Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Åkersberga

Hjemmekoselig hotell i Åkersberga

I hjertet av Roslagen og skjærgårdsbyen Åkersberga ligger Best Western Hotel Åkersberga – et førsteklasses valg for deg som spiller golf eller liker å gå tur og oppleve naturen. Her ønskes du velkommen til et koselig hotell med komfortable rom å slappe av i etter en aktiv dag.

Hotellrom med farger og mønstre

På dette hotellet kan du velge å bo i et enkeltrom eller et dobbeltrom i ulike kategorier. I tillegg er det to suiter, der den ene har egen badstue. Rommene er innredet med fargerike tekstiler og mønstret tapet. I tillegg har de komfortable senger og bad med herlig gulvvarme.  


Mat og drikke i et hyggelig miljø

I hotellresepsjonen kan du bestille øl eller vin og sette deg i den koselige salongen. Du kan også bestille enklere retter som pizza, hamburger og club sandwich. For en større lunsj eller middag er det bare å ta turen til den større restauranten tvers overfor hotellet. Om sommeren kan du nyte den nydelige hotellfrokosten eller et forfriskende glass drikke på hotellets solfylte terrasse. Som gjest på Best Western Hotel Åkersberga har du også fri tilgang til treningsstudioet Friskis &Svettis, som ligger vegg i vegg med hotellet.


Aktiviteter i Åkersberga

Med hotellet som base er det bare å utforske fantastiske turstier, strender og golfbaner i nærheten. Og til tross for den naturnære beliggenheten er du ikke langt unna restauranter, kafeer og butikker i Åkersberga sentrum. Hotellet er med andre ord det perfekte stedet for deg som vil ha det beste fra to verdener!

Kundevurderinger: 4,2/5 (428 anmeldelser)
Best Western Hotel Åkersberga

Storängstorget 14, 184 30 Åkersberga

Telefon: +46 855809000

E-post: info@publichotel.se

Kunst av Fredrik Martis

Når du besøker Best Western Hotel Åkersberga, vil du oppdage at lobbyen er utsmykket med spennende kunst. Hotellet har et samarbeid med den lokale kunstneren Fredrik Martis, til glede for hotellets ansatte og gjester. Akkurat dette maleriet er en del av en serie med temaet musikk. Ser du hvem det forestiller?

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area and Conference The Public Hotel

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt. Maks 2 dyr per rom, kostnad på SEK 100 per natt og dyr ekstra.


Parkering

Hotellet har et samarbeid med Parkeringsgarage Östra i Åkersberga sentrum, hvor du kan parkere for 50 SEK/døgn. Betaling gjøres i hotellresepsjonen. Ladestolper for elbiler er tilgjengelig.


Øvrige tjenester

  • Frokostbuffet inkludert
  • Sen utsjekk
  • Safe

Møte & konferanse

53

Hotellrom

1

Møterom

20

Teater

Hotellet har et møterom som vanligvis brukes som frokostsal. Rommet er derfor perfekt for frokostmøter, men også andre typer møter og mindre konferanser.

Konferansebooking

E-post: info@publichotel.se

Telefon: +46 855 80 9000

  • Konferanserom 1

    Number of personsMaks 20 gjester
    Area22 m2

    Hyggelig lokale med komfortable stoler og nydelig dagslys. Her fungerer det best med styreoppsett, men det er også mulig å ommøblere til en viss grad.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.