Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Plus HUS 57

Moderne forretningshotell i Ängelholm

Best Western Plus HUS 57 ligger midt mellom halvøyene Kulla og Bjäre i vakre Ängelholm. Hotellet inviterer til kreative møter, hyggelig avslapning, velsmakende mat, morsomme aktiviteter og minst en riktig god natts søvn. Det er med andre ord perfekt for såvel en hyggelig hotellweekend og forretningsreise med kolleger.

Skandinavisk eleganse 

Hotellrommene er innredet i skandinavisk stil, med dempede toner og rosa innslag som gir en moderne og frisk følelse. Her kan du velge å bo i enkeltrom, dobbeltrom eller familierom i ulik størrelse. I tillegg har hotellet en smakfullt innredet suite med egen takterrasse.    


Restaurant, bar og wellness 

I hotellets restaurant, KÖK 57, hylles både lokal og kortreist mat i form av «skandinordiske» retter. Restauranten er åpen fra tidlig frokost til sen middag. I tillegg er det en bar med et stort utvalg av vin, bobler, cocktails og mocktails. I hotellets wellness-avdeling finner du treningsrom, badstue, hvilesenger og ulike typer bad med bobler og varme. For deg som liker bordtennis eller besøker hotellet med barn, finnes det en spennende Playlounge med morsomme leker og aktiviteter.    

Utflukter og aktiviteter  

I og rundt Ängelholm finnes det aktiviteter og opplevelser for alle stemninger og interesser. På de to halvøyene finnes det for eksempel muligheter for klatring, fiske, kajakkpadling, fotturer, hesteridning, padling og mountainbike. I tillegg finnes det flotte strender med nydelig sanddynelandskap, brygger og klipper. Inne i sentrale Ängelholm kan du også velge og vrake i shopping, kafeer og restauranter.

Kundevurderinger: 4,5/5 (1 976 anmeldelser)
Best Western Plus HUS 57

Östergatan 57, 262 35 Ängelholm

Telefon: +46 431575700

E-post: info@hus57.se

En møteplass for alle

Östergatan 57, der hotellet ligger, har alltid vært en møteplass. Her ble faktisk Ängelholms første Folkets Hus etablert allerede i 1899. Den dag i dag er HUS 57 et sted for alle, der både mat, kultur, møter og mennesker samles under ett og samme tak.


Velg rom

Mat og drikke

Restaurang

KÖK 57 med bar

I hotellets restaurant kan du nyte både frokost, dagens lunsj og middag à la carte – og stikke innom for en herlig afterwork på fredager. Rettene på menyen henter inspirasjon fra både sjø og skog, og i tillegg kan du gjøre et ekstra bevisst valg ved å bestille «kveldens bærekraftige».

Breakfast Area

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom mot et gebyr på 300 SEK/booking.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet har egen parkering i innergården mot et gebyr på 150 SEK/natt.


Øvrige tjenester

 • AC/klimaanlegg
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Treningsstudio
 • Ekspress utsjekking
 • Garderobe
 • Salong/bar
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Safe
 • Spa
Spa

Wellness

Hotellet har en romslig wellness-avdeling med både treningsstudio, badstue og varme bad. I treningsstudioet finnes det en rekke maskiner og frivekter. Du kan velge å synke ned i et deilig boblebad eller flyte rundt i en varm og stille pool, eller koble av en stund i en komfortabel hvileseng.

Meeting room

Playlounge & GÅRD 57

En trapp ned fra lobbyen finnes det også et herlig aktivitetsrom for store og små. Spill en runde bordtennis eller la barna slippe seg løs med farger og former i kreativ lek. Om sommeren tilbyr hotellet også boulespill med levende musikk, god mat og svalende drikke på hotellets møtested GÅRD 57.

Møte & konferanse

112

Hotellrom

7

Møterom

300

Teater

Hotellet har både store og små lokaler som passer til ulike typer arrangementer, som messer, møter, utstillinger, produktlanseringer, konferanser, og selskaper. Her finnes det en rekke fleksible løsninger for både møblering, teknologi og andre ønsker.

Konferansebooking

E-post: konferens@hus57.se

Telefon: +46 431 57 57 00

 • Esther

  Number of personsMaks 300 gjester
  Area312 m2

  Esther, det største lokalet, ligger i første etasje. Rommet har en stor scene og muligheter for f.eks. paneldebatt med opptil seks personer. I tilknytning til rommet er det også en stor uteplass.

 • Tullakrok

  Number of personsMaks 180 gjester
  Area180 m2

  Tullakrok er det nest største lokalet, og ligger i underetasjen. Det er et fleksibelt lokale som vanligvis fungerer som hotellets Playlounge.

 • Thor

  Number of personsMaks 32 gjester
  Area42 m2

  Thor er et mellomstort lokale med godt lysinnslipp, som ligger i første etasje og passer til mindre konferansegrupper.

Hvorfor Best Western Plus?

Plusset står for det lille ekstra. Firestjerners, moderne utstyrte hoteller med god design med gode beliggenheter, ofte i større byer.