Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Royal Star Hotel

Forretnings- og konferansehotell ved Stockholmsmässan

Best Western Royal Star Hotel ligger i den koselige bydelen Älvsjö, rett utenfor Stockholm. Med bare noen få minutters gange til Stockholmsmässan er det et utmerket hotell for gjester som skal på messe, kongress eller konferanse – eller deg som foretrekker å bo litt bortgjemt fra byens puls, men med muligheten til å komme deg raskt inn til byen.

Romslige rom

Hotellet har 103 store rom, der alle har en komfortabel seng og fransk balkong. Det er også familierom med plass til opptil fem personer. På noen rom er også kjæledyr velkomne mot et tilleggsgebyr.


Middag, konferanser og kurs

Hotellets restaurant serverer à la carte-middag med en variert meny. I tillegg er det en enklere smårettmeny i baren. Om sommeren er også uteserveringen åpen, med mulighet for å nyte både frokost og middag utendørs. I tillegg til restaurant og bar har hotellet tre konferanserom med en kapasitet på opptil 100 deltakere. Dessuten har hotellet et av Stockholms største hotelltreningsstudioer, med et stort utvalg utstyr og maskiner.


Älvsjö og Stockholm

Bydelen Älvsjö består i stor grad av boliger og grønne parker, men har også et mindre sentrum med restauranter og kafeer. For å komme inn til bykjernen er det bare å gå noen få minutter til pendeltoget som tar deg til Stockholm sentrum på bare ti minutter. Der kan du velge og vrake i restauranter, shopping, aktiviteter og severdigheter.

Kundevurderinger: 4,3/5 (1 012 anmeldelser)
Best Western Royal Star Hotel

Mässvägen 1, 125 30 Stockholm

Telefon: +46 8 990220

E-post: info@royalstar.se

Exterior BW Royal Star

50 år som nabo til Stockholmsmässan

Best Western Royal Star Hotel har vært nabo til Stockholmsmässan i mer enn et halvt århundre, og gjennom årene har hotellet ønsket mange forventningsfulle messedeltakere velkommen. Her har alt fra tannleger og hageentusiaster til hundeelskere og moteinteresserte overnattet med bare fem minutters gangavstand til messehallene. Du er også hjertelig velkommen!

Velg rom

Mat og drikke

Restaurant and breakfast area BW Royal Star

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Bar BW Royal Star

Restaurant og bar

Hotellets restaurant serverer à la carte-middag med en variert meny. Hotellet har også en bar med et stort utvalg av øl, vin, drinker og alkoholfritt, pluss en barmeny med småretter.

Uteservering BW Royal Star

Uteservering

Om sommeren åpner hotellets koselige uteservering, der du kan nyte både et godt måltid og noe kaldt i glasset. Her finner du stoler, bord og komfortable loungemøbler for solfylte dager.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 12:00


Barn

Ett barn på opptil seks år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger. En egen seng til barnet er tilgjengelig mot et ekstragebyr.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot et ekstragebyr på 295 SEK/booking.


Parkering

Hotellet har gratis utendørs parkering.


Øvrige tjenester

 • Bankettfaciliteter
 • Forretningssenter
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Treningsstudio
 • Gratis parkering
 • Sen utsjekk
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Restaurant
Gym BW Royal Star

Treningsstudio og badstue

Treningsstudioet på Best Western Royal Star Hotel er et av de største hotelltreningsstudioene i Stockholm. Her finner du stort sett alt utstyret du har på ditt vanlige treningsstudio – som manualer, tredemøller, treningssykler, styrkemaskiner, stenger og vektplater. I tilknytning til treningsstudioet er det også en egen badstue for kvinner og menn.

Play room BW Royal Star

Lekerom

For hotellets yngre gjester finnes det et stort lekerom å løpe rundt og finne på morsomme aktiviteter i. Her kan de utforske telt, tepper, lekematter, krypetunneler og masse annet som appellerer til barnas kreativitet!

Møte & konferanse

103

Hotellrom

3

Møterom

100

Teater

Hotellet har tre flotte møterom, der det ene har plass til opptil 100 personer, og de to andre er litt mindre rom som ligner på hverandre. Kontakt hotellet for informasjon om konferansepakker og mat til konferansen.

Konferansebooking

E-post: konferens@royalstar.se

Telefon: +46 899 02 20

 • Skytten

  Number of personsMaks 100 gjester
  Area100 m2

  Skytten er hotellets største lokale. Her strømmer lyset inn fra flere retninger, men det er også mulig å mørklegge rommet helt om ønskelig.

 • Saturnus

  Number of personsMaks 25 gjester
  Area35 m2

  Saturnus er et mellomstort lokale som egner seg som grupperom eller utstillingsrom.

 • Jupiter

  Number of personsMaks 25 gjester
  Area35 m2

  Jupiter er like stort som Saturnus, med samme herlige lysforhold.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.