Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Ljungby

Hotell like sør for Ljungby

Best Western Hotel Ljungby ligger ved E4 like sør for Ljungby. Her bor du komfortabelt i fine hotellrom, og som gjest har du gratis tilgang til parkering, treningsstudio, badstue og boblebad. I tillegg har hotellet en koselig vertshusrestaurant, og restauranten Pinchos ligger vegg i vegg med hotellet.

Fine og komfortable rom
Hotellet tilbyr 70 fine rom som er holdt i en varm og nøytral fargepalett. Rommene finnes som enkeltrom, dobbeltrom og litt romsligere familierom med plass til fire personer. Her sover du godt i en komfortabel seng, og takket være det oppfellbare skrivebordet får du ekstra plass.  


Restauranter og relaxavdeling

Når det gjelder mat, er det flere alternativer på hotellet. Du kan enten besøke hotellets egen restaurant, som serverer velsmakende mat, eller gå til Pinchos, som ligger vegg i vegg. For enklere mat, snacks og tilbehør til bilen finnes det også en servicebutikk. I hotellets relaxavdeling kan du bruke badstuen eller slappe av i boblebadet. I tillegg har hotellet et godt utstyrt treningsstudio med mange maskiner.  


Ljungby – en del av Sagobygden

Best Western Hotel Ljungby ligger i smålandske Ljungby, midt mellom Halmstad og Växjö. Ljungby er ett av 43 unike steder i Sagobygden – et myteomspunnet landskap som er fullt av eventyrlige historier og utfluktsmål. Her kan du besøke Sagomuseet og oppleve eventyr og sagn om nisser og troll, nøkken og huldra samt vetter og spøkelser. I naturen rundt Ljungby kan du også gå på fotturer, sykle og møte skogens dyr.

Kundevurderinger: 4,2/5 (926 anmeldelser)
Best Western Hotel Ljungby

Ringvägen 1, 341 32 Ljungby

Telefon: +46 37282500

E-post: reception@hotelljungby.se

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area BW Hotell Ljungby

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant BW Hotell Ljungby

Taverna

Hotellets vertshusrestaurant tilbyr dagens lunsj, småretter samt a la carte-middag. Maten som serveres, er klassisk husmannskost.

Pinchos Restaurant BW Hotell Ljungby

Pinchos

I samme bygning som hotellet ligger restauranten Pinchos, som serverer mat fra alle verdens hjørner i form av små retter som du bestiller via en app.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt uten ekstra kostnad.


Svensk Miljöbas

Hotellet er miljømerket med den Svensk Miljöbas, noe som betyr at det kan demonstrere strukturert, dokumentert og fungerende miljøarbeid.


Parkering

Hotellet tilbyr gratis parkering for gjestene.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • AC/klimaanlegg
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • WiFi
 • Gratis parkering
 • Sen utsjekk
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Restaurant
 • Safe
 • Badstue
 • Shop
Spa BW Hotell Ljungby

Relaxavdeling

I hotellets relaxavdeling kan du både bruke badstuen og nyte det varme boblebadet. I tillegg kan du slappe av i en av de to stolene mellom badeøktene.

Gym BW Hotell Ljungby

Treningsstudio

Hotellet tilbyr et godt utstyrt treningsstudio med maskiner for både styrketrening og kondisjonstrening. Perfekt for deg som vil holde treningen i gang mens du bor på hotellet!

Møte & konferanse

Hotellet tilbyr tre lyse og fine konferanserom for konferanser og møter av forskjellige størrelser. Med restauranten i direkte tilknytning til konferanserommene er det enkelt å kombinere konferansen med frokost, lunsj, kaffe eller middag.

Konferansebooking

E-post: reception@hotelljungby.se

Telefon: +46 372 82 500

 • Konferansesal 1

  Number of personsMaks 16 gjester
  Area31 m2

  Det andre konferanserommet har fast møblering i skoleoppsett. Rommet er lyst og innbydende, og det er egnet for mellomstore konferanser og møter.

 • Konferenssal 2

  Number of personsMaks 12 gjester
  Area24 m2

  Det tredje lokalet har fast møblering i styreoppsett og er egnet for mindre møter med for eksempel ledergruppen eller styret.

 • Konferenssal 3

  Number of personsMaks 80 gjester
  Area56 m2

  Hotellets største konferanserom er lyst og romslig, og det er egnet for møter og konferanser med mange deltakere.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.