Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotell Karlshamn

Spa- og konferansehotell i Karlshamn

Best Western Hotell Karlshamn er et familieeid hotell som ligger like utenfor den sjarmerende kystbuen Karlshamn i Blekinge. Hotellet tilbyr et avslappet og innbydende miljø. Her finner du et fantastisk spa, to restauranter, konferanselokaler, treningsstudio og komfortable hotellrom.

Romslige rom

Hotellet tilbyr 97 rom med god plass og moderne interiør. Her finner du alt fra romslige enkeltrom og dobbeltrom til familierom og en koselig suite i New England-stil. Hvis du vil ha litt ekstra luksus, kan du bestill et superior-rom som inkluderer adgang til hotellets spa.


Spa, restaurant, konferanse og treningsstudio

I hotellets spa kan du nyte varmende bad, opplevelsesdusjer og velgjørende behandlinger i et avslappet miljø. I tillegg har hotellet to restauranter som serverer frokost, lunsj og middag. Restaurant Ankaret har a la carte med nøye utvalgte rette,r og restaurant 149° serverer to eller tre retters middag.

Hotellet har fire møterom som kan bestilles separat eller kombineres til ett stort rom med plass til opptil 100 deltakere.

Hvis du vil trene under oppholdet, kan du benytte deg av hotellets treningsstudio.


Kystbyen Karlshamn

Karlshamn er en sjarmerende by med koselige brosteinsgater, interessante severdigheter, butikker og mange steder der du kan spise og drikke godt. Rundt byen finner du også vakre naturområder med flotte turstier og naturreservater. Karlshamn har også en glitrende skjærgård som byr på salte bad, varme klipper og steinstrender. Fra skjærgårdsterminalen i sentrum kan du ta båten ut til de største øyene, for eksempel Tärnö og Tjärö.

Kundevurderinger: 4,2/5 (1 886 anmeldelser)
Best Western Hotell Karlshamn

Jannebergsvägen 2, 374 32 Karlshamn

Telefon: +46 454588700

E-post: info@bestwesternkarlshamn.se

Spa BW Hotell Karlshamn

Fra lite relaxområde til luksuriøst spa

Før Best Western Hotell Karlshamn bygde dagens spa, hadde hotellet en mindre relaxavdeling med badstue og et lite basseng – som ble knust av en berømt artist under en turné på 80-tallet. I dag har hotellet et komplett arkitekttegnet spa som er inspirert av Italia. Her kan du la boblene omgi deg i boblebadet, svette ut giftstoffer i badstuen, skjemme bort føttene i de spesialbygde fotbadene og mye mer.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast Area BW Hotell Karlshamn

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Ankaret BW Hotell Karlshamn

Ankaret

Restaurant Ankaret serverer dagens lunsj på ukedager, og a la carte-middag fra mandag til lørdag. På søndager serveres en enklere meny. Maten blir laget fra bunnen av nøye utvalgte råvarer. Menyen består av klassikere som cæsarsalat og moules frites, men også steinovnsbakte pizzaer i ulike varianter.

Restaurant grader BW Hotell Karlshamn

149°

På restaurant 149° får du en mer luksuriøs opplevelse med to eller tre retters middag til fast pris. Hvis du bestiller en spapakke med middag på hotellet, er det her du nyter middagen. Her kan du velge en forrett og en hovedrett eller en hovedrett og en dessert, eller du kan slå på stortromma og bestille både forrett, hovedrett og dessert.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot en avgift på 250 SEK/opphold.


Parkering

Hotellet tilbyr gratis parkering utenfor, og du kan også lade elbilen din.


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Renseri
 • Treningsstudio
 • Ekspress utsjekking
 • WiFi
 • Gratis parkering
 • Ismaskin
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Restaurant
 • Spa
Spa BW Hotell Karlshamn

Spa

I hotellets spa kan du nyte japanske bad, jacuzzi både innendørs og utendørs, tørrbadstue, dampbadstue, opplevelsesdusjer med duft og lys, eller bare slappe av i relaxrommet.

Adgang: 395 SEK (hvis du ikke har bestilt en spapakke.) Prisen inkluderer utlån av håndkle, badekåpe og tøfler.

Aldersgrense: 16 år

Gym BW Hotell Karlshamn

Treningsstudio

Som gjest hos Best Western Hotell Karlshamn får du gratis adgang til hotellets treningsstudio. Her finner du både kondisjons- og styrketreningsapparater som hjelper deg med å holde i gang treningen under oppholdet.

Møte & konferanse

99

Hotellrom

4

Møterom

145

Teater

Hotellet tilbyr fire fleksible lokaler for møter, konferanser og andre arrangementer. Lokalene kan brukes separat som fire mindre rom, åpnes opp til to større lokaler, eller åpnes helt opp til ett stort lokale.

Konferansebooking

E-post: info@bestwesternkarlshamn.se

Telefon: +46 454 58 87 00

 • Tjärö, Tärnö, Ekö och Bokö

  Number of personsMaks 145 gjester
  Area140 m2

  Hvis alle fire lokaler brukes samtidig, rommer de opptil 145 deltakere i kinooppsett. Dette alternativet passer for større arrangementer som forelesninger og bedriftskonferanser.

 • Ekö + Bokö eller Tjärö + Tärnö

  Number of personsMaks 50 gjester
  Area70 m2

  Som et mellomstort alternativ ved møter og arrangementer opptil 50 deltakere kan du leie to av lokalene: Ekö og Bokö (på bildet) eller Tjärö og Tärnö.

 • Tjärö, Tärnö eller Ekö

  Number of personsMaks 25 gjester
  Area35 m2

  For mindre møter eller konferanser kan du også leie Tjärö, Tärnö eller Ekö separat (ikke Bokö). Da rommer lokalene opptil 25 deltakere i kinooppsett.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.