icon
icon
icon
icon

Hoteller i Stockholm

Oavsett om du planerar en weekendresa eller en längre semester är det trevligt med boende på ett hotell där du blir väl omhändertagen.

Enten man planlegger en helgetur eller en litt lengre ferie, er det deilig å unne seg et hotellopphold, hvor man blir godt tatt vare på. Å finne riktig overnatting er jo egentlig alfa og omega – tenk deg at du planlegger en weekendtur til Stockholm, da er det jo fint med et hotell som ligger lett tilgjengelig, med vennlig og effektiv service, myke senger og super frokost! Det finnes flere Best Western-hoteller i Stockholm. Hvilket som passer deg best avhenger egentlig av smak og behag, og kanskje beliggenhet i forhold til de aktivitetene du har planlagt i løpet av oppholdet. Uansett hvilket hotell du velger, vil du møte vennlig betjening, flotte rom og lokaler. For ikke å glemme, en bugnende deilig frokostbuffet hver morgen.

Hoteller i Stockholms indre by

Hoteller i Storstockholm

Premier hoteller i Stockholm

Uansett hvor du planlegger å bo, vil du alltid bo på de beste hotellene i Stockholm når du velger Best Western. Velger du et sentralt hotell har du også kort vei til severdigheter og uteliv. Noe av det første man bør tenke på straks man ankommer Stockholm er hvor man kan finne et bra sted å "fika", altså ta seg en kaffe med noe "attåt". En god start er bakeri Petrus, hvor de har fantastiske kardemommesnurrer man kan nyte til kaffen. Test gjerne kaffen fra Koppi, et kaffebrenneri med opprinnelse fra Sør-Sverige. Nyt livet og utsikten til Stockholms yrende liv.

For de som gjerne vil utforske byen, er en tur til Skinnarviksberget et must for å få med seg den vakre Stockholmsutsikten. Du kan også besøke Monteliusvägen, hvor du får spektakulær utsikt over vannet mot Gamlebyen og Riddarholmen. En spasertur på den vakre Djurgården er som balsam for sjelen. Start tidlig om morgenen og gå langs de endeløse stiene så lenge du orker. Trenger du en pause, ta et stopp i den vakre Rosendals hage, hvor du kan få servering i tillegg til å nyte de vakre omgivelsene. De som ser etter lunsj kan dra til Östermalms markedshall, hvor man finner mye god mat i området rundt hallen. Spis hos Lisa Elmqvist, og nyt sild på mørkt brød med västerbottensost, gravlaks med sennepsaus eller store sjømattallerkener.

På ettermiddagen kan det bli tid til et besøk hos skulptøren Carl Eldhs studio på Norrtull. Museet ligger på toppen av en liten høyde, og har en stor samling av Eldhs skulpturer. Inkludert flere som forestiller August Strindberg, som kan være interessante å ta en nærmere titt på. Kunstinteresserte kan også besøke galleriet Dusty Deco, hvor alle ideene om skandinavisk design settes på hodet. En spennende blanding av danske designklassikere og eierens egen samling av moderne fotografier.

De som har blitt tørste av vandringen kan besøke det lokale bryggeriet Omnipollos Hatt, som lager et av Skandinavias mest spennende øl. Når det begynner å nærme seg kvelden er det mange gode restaurantmuligheter, og Nytorget er et bra sted å begynne.

Vinentusiaster bør besøke den nye vinbaren Folii, drevet av to av landets beste sommelierer, hvor det meste av den fine vinlisten fås på glass. Cocktails på Paradiso ved Mariatorget er et godt tips. 

Skjem deg bort

Uansett hvilket hotell i Stockholm du velger, er en ting sikkert, du har en fantastisk opplevelse foran deg. Stockholm er en by for enhver smak og har mye å tilby innen mat, kultur, arkitektur, historie og opplevelser. Bruk dagene på shopping, kafébesøk, utstillinger, spa, konserter eller rusleturer rundt i denne vakre byen.  

Ting å gjøre i Stockholm

  • «Fika» på kafé

  • Nyte utsikten fra Skinnarviksberget

  • Ta en spasertur i Djurgården

  • Se skulptøren Carl Eldh sine verker på Norrtull

  • Slukk tørsten på Sødermalm

  • Besøk Vasamuseet

  • Se dyrene på Skansen

  • Se kunst og kultur på Moderna Museet eller Nationalmuseum