Gå til hovedinnhold
Best Western logo

Best Western and hotel Linköping

Moderne hotell i sentrale Linköping

Her bor du på et trivelig innredet hotell med en populær restaurant. Dette cityhotellet passer like godt for den forretningsreisende som for paret, familien eller deg som reiser alene. Du bor i gangavstand til både sentrum og parkområder.

Hotellrommene

Her møtes du av 151 arealeffektive rom med smarte løsninger og høye krav til kvalitet, design og komfort. Alle rom har rask Wi-Fi, mange stikkontakter, chromecast, safe samt strykejerrn og strykebrett eller en steamer.


Bo på Best Western and hotel Linköping

Best Western and hotel Linköping åpnet i 2021 og har investert mye i store fellesarealer. Her kan du som gjest sitte i et pent og hyggelig miljø for å sosialisere, ha møter, jobbe eller bare slappe av. Det er også en populær restaurant og bar på hotellet der du både kan spise og drikke godt. 


Hvis du vil trene, har hotellet også et moderne treningsstudio med treningsapparater og ulike typer frivekter. Her finner du også en badstue du kan slappe av i.


Hvis du kommer med bil, vil du sikkert sette pris på at vi har en stor garasje med direkte inngang til hotellet.


Et sosialt hotell i Linköping sentrum

Siden du skal bo på hotell i Linköping sentrum, er det aldri langt til Linköpings restauranter, handlegater og rike kulturliv. Men det beste er at alt er innen gangavstand! Linköping er en av Sveriges største byer, og det merkes virkelig på byens store utvalg av aktiviteter og severdigheter. Hva sier du for eksempel til Friluftsmuseet Gamla Linköping, Flyvåpenmuseet eller Bergs sluser?

Kundevurderinger: 4,2/5 (2 136 anmeldelser)
Best Western and hotel Linköping

Storgatan 49, 582 28 Linköping

Telefon: +46 133272700

E-post: info.linkoping@andhotel.se

photo print

Bak gitter?

Det er ingen tilfeldighet at en del av innredningen i rommene i and Hotel minner om gitter. På stedet der hotellet ligger i dag, lå det et fengsel fra 1846 og drøyt 100 år fremover.

Velg rom

Tilbud

Helgetilbud 895 SEK per natt

Bo opptil to personer for kun 895 SEK/natt. Frokost inkludert. Tilbudet gjelder torsdag-mandag til 4. april 2024 når du booker med koden "promoand".

Slik booker du

Book her

Mat og drikke

rest holst

Frokostbuffé er inkludert

Frokosten er ett av høydepunktene ved å overnatte på hotell. Derfor er den alltid inkludert i prisen når du overnatter på hotellet. Frokosten er også veldig personlig, og alle foretrekker å nyte den på sin måte. Konseptet Best Breakfast innebærer at du forsyner deg selv fra et stort utvalg av førsteklasses råvarer. Med Best Breakfast får du en god start på dagen!

Lunch Best Western and hotel Linköping

&lunch

På hverdager serveres hotellets populære &lunch. Dagens lunsj serveres som buffé med stor variasjon av kjøtt, fisk eller vegetar. Stort salatbord samt kaffe og kake inngår.

Restaurang

&middag

På and restaurant serveres à la carte med stor vekt på lokale råvarer. Her kan du forvente personlig service med en varm mottakelse, uansett om du kommer alene for å spise eller sammen med flere.

Bar reception

Bar

Velkommen till baren og salongen med komfortable lenestoler og god stemning. Her får du så vel øl og vin som gode cocktails. Du kan også bestille lettere retter fra barmenyen.

Restaurang

Sparkling Thursday

Hver torsdag får du en perfekt avrunding av arbeidsdagen med Sparkling Thursday. Nyt en buffé med paier, snitter, snacks og søtsaker samt et glass musserende.


Greit å vite

Inn-og utsjekking

Innsjekking: kl. 15:00

Usjekking: kl. 11:00


Barn

Et barn på opptil 12 år bor gratis sammen med to betalende voksne i eksisterende møbler.


Kjæledyr

Dyr er velkomne på noen av hotellrommene, kontakt hotellet for bestilling. Dyr er ikke tillatt i restauranten og salongen.


Green Key

Hotellet er miljømerket med Green Key, et internasjonalt miljømerke innen gjestfrihetsnæringen.


Parkering

I tilknytning til hotellet er det en stor garasje med mange parkeringsplasser og direkte inngang til hotellet.


Øvrige tjenester

 • Frokostbuffet inkludert
 • Konferansefasiliteter
 • Salong/bar
 • Parkering ved hotellet
 • Restaurant
 • Safe
Gym, and hotel Linköping

Treningsstudio og badstue

Treningsstudioet kan by på tredemøller, crosstrainere, sykler og romaskiner. Alt fra Life Fitness Integrity Series. Her finner du også skivestang, manualer, kabeltrekk m.m.


Det er felles badstue for menn og kvinner samt to garderober/dusjerom i direkte tilknytning til treningsstudioet.

Møte & konferanse

151

Hotellrom

1

Møterom

0

Teater

Hotellet har et konferanserom i tilknytning til salongen. Hvis dere vil starte eller avslutte dagen i salongen, kan dere reservere den i forbindelse med konferansebookingen.


Salongen er et utmerket sted for mingling, bokutgivelser og ulike arrangementer. Et trivelig og personlig sted å ha et arrangement.

Konferansebooking

E-post: info.linkoping@andhotel.se

Telefon: 013-327 27 00

 • Konferanserom

  Number of personsMaks 12 gjester

  Konferanserom med plass til opptil 12 personer. Konferanserommet har teknologi for hybridmøter/videokonferanser, whiteboard og projektor.

 • Arrangement i salongen

  Salongen er et utmerket sted for mingling, bokutgivelser og ulike arrangementer. Et trivelig og personlig sted å ha et arrangement.

Hvorfor Best Western?

Best Western er ryggraden i vårt hotelllandskap. Tre- eller firestjerners hoteller, like ulike overalt.