Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Hotel Ruth, WorldHotels Crafted

Hyggelig boutiquehotell i Vasastan

I den koselige bydelen Vasastan i Stockholm finner du dette familieeide boutiquehotellet med innredning som er inspirert både av omverdenen og av den klassiske stockholmsleiligheten. Hit kommer både turister og byens innbyggere for å spise godt, ta en drink eller nyte et deilig hotellopphold.

Rom med sjarm og eleganse

Hotellet ligger i en bygning som ble oppført på 1800-tallet, noe som betyr at det ikke finnes to like rom. Både størrelsen og interiøret varierer fra rom til rom. Du vil i stor grad oppleve følelsen av en ekte stockholmsleilighet når du overnatter her, for eksempel i form av knirkende fiskebeinsparkett og tidstypiske høye dørterskler.


Sosiale møteplasser, mat og drikke

I tillegg til koselige rom har hotellet også en trivelig lounge, en terrasse og en bar. Baren serverer både øl, vin, drinker og alkoholfrie alternativer. Når du leser gjennom drinklisten, vil du oppdage at hotellet har stort fokus på kunst og kultur.


Når det er tid for frokost, kan du både nyte deilige klassikere og avslutte frokostbuffeen med kremkake og alkoholfrie bobler. Til middag er du hjertelig velkommen til restauranten Crêperie & Logi, der du kan nyte gode galetter og crepes.


Vasastan i Stockholm

I bydelen Vasastan formelig myldrer det av restauranter, barer, kafeer, butikker og mye mer. I tillegg er det flere grøntområder i nærheten av hotellet, for eksempel Observatorielunden og Hagaparken. Fra Observatorielunden kan du følge Drottninggatan ned mot Sergels torg og utforske enda mer av byens store shoppingtilbud.

Kundevurderinger: 4,7/5 (1 890 anmeldelser)
Hotel Ruth, WorldHotels Crafted

Dobelnsgatan 81, 113 52 Stockholm

Telefon: +46 815 04 20

E-post: hello@hotelruth.se

Samarbeid med Litz

I både lobbyen og restauranten på Hotel Ruth, WorldHotels Crafted kan du studere spennende kunst fra plattformen Litz. Denne plattformen har som mål å gjøre samtidskunst fra gallerier, kunstnere og samlere over hele verden mer tilgjengelig og samtidig utvikle kunstscenen.

Velg rom

Mat og drikke

Hotel Ruth restaurant and breakfast area

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Hotel Ruth restaurant and breakfast area

Crêperie

Ved siden av hotellet finner du restauranten Crêperie & logi, som serverer galetter og crepes med forskjellige fyll. Denne typen mat kommer opprinnelig fra Frankrike, men blir stadig mer populær i Sverige også.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.


Parkering

I tilknytning til hotellet er det parkeringsplass til en pris på SEK 400/dag.


Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon
  • Frokostbuffet inkludert
  • WiFi
  • Salong/bar
  • Restaurant
  • Safe

Møte & konferanse

Hotellet har ingen konferanserom som kan bestilles, men du kan gjennomføre mer uformelle møter eller jobbe litt i hotellets lobby.

    Hvorfor World Hotels Crafted?

    Hoteller som i tillegg til førsteklasses service tilbyr noe unikt når det gjelder arkitektur, design, kunst eller musikk.