Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Dalecarlia Hotel & SPA, BW Premier Collection

Spa- og konferansehotell i Dalarna

Rett ved innsjøen Siljan i hjertet av Dalarna ønskes du velkommen til Dalecarlia Hotel &SPA, BW Premier Collection. Dette er et unikt hotell med fantastisk utsikt over sjøen. Hotellet har et stort utvalg av konferanselokaler, en restaurant og ikke minst en herlig spa som inviterer til stille og rolig avkobling.

Koselige rom

På Dalecarlia Hotel & SPA, BW Premier Collection er det mange ulike typer rom fordelt mellom ulike bygninger. Her finner du rom av både enklere og mer luksuriøs art, avhengig av hva som er formålet med oppholdet. Hvis du feirer noe spesielt, kan du book en av de to flotte suitene, og for ekstra privatliv er det mulig å leie en hel villa med tre soverom, stue og kjøkken.


Spa, konferanse og restaurant

Det rolige miljøet rundt hotellet er optimalt for avkobling og rekreasjon. Her finnes det hele 1500 kvadratmeter med spaaktiviteter i form av svømmebasseng, boblebad, dampbadstue, tørrbadstue, twinmassasjepool, en stille kilde og en stor solterrasse.


For konferanser og møter har hotellet flere fleksible lokaler med en kapasitet på opptil 200 personer. I tillegg er det mulig å arrangere annerledes møter i hotellets omgivelser, for eksempel i spaet eller kanskje ved Siljans bredder. For teltkonferanser er det mulig å samle opptil 700 personer. I hotellets restaurant serveres en sesongbasert meny som består av lokale råvarer så langt det lar seg gjøre.


Ting å finne på i Tällberg

Tällberg er en koselig by som ligger midt mellom Rättvik og Leksand. Her kan du ta med reisefølget på en fottur til toppen av Digerberget, og stoppe for en kaffe på toppen før dere setter kursen ned igjen. I selve Tällberg finnes det en rekke kaffehus med deilige bakverk og handelsboder med trehåndverk, keramikk og smijernsarbeid. Hvis du kunne tenke deg en lengre utflukt, ligger Falu gruva og kalksteinsbruddet Dalhalla en kort kjøretur unna.

Kundevurderinger: 4,3/5 (3 131 anmeldelser)
Dalecarlia Hotel & SPA, BW Premier Collection

Tällggårdsgattu 21, 793 70 Tällberg

Telefon: +46 24789100

E-post: info@dalecarlia.se

Conference Lefflers Salong Dalecarlia

En historisk residens

Bygningene der Dalecarlia Hotel &SPA, BW Premier Collection ligger, ble bygget i 1910 av professor Gösta Mittag-Leffler – en av vår tids største matematikere, og også en myteomspunnet mann som sies å ha forårsaket at det i dag ikke finnes noen Nobelpris i matematikk. Man kan fortsatt finne flere spor etter Mittag-Leffler på hotellet – blant annet er konferanserommet Lefflers salong på bildet hans tidligere bolig.

Velg rom

Mat og drikke

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Restaurant Dalecarlia

Restaurant

Hotellets restaurant serverer sesongbaserte retter med råvarer fra nærområdet så langt det er mulig. Til maten kan du få drikke anbefalt av hotellets sommelier, eller velge selv fra et rikholdig drikkekart.

Lounge bar Dalecarlia

Bar Leffler

Bar Leffler er det perfekte stedet for en drink før eller en avec etter middagen. Her slår du deg ned i en komfortabel lenestol foran peisen og nyter fantastisk musikk, noen ganger fremført av livemusikere. Baren serverer også lettere matretter.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med betalende voksen i eksisterende senger.


Kjæledyr

Husdyr tillatt i visse romtyper (Economy og Deluxe) med et begrenset antall rom, SEK 250/opphold. Ta kontakt med hotellet for å booke disse.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

Hotellet har gratis parkering. For deg som kommer med elbil, finnes det ladepunkter som er tilgjengelige mot en ekstra avgift. Betaling skjer via appen Waybler.


Øvrige tjenester

 • WiFi
 • Gratis parkering
 • Innendørs basseng
 • Jacuzzi
 • Sen utsjekk
 • Utendørs svømmebasseng
 • Servering ved basseng
 • Skopussemaskin
 • Badstue
 • Frokostbuffet inkludert
Spa Dalecarlia

Utendørs svømmebassenger

På hotellets utendørsspa finner du en stille kilde, en twinmassasjepool og en stor solterrasse der du kan slikke sol eller starte dagen med en rolig meditasjonsstund.

Spa Dalecarlia

Innendørs svømmebasseng og jacuzzi

Innendørs finner du et svømmebasseng som egner seg for mosjonssvømming, i tillegg til to boblebad. Ved bassengene finner du komfortable sofaer og lenestoler å slappe av i mellom hvert bad.

Spa Dalecarlia

Badstue og relaxavdeling

Hotellet har både tørrbadstue og dampbadstue. I tillegg finner du flere avslapningsrom med komfortable hvilestoler og sofaer, der du kan lene deg tilbake med en forfriskning.

Gym Dalecarlia

Treningsstudio

I hotellets spa er det også et lyst og romslig treningsstudio med panoramavinduer med utsikt over vakre Siljan. Treningsstudioet har både styrke- og kondisjonsmaskiner, frivekter og annet utstyr. Treningsstudioet er gratis for hotellets gjester.

Yoga room Dalecarlia

Yogastudio

Ettersom Dalecarlia Hotel & SPA, BW Premier Collection er et hotell for avslapning og restitusjon, har det selvsagt også et yogastudio for deg som vil starte dagen med yoga.

Playroom Dalecarlia

Lekerom

For hotellets yngre gjester er det et spennende lekerom med innslag av et minihotell der barna kan slippe fantasien løs i sin egen resepsjon. I tillegg finnes det leker, spill og andre kreative ting å leke med.

Møte & konferanse

98

Hotellrom

12

Møterom

200

Teater

Hotellet har 12 lokaler for ulike typer konferanser, møter og andre arrangementer. Lokalene befinner seg i ulike bygninger i området, og kan tilpasses på flere måter ut fra ønsker og behov.

Konferansebooking

E-post: konferens@dalecarlia.se

Telefon: +46 247 891 43

 • Hjortnäs

  Number of personsMaks 200 gjester
  Area133 m2

  Hjortnäs er hotellets største lokale. Passer perfekt for foredrag eller større konferanser med mange deltakere.

 • Allégården

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area74 m2

  Allégården er et separat anneks som både har denne konferansesalen og flere hotellrom i samme bygning. Her kan man holde konferanser atskilt fra resten av hotellet.

 • Sjugare

  Number of personsMaks 70 gjester
  Area62 m2

  Sjugare er et lyst og trivelig lokale som passer for mellomstore møter og konferanser.

Hvorfor BW Premier Collection?

Eksklusive boutiquehoteller med minst fire stjerner. Førsteklasses service og design samt utvidede fasiliteter.