Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Karlaplan

Nyoppusset hotell på Östermalm

Velkommen til et sjarmerende og koselig hotell på nydelige Östermalm i Stockholm! Hotellet ligger i en historisk eiendom fra 1914 og har blitt nyrenovert siden februar 2024. Her kan du nyte stillheten i en rolig del av Stockholm, samtidig som du er nær det meste av hva byen har å tilby.

Hotellrommene

På Best Western Hotel Karlaplan bor du i et komfortabelt rom, hvor hvert rom har skreddersydde møbler, spesielt tilpasset det aktuelle rommet. Rommene har moderne møbler og komfortable senger. For de som reiser alene er det enkeltrom og hvis dere er flere som reiser er det både dobbeltrom i ulike størrelser og familierom.


Frokostsal og bakgård

Som gjest på dette hotellet våkner du alltid opp til en innbydende og deilig frokostbuffet som serveres i hotellets vakre frokostsal. I løpet av vår- og sommermånedene kan du også spise frokost i den frodige bakgården. I lobbyen kan du også kjøpe varme og kalde drikker samt snacks.


Östermalm og Djurgården

Fra hotellet er du i nærheten av det beste Östermalm har å tilby. Her kan du spasere i eksklusive boligområder, besøke flotte vintagebutikker og spise godt på både kafeer og restauranter. 20 minutters gange tar deg til vakre Djurgården, som har en rekke aktiviteter for hele familien – som Gröna Lund, Skansen, Liljevalchs og Nordiska museet.

Kundevurderinger: 4,0/5 (1 259 anmeldelser)
Best Western Hotel Karlaplan

Skeppargatan 82, 114 59 Stockholm

Telefon: +46 8 31 32 20

E-post: info@hotelkarlaplan.se

Exterior BW Karlaplan

Tidligere hovedkvarter for Frelsesarmeen

Best Western Hotel Karlaplan har ikke alltid vært et hotell. Da bygningen ble oppført i 1914, var den opprinnelig Frelsesarmeens hovedkvarter i Sverige. Bygningen er i dag fredet. Før åpningen av hotellet i 2005 ble interiøret omsorgsfullt renovert, og mange sjarmerende detaljer fra forrige århundre ble bevart.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast area BW Karlaplan

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

To barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Svanen

Hotellet er miljømerket med Svanen, noe som betyr at det oppfyller ambisiøse miljøkrav.


Parkering

Hotellet har ikke egen parkering. Nærmeste gateparkering er på Skeppargatan eller Valhallavägen. I kjøpesenteret Fältöversten er det et parkeringshus.


Øvrige tjenester

  • Tilrettelagte fasiliteter
  • Bagasjeoppbevaring
  • Forretningssenter
  • Frokostbuffet inkludert
  • Renseri
  • Ekspress innsjekking
  • Ekspress utsjekking
  • Salong/bar
  • Safe
  • Skopussemaskin

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.