Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western Hotel Värnamo

Hyggelig hotell sentralt i Värnamo

Best Western Hotel Värnamo er en oase midt i byen, med vakker beliggenhet ved elven Lagan. Bo i romslige rom, og nyt koselige Värnamo.

Hotellet tilbyr 39 lyse og romslige rom, hvorav to er leiligheter. Flere av rommene har utsikt mot elven, og alle rommene har TV, telefon, hårføner og trådløst internett.


På hotellet møtes du av en innbydende lobby og en lobbybar med stort utvalg av forfriskende drikker. Hotellets restaurant har store glasspartier som skaper fint lys. Hver morgen dekkes det opp en stor frokostbuffé. Om sommeren kan du nyte en deilig kaffekopp eller en leskende drink på uteserveringen ned mot elven.

Värnamo – inngangsporten til møbelriket

Hvis du trenger konferanserom, har hotellet ett større og ett mindre rom. Dere kan bestille arrangementer med mat og drikke.


Ting å gjøre i nærheten av Best Western Hotel Värnamo

Värnamos konsert- og kongresshus Gummifabriken ligger en kort spasertur fra hotellet. Hvis du er på besøk med familien, kan det hende dere har lyst til å besøke fornøyelsesparken High Chaparral, som ligger rundt 20 km fra hotellet. Hotellet er også et godt utgangspunkt hvis du vil besøke Stora Mosse nasjonalpark, som er Sør-Sveriges største myrområde. Der finner du vakre turstier som du kan utforske.

Kundevurderinger: 4,4/5 (587 anmeldelser)
Best Western Hotel Värnamo

Storgatan 28B, 331 37 Värnamo

Telefon: +46 370690600

E-post: info@varnamohotel.se

Best Western Hotell Värnamo

Värnamo – inngangsporten til møbelriket

Der hotellet ligger i dag, lå det tidligere en historisk pinnestolfabrikk. Värnamo ligger midt i det området i Småland som forbindes med en solid gründerånd. På grunn av de fattige jordene ble det en viktig biinntekt for bøndene å lage pinnestoler, noe som bante vei for den pinnestolfabrikken som en gang lå der hotellet ligger i dag.

Velg rom

Mat og drikke

Breakfast BW V rnamo Hotell

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Lobbybar BW V rnamo Hotell

Kveldsbuffé og lobbybar

Fra mandag til torsdag serveres en enklere kveldsbuffé mot tillegg. Det kreves ikke forhåndsbestilling, bortsett fra ved større selskaper. Hotellet har også en koselig lobbybar med flere gode drikkealternativer som kan nytes der eller på rommet.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Ett barn opptil tolv år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende senger.


Kjæledyr

Kjæledyr tillatt. 200 SEK per natt.


Parkering

Hotellet har ikke egne parkeringsplasser, men det er offentlig parkering utenfor restauranten og ned mot elven. Avgiftsfri parkering i fire timer, og deretter mot avgift hvis ikke bilen flyttes. Mellom 18.00–09.00 samt lørdag og søndag er parkeringen gratis. Du finner mer informasjon om reglene på skiltene ved parkeringsplassen.


Øvrige tjenester

  • Frokost inkludert
  • Frokostbuffet inkludert
  • Salong/bar
  • WiFi
  • Utendørs parkering

Møte & konferanse

39

Hotellrom

1

Møterom

120

Teater

Hotellet har et større konferanserom og et mindre grupperom. Konferanserommet har projektor. Prisen inkluderer Wi-Fi, isvann, frukt, godteri og skrivesaker.

Hotellet tilbyr hel- og halvdagsarrangementer, kaffe, lunsj og middager etter dine ønsker.

Konferansebooking

E-post: info@varnamohotel.se

Telefon: +46 370-69 06 00

  • Konferansesalen

    Number of personsMaks 120 gjester

    Konferansesalen er hotellets største konferanserom. Her får dere gode forutsetninger for flere forskjellige typer møter. Fleksibel møblering.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.