Gå til hovedinnhold
Best Western logo

U&Me Hotel, BW Signature Collection

En skreddersydd hotellopplevelse

På U&Me Hotel, BW Signature Collection i Umeå kan du tilpasse oppholdet etter dine egne behov. Her kan du bestille et kompakt eller et mer luftig rom, og du kan legge til forskjellige tjenester avhengig av hva du ønsker å få ut av oppholdet. Velkommen til et moderne hotellkonsept!

Smart designede rom som ligger høyt oppe

Alle hotellets rom ligger høyt oppe i Väven-komplekset mellom 6. og 13. etasje i bygningen. Rommene er designet med maksimal komfort og fleksibilitet. I tillegg til en komfortabel seng har alle rom en smart skrivebordmodul med det meste du trenger under oppholdet: oppbevarings- og arbeidsflate, stikkontakter, strykejern med mer.


Moderne innsjekk, og frokost på bakeri

Når du kommer til hotellet, møtes du av et flott innendørs torg som rommer bakeri, kafé, delikatessebutikker, blomsterbutikk og restauranter. Frokosten nyter du hos Kulturbageriet, som ligger til høyre for heisene. Inn- og utsjekk gjør du enkelt ved hjelp av hotellets digitale innsjekkingsskranker. Hvis du trenger hjelp, finnes det alltid personale på stedet eller via telefon. Som gjest får du også tilgang til hotellets treningsstudio, som tilbyr forskjellige redskaper og maskiner.


Väven – Umeås nye kulturarena

Når du bor hos U&Me Hotel, BW Signature Collection, får du tilgang til et helt kvartal med kulturopplevelser. Her finner du alt fra bibliotek, teater og kino til restauranter, kafeer og butikker. I forbindelse med bookingen kan du legge til forskjellige aktiviteter og opplevelser under oppholdet.

Kundevurderinger: 4,2/5 (450 anmeldelser)
U&Me Hotel, BW Signature Collection

Storgatan 46a, 903 26 Umeå

Telefon: +46 902066460

E-post: info@umehotel.se

Milevis med utsikt som standard

U&Me Hotel, BW Signature Collection er så smart designet at du får en fantastisk utsikt uansett hvilken romtype du velger. Takket være rommenes beliggenhet, sengenes plassering og store panoramavinduer i alle rom kan du alltid nyte å våkne opp til en fantastisk utsikt over byen eller elven.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr tillatt på utvalgte rom mot et tillegg på 250 SEK per opphold.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet tilbyr ikke egen parkering, men nærmeste parkeringshus ligger 50 meter fra hotellet (Parketten).


Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Ekspress innsjekking
 • Ekspress utsjekking
 • WiFi
 • Sen utsjekk
 • Restaurant
 • Skopussemaskin

Treningsstudio

I femte etasje finner du hotellets funksjonelle treningsstudio. Her finner du crosstrainer, treningssykkel, frivekter, medisinball, TRX og annet utstyr. Det er også plass til tøying og bevegelighetstrening. For en løperunde eller spasertur anbefales den flotte strandpromenaden utenfor hotellet.

Møte & konferanse

I samme bygning som hotellet finner du konferanseetasjen P5 som tilbyr en rekke møterom med plass til opptil 200 sittende deltakere. I første etasje i bygningen er det også en kongressal med en stor scene og plass til opptil 500 personer.

  Hvorfor BW Signature Collection?

  Firestjerners designhoteller med unike interiørkonsepter. Inspirerende overnatting med bynær beliggenhet.