gjester
  Area67 m2

  Rommet er oppkalt etter den berømte Borlänge-fødte operasangeren Jussi Björling. Dette lokalet er perfekt for mellomstore møter.

 • Styrerommet

  Number of personsMaks 10 gjester
  Area24 m2

  Styrerommet er perfekt for mindre møter. Rommet tar ti personer og har fast møblering.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.