Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Statt

Historisk konferansehotell i Katrineholm

Velkommen til knutepunktet Katrineholm og det klassiske byhotellet Best Western Hotel Statt! Her får du en følelse av eksklusiv tradisjon kombinert med alle tenkbare fasiliteter. Bo i et komfortabelt hotellrom, arranger konferanser med opptil 300 deltakere, og nyt den korte avstanden til jernbanestasjonen og alt Katrineholm har å tilby.

Stort utvalg av rom

Hotellet tilbyr 92 rom i forskjellige størrelser og utførelser. Her finner du en stor variasjon av enkeltrom og dobbeltrom samt romsligere familierom og deluxerom. Rommene er fint innredet og har alle fasiliteter. I suitene får du en ekstra stor seng og eget badekar eller boblebad på rommet.


Restaurant og konferanselokaler

På hotellets restaurant Storgatan 20 kan du spise hvis du og selskapet ditt har reservert bord. Her serveres nøye komponerte retter i et avslappet og vakkert miljø. I dette lokalet nyter du også den deilige frokostbuffeen. Vegg i vegg med Storgatan 20 finner du også O’Learys, som tilbyr en mer fartsfylt atmosfære, og som serverer lunsj. For konferanser, møter, fester og messer finnes et flere lokaler både i hotellet og ved det nærliggende konferansesenteret Safiren. Hotellet har kapasitet til opptil 100 deltakere, og på Safiren er det plass til hele 300 deltakere.


Utforsk Katrineholm

Katrineholm er en levende småby som er omgitt av et bølgende landskap og dype skoger. Byen har en fin park og flere restauranter og kafeer som du kan besøke. Bare tre kilometer unna ligger innsjøen Djulösjön, som tilbyr et område med aktiviteter som turstier, kanopadling, fiske, bad, minigolf og Stora Djulö, som er en vakker herregård fra 1300-tallet. Dette er et populært reisemål for lunsj og kaffe om sommeren. Herregården drives i samme regi som hotellet, og de tipser gjerne om turmål i forbindelse med besøket.

Kundevurderinger: 4,3/5 (1 599 anmeldelser)
Best Western Hotel Statt

Storgatan 20, 641 45 Katrineholm

Telefon: +46 015050440

E-post: info@hotelstatt.se

En reise gjennom tiden

Den historiske bygningen som Best Western Hotel Statt ligger i, har rommet hotell- og restaurantvirksomhet helt siden den ble bygd i 1916. Den mer enn 100 år lange historien kan følges gjennom mange fotografier som henger på hotellets vegger. Noen av dem er helt fra tidlig 1900-tall. Ta gjerne en nærmere titt når du besøker hotellet!

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast BW Hotel Statt Katrineholm

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Breakfast area restaurant BW Hotel Statt Katrineholm

Storgatan 20

Hotellets restaurant Storgatan 20 er bare åpen for grupper som bestiller på forhånd. Her serveres velkomponerte retter laget av nøye utvalgte råvarer. Dere kan nyte middagen i et vakkert og rolig miljø. Kontakt hotellet for forhåndsbestilling. Frokosten serveres også i dette lokalet.

Lobby BW Hotel Statt Katrineholm

O'Learys

På hotellet finner du også en O’Learys, som tilbyr en fartsfylt atmosfære og lunsjbuffé høst, vinter og vår.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

To barn på opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr er tillatt i enkelte rom mot en avgift på 250 SEK per natt.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Det er et stort parkeringshus i nærheten, der du kan parkere mot en mindre avgift. Det er også ladestolper på noen av plassene. I nærheten av hotellet er det også kommunal, gratis utendørsparkering.


Øvrige tjenester

 • Frokost inkludert
 • Frokostbuffet inkludert
 • Printer-tjenester tilgjengelig
 • Konferansefasiliteter
 • Utendørs parkering
Sauna BW Hotel Statt Katrineholm

Badstue og relaxavdeling

Som gjest ved Best Western Hotel Statt har du gratis adgang til hotellets badstue og tilhørende relaxavdeling. Her kan du slappe av etter en intens dag og hvile i sittegruppen ved badstuen.

Møte & konferanse

92

Hotellrom

14

Møterom

299

Teater

Hotellet tilbyr syv fleksible lokaler som kan brukes til forskjellige konferanser, møter og andre arrangementer. Hotellet tilbyr også syv lokaler ved konferansesenteret Safiren, som ligger en syv minutters spasertur unna. Der er det lokaler med kapasitet på opptil 300 deltakere.

Konferansebooking

E-post: info@hotelstatt.se

Telefon: +46 150 504 40

 • Festsalen

  Number of personsMaks 120 gjester
  Area120 m2

  Hotellets festsal kan leies til forskjellige høytidelige arrangementer, for eksempel jubileer og banketter. Salen rommer opptil 120 sittende middagsgjester, og den har også egen bar.

 • Strykjärnet

  Number of personsMaks 100 gjester
  Area160 m2

  Strykjärnet er et stort og lyst lokale med parkettgulv og godt teknisk utstyr. Egnet for forelesninger, store konferanser og andre arrangementer med mange deltakere. Lokalet har høyttaleranlegg og teleslynge.

 • Granhed

  Number of personsMaks 35 gjester
  Area60 m2

  Granhed er et lyst lokale med fleksibel møblering. Lokalet passer for mellomstore møter og har også en skyvevegg som kan brukes til å dele det opp ved for eksempel gruppearbeid.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.