Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotell Lerdalshöjden

Opplevelseshotell i Rättvik

Best Western Hotell Lerdalshöjden er et svært godt valg for deg som skal besøke naturskjønne Dalarna og ønsker kort avstand til aktiviteter og opplevelser. Med vakker beliggenhet ved innsjøen Siljan og bare en kort spasertur fra skibakken er det mye å finne på både om vinteren og sommeren. I tillegg til komfortable rom tilbyr hotellet restaurant, bar, relaxavdeling, treningsstudio og konferanselokaler.

Rom med sjøutsikt

Hotellet tilbyr 90 rom og totalt 176 senger. Du kan velge mellom enkeltrom, dobbeltrom eller et familierom i form av to dobbeltrom som åpnes opp med en såkalt connecting door mellom rommene. Mange av rommene har fin utsikt over innsjøen Siljan. I tillegg har hotellet to suiter for deg som feirer noe spesielt, eller som bare vil ha litt ekstra luksus under oppholdet. Suitene har separat soverom og stue og enten badstue eller boblebad.


Restaurant, konferanselokaler og relaxavdeling

I hotellets restaurant kan du nyte både frokostbuffé og middag a la carte. Om sommeren kan du ta med deg frokosten ut på hotellets terrasse og nyte utsikten over Rättvik og Siljan. Restauranten har plass til 300 sittende gjester og kan enkelt gjøres om til festsal ved større arrangementer. I tillegg har hotellet flere lokaler for konferanser og møter. Som hotellets gjest har du i tillegg fri adgang til hotellets relaxavdeling med treningsstudio, badstue og boblebad.


Aktiviteter hele året i Rättvik

Rättvik har et stort utvalg av aktiviteter, som endres med årstidene. Om vinteren kan du snøre på deg både ski og skøyter og ta en tur i skibakker, langrennsløyper og på isen. Om sommeren kan du vandre, sykle, bli med på badstuflåte eller besøke Leksand sommarland med bading, klatring, minigolf og gokart. I tillegg finnes det andre turmål for hele familien, for eksempel Tomteland, dalahestproduksjon i Nusnäs, Falu kobbergruve og Karl Tövåsens levende gård og gårdsmeieri.

Kundevurderinger: 4,5/5 (1 856 anmeldelser)
Best Western Hotell Lerdalshöjden

Mickelsgatan, 795 35 Rättvik

Telefon: +46 248 51150

E-post: info@lerdalshojden.se

I Wilhelmina Skoghs fotspor

Dette hotellet utgjør en stor del av reiselivsnæringens utvikling i Rättvik. Sammen med Engelska hotellet skapte direktør Wilhelmina Skogh et av landets på den tiden største bygningskomplekser da hun samlet de to hotellene til ett. Skogh drev utviklingen med telefonforbindelse, oppvarming, elektrisitet og mye annet, og i dag anses hun som den største pioneren innen hotell- og reiselivsbransjen i Sverige.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant

Restaurant

Hotellets restaurant serverer middag a la carte. Til større grupper, for eksempel ved konferanser, kan det forhåndsbestilles lunsj. Menyen består av forretter, hovedretter og desserter som tilberedes med stor omhu. Yngre hotellgjester får tilbud om en barnemeny med iskrem til dessert.

Outside bar Lerdalshojden

Bar

Om sommeren kan du slå deg ned i hotellets utendørsbar, som serverer et stort utvalg av gin and tonic-drinker. Om vinteren flyttes ginbaren inn i hotellets restaurant. Det serveres naturligvis også annen drikke, som vin, øl og alkoholfrie alternativer.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger. Ekstraseng for barn opptil 12 år - 150 SEK/natt Ekstraseng for gjester på 13 år og over - 300 SEK/natt Kontakt hotellet direkte på telefon eller e-post for å legge til en ekstraseng.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom mot en avgift på 275 SEK per dyr og per besøk. Kontakt hotellet for bestilling.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr gratis parkering rett utenfor hotellbygningen. Der er det også tre ladestolper (uten kabler).


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • WiFi
 • Jacuzzi
 • Sen utsjekk
 • Restaurant
 • Badstue
Spa BW Hotell Lerdalshojden

Relaxavdelingen

I hotellets relaxavdeling kan du benytte deg av både badstue og boblebad. Du kan også slappe av i komfortable kurvstoler. Bestill tid til deg og selskapet ditt i resepsjonen.

Gym BW Hotell Lerdalshojden

Treningsstudio

Hvis du vil opprettholde treningen mens du er på besøk, kan du benytte deg av hotellets treningsstudio. Her finner du apparater for både kondisjons- og styrketrening samt annet utstyr. På forespørsel kan du bestille PT eller gruppetrening. Om våren og høsten arrangeres det treningsøkter fra mandag til torsdag som hotellets gjester kan delta på gratis.

Møte & konferanse

91

Hotellrom

7

Møterom

200

Teater

For konferanser og møter tilbyr hotellet lokaler i forskjellige størrelser, som i kombinasjon med hotellets beliggenhet gir svært gode forutsetninger for kickoffs, forelesninger, styremøter og andre ting. Her kan dere enkelt kombinere arbeidet med enkle og teambyggende aktiviteter både innendørs og utendørs. Kontakt hotellet for mer informasjon om konferansepakkene som tilbys.

Konferansebooking

E-post: info@lerdalshojden.se

Telefon: +46 248 511 50

 • Rättvikssalen

  Number of personsMaks 200 gjester
  Area220 m2

  Rättvikssalen er hotellets største lokale. Det har plass til opptil 200 personer i kinooppsett, og lokalet kan også møbleres på andre måter.

 • Vita havet

  Number of personsMaks 90 gjester
  Area115 m2

  Vita havet er et lyst, mellomstort lokale med fleksibel møblering og vegg til vegg-teppe. Passer for mellomstore konferanser og møter med opptil 90 deltakere.

 • Bodasalen

  Number of personsMaks 50 gjester
  Area85 m2

  Bodasalen er et fleksibelt lokale med lyddempende vegg til vegg-teppe, og store vinduer som slipper inn mye dagslys.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.