Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Arctic Eden

Familiedrevet hotell i Kiruna

På Best Western Hotel Arctic Eden ønskes du velkommen til et hotell med koselig beliggenhet i gamlebyen i Kiruna, nær både skiløyper og skibakker. Her overnatter du i lyse og komfortable rom, med fri tilgang til treningsstudioet, relax-avdelingen og gratis parkering. I tillegg har hotellet to restauranter på hotellområdet, og tre konferanselokaler, der det største av dem har flott utsikt over fjellheimen.

Romslige rom  

Når du bor på dette hotellet, kan du forvente et romslig hotellrom med all tenkelig komfort. Rommene er smakfullt innredet med jordnære farger, og de er pyntet med samisk kunst. Her finner du alt fra enkeltrom og dobbeltrom til suiter for deg som ønsker et ekstra luksuriøst opphold eller feirer noe spesielt.


Restauranter og konferanserom

Hos Best Western Hotel Arctic Eden finner du to restauranter. Den ene, Pub Eden, tilbyr et fjellinspirert miljø og steinovnsbakte pizzaer og a la carte der Italia møter Norrland. Den andre restauranten, Arctic Thai & Grill, tilbyr en meny med både grillretter og thailandske smaker. Hotellet har også tre konferanserom med kapasitet på opptil 70 deltakere.


Relaxavdeling og treningsstudio

Som gjest på hotellet har du gratis adgang til både relaxavdelingen med basseng og badstue samt til hotellets treningsstudio. Ved bassenget er det også et relaxområde der du kan slappe av.


Gruvebyen Kiruna

Kiruna er et spesielt sted som preges av den nordlige beliggenheten, der du om sommeren kan oppleve midnattssol når solen aldri går ned, og om vinteren kan du oppleve polarnatten når solen aldri er synlig. Hit reiser mange gjester for å oppleve det spektakulære nordlyset.  


Kiruna er et utpreget gruvesamfunn mellom de to fjellene Loussavaara og Kiirunavaara, der det nå jobbes med å flytte hele byen. Det har bare skjedd én gang tidligere i verdenshistorien.

Her kan du stå på ski, kjøre slalåm, vandre i storslått natur, plukke multer på myrene og besøke forskjellige interessante steder i nærområdet.

Kundevurderinger: 4,1/5 (839 anmeldelser)
Best Western Hotel Arctic Eden

Föraregatan 18, 981 39 Kiruna

Telefon: +46 98061186

E-post: info@hotelarcticeden.se

Samiskinspirert kunst av hotellets eier

Best Western Hotel Arctic Eden henter inspirasjon fra samenes tradisjonelle levevis, der verddevuohta – gjestfrihet – spiller en veldig stor rolle.


Det samiskinspirerte temaet kommer også til uttrykk i form av kunst på hotellrommene, som Kirsi Säisä, en av hotellets eiere, står bak. Både kunsten hennes og kunstverk fra andre lokale håndverkere er til salgs i hotellets håndverksbutikk.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast area BW Hotel Arctic Eden

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Pub Eden BW Hotel Arctic Eden

Pub Eden

Pub Eden serverer steinovnsbakte surdeigspizzaer etter klassisk italiensk oppskrift, toppet med norrländske smaker. I tillegg til pizza er det også à la carte. Du kan også bare slå deg ned i det koselige fjellmiljøet og nyte en øl eller en kopp varm kakao ved kaminen. På hotellområdet finner du også Arctic Thai & Grill, som tilbyr en meny med både grillretter og thailandske smaker.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger. Husk å inkludere barna i din booking.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt mot en avgift på 300 SEK/opphold. Dette må bookes via hotellet før ankomst.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet har en stor, avgiftsfri parkering med mulighet for elbillading via Monta-appen. Parkeringsbevis er ikke nødvendig.


Øvrige tjenester

 • Tilrettelagte fasiliteter
 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Ekspress utsjekking
 • WiFi
 • Gratis parkering
 • Sen utsjekk
 • Salong/bar
 • Utendørs parkering
 • Servering ved basseng
 • Restaurant
 • Skopussemaskin
 • Badstue
Pool BW Hotel Arctic Eden

Pool

I hotellets relaxavdeling kan du blant annet ta en dukkert i et herlig basseng og slå deg ned i en komfortabel lenestol med snacks og drikke. Bassenget er åpent for alle hotellets gjester, og kan dessverre ikke reserveres for grupper.

Sauna BW Hotel Arctic Eden

Badstue

I relaxavdelingen finnes det også en varm og herlig badstue der du kan få varmen ordentlig i kroppen mellom svømmeturene i bassenget.

Gym BW Hotel Arctic Eden

Treningsstudio

I hotellets velutstyrte treningsstudio kan du trene både styrke, kondisjon og bevegelighet. Her finnes det både maskiner, frivekter og andre redskaper for ulike typer trening.

Møte & konferanse

61

Hotellrom

3

Møterom

70

Teater

Hotellets tre konferanselokaler er lyse og fine, og er godt teknisk utstyrt. Her kan dere møtes i et fredelig miljø omgitt av storslått natur, og med et nesten uendelig utvalg aktiviteter for hele teamet.

Konferansebooking

E-post: info@hotelarcticeden.se

Telefon: 0046 980-61186

 • Albmi

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area158 m2

  Albmi er hotellets største lokale, og passer både til møter, konferanser og foredrag. Her arrangeres det også flere bryllup hvert år. Et stort pluss med dette lokalet er den fantastiske utsikten over fjellheimen.

 • Dolla

  Number of personsMaks 17 gjester
  Area40 m2

  Dolla er et fint og mellomstort lokale med fast møblering med skoleoppsett, som passer til mellomstore møter og små konferanser.

 • Eatnam

  Number of personsMaks 13 gjester
  Area30 m2

  Eatnam er hotellets minste lokale. Her er det fast møblering med styreoppsett ved et stort bord. I tillegg finnes det en loungedel som passer perfekt til kaffepauser.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.