Gå til hovedinnhold
Best Western logo

NOFO Hotel, WorldHotels Crafted

Design hoteller med inspirasjon fra alle verdenshjørner

Et opphold på NOFO Hotel, WorldHotels Crafted er en unik opplevelse hver gang. Her møtes du av sjarmerende innredning og et brokete interiør i en bygning fra 1780-tallet. Med hotellets supersentrale beliggenhet på Södermalm i Stockholm ligger også alt til rette for å kunne ta for seg av alt det beste hovedstaden har å by på.

Fokus på design og komfort

Hotellet har 109 rom i forskjellige størrelser og stiler. Hva sier du til for eksempel et rom med skandinavisk design preget av tre og retromønstre, eller kanskje et mer romantisk innredet rom med inspirasjon hentet fra Paris og Moulin Rouge? Eller vil du kanskje oppleve Brooklyns røffe materialer og industrielle følelse? Her finnes det et rom for enhver smak, med ulik standard og ulike fasiliteter.


Vinbar og konferansefasiliteter

Når du kommer til hotellet, blir du møtt av en sjarmerende og stemningsfull vinbar som serverer mellomstore retter med smaker fra hele verdens kjøkken, samt vin, øl, cocktails og alkoholfrie drikker. Om sommeren åpner også en fin uteservering i den koselige innergården. For deg som er ute etter konferanselokaler, har hotellet tre fleksible møterom med kapasitet på opptil 22 sittende deltakere, og 30 ved mingling.


Södermalms hjerte

Hotellet ligger i et område som gjerne kalles SOFO («South of Folkungagatan») på folkemunne – og som mange mener er den beste delen av Södermalm. Her myldrer det av koselige butikker, hippe barer, spennende restauranter, parker og aktiviteter. Fra Södermalm er det også kort vei til Gamla stan, Kungsträdgården og hele Stockholms kjerne.

Kundevurderinger: 4,6/5 (1 312 anmeldelser)
NOFO Hotel, WorldHotels Crafted

Tjärhovsgatan 11, 116 21 Stockholm

Telefon: +46 8 503 112 00

E-post: info@nofo.se

Med reiseminner som inspirasjon

Da eierparet Marie og Glenn Tammemägi skulle innrede NOFO Hotel, WorldHotels Crafted, ville de at hotellet skulle preges av en spesifikk stil fra noen av byene og bydelene de har besøkt på sine reiser. De kunne ikke helt bestemme seg for hvilken stil de likte best – så da valgte de rett og slett alle. Det betyr at du kan velge å bo i en for eksempel en leilighet i New York og et stramt nordisk galleri.

Velg rom

Mat og drikke

Vinbar

I hotellets vinbar kan du bestille små og mellomstore retter sammen med noe godt i glasset. For deg som vil teste litt av hvert og dele med andre, finnes det også en fast meny med seks mellomstore retter som serveres til hele selskapet.

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom mot et gebyr på 350 SEK per natt.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Det finnes et parkeringshus for hotellets gjester til en pris på 325 SEK/dag. Parkering må reserveres på forhånd per telefon eller e-post.


Øvrige tjenester

 • Restaurant
 • Salong/bar
 • Renseri
 • Sen utsjekk
 • Safe
 • Skopussemaskin
 • WiFi
 • Banktjenester
 • Ismaskin
 • Parkering ved hotellet

Møte & konferanse

109

Hotellrom

3

Møterom

22

Teater

Hotellet har tre konferanselokaler med fantastisk innredning som får fart på inspirasjonen under alle slags møter. Lokalene kan bookes for hele eller halve dager.

Konferansebooking

E-post: linnea@nofo.se

Telefon: +4673 0344319

 • Club NOFO

  Number of personsMaks 22 gjester
  Area40 m2

  Dette lokalet kan brukes på ulike måter, ettersom den ene delen av rommet passer bedre for mindre møter, og den andre delen gjør seg best med teateroppsett. Rommet kan også brukes til ulike typer arrangementer, og som navnet antyder, er det også DJ-utstyr tilgjengelig.

 • The Vault

  Number of personsMaks 10 gjester
  Area15 m2

  Et mindre lokale i et vinkjellermiljø som egner seg for mindre møter, private middager og andre arrangementer.

 • Le Salon

  Number of personsMaks 30 gjester
  Area35 m2

  Et mellomstort lokale med en egen bar, som passer perfekt til mingling. Rommet har ingen sitteplasser og ikke teknisk utstyr.

Hvorfor World Hotels Crafted?

Hoteller som i tillegg til førsteklasses service tilbyr noe unikt når det gjelder arkitektur, design, kunst eller musikk.